Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Naznaczony - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22)
+--- Wątek: Naznaczony (/Thread-Naznaczony--1458)

Strony: 1 2 3 4

- Bogdan - 17-10-2009

Siódmy odcinek zdecydowanie najlepszy, zakończenie sprawy w sądzie kapitalne. Mina Zielińskiego po tym jak Szyc nazywa go sukinsynem - bezcenna.

- Arahan - 18-10-2009

Phlogiston2 nawiązania do Adwokata Diabła są widoczne :)
Lucy z Rancza, hm ... nie było jej za dużo, ale jak się pojawiała to całkiem poprawnie.

Czekam z niecierpliwością na więcej :D

- Phlogiston2 - 21-10-2009

ok, obejrzałem... chcesz znać moją opinię-click here
Zaryzykuje i dam 8.

Ps. Żebyście nie pomyśleli, że jestem opłacony przez Iti... w przerwie widziałem zwiastun Grzesznych i Bogatych. Jeśli Naznaczony to krok w naprzód, to ten shit będzie skokiem w tył. Kolejnym.

Phlogiston, zedytuj twojego posta, bo chyba cos ci nie wyszlo. Mod.
Zedytowałem.

- elilhrairrah - 22-10-2009

Właśnie obejrzałem 4 i 6 odcinek (bo 5 już wcześniej widziałem) i całkiem, całkiem:)
Więckiewicz się wywiązał a potem Zamachowski plus jego "plan"...:D Nawet mnie już Adamczyk jakoś nie razi i ogólnie wkręcił mnie serial. Nie jest to jakieś wielkie cudo ale chce się obejrzeć następny odcinek. Czysto subiektywnie - lepiej mi leży niż taki przepakowany flashforward w którym zaczyna mnie już wszystko irytować(poza pomysłem z blackoutem).
Ze zwiastuna widzę, że będzie Szyc i może być nie kiepsko.

- mariusz - 22-10-2009

Każdy ma mordercze skłonności - kapitalny odcinek z Szycem.

- Phlogiston2 - 28-10-2009

Dzisiejszy odcinek był najgorszy z dotychczasowych;
Aktorki- ani ładne, ani uzdolnione(najlepsza była scena prysznicowa :twisted: ).
Moją uwagę przykuła tylko Segda.
-Sceny z Krallem- tak zawsze były sztuczne łamane przez teatralne, ale zajebistość epizodu odciągała od tego uwagę. A teraz? Jest drętwo, panowie.
-Cały epizod był kiepawy. Ni to dobry kryminał, ni to dramat obyczajowy...
Odcinek wart odnotowania tylko dlatego, że pierwszy raz widzimy, jak coś nie poszło po myśli Nieznajomego.
5/10

Ciekawi mnie też nastepny odcinek; Olbrychski i Bazak wystąpili w Potopie, nie? Ciekawe czy będzie jakaś aluzja do "przypiekania" :twisted:
Ps. Za dużo moich postów w temacie, to już zaczyna wyglądać geekowo :oops:
Następny raz wypowiem się po obejrzeniu finałowego odcinka.

Pixi, o ile dobrze pamiętam to ma być 13 odcinków.

- piXi - 29-10-2009

Odcinek 9 całkiem, całkiem w porównaniu do badziewnego ósmego...

W odcinku wystąpił jeden z bardziej znanych bokserów polskich... Albo Cygan ma talent aktorski, albo "grał siebie" i wysławia się jak osoba z edukacją zakończoną na 5 klasie szkoły podstawowej... ;-)

Mogli by jednak jakiś zwrot akcji wykonać, bo powoli czuję, że główna oś akcji zaczyna się posuwać coraz mniejszymi krokami do przodu...

BTW. Na ile odcinków jest przewidziany serial (sezon)?

- mariusz - 12-11-2009

Odcinek 10 pt. "Wyścig z czasem" był bezsensowny i przewidywalny. Pomysł na odcinek niezły, ale sporo jest błędów logicznych (wątek ucieczki przed Afganem), niektóre postacie to idioci (taksówkarz, lekarze), a wątek tytułowego wyścigu z czasem zakończony jak w setkach innych filmów czyli

- Phlogiston2 - 14-11-2009

Ach, miało być tak pięknie.
Ach miało być tak pięknie...

- slepy51 - 14-11-2009

Obejrzałem ostatnio tak wyrywkowo to "coś" z Cyganem (ten bokser). Komentarz - ...

- Hitch - 14-11-2009

Odcinek był nawet niezły. Nie rozumiem tylko, czemu końcową walkę zostawili praktycznie widzowi w domyśle.

- piXi - 26-11-2009

No to po serialu... Odcinek finałowy 13 niby niezły, zaskakujący w pewnym momencie... Ale trochę szkoda zmarnowanego potencjału - chodzi mi głównie o postać młodej... Powraca też "Kiepski", chociaż jego rola już nie tak ważna jak w odcinku numer 1...

Ogólnie całościowo serial (bo raczej następnych sezonów nie należy się spodziewać?) 6.5/10... Klimat, pomysł, muzyka, początkowa sekwencja tytułowa na +, aktorstwo i luki w scenariuszu na -

- Anonymous - 27-11-2009

piXi napisał(a):No to po serialu... Odcinek finałowy 13 niby niezły, zaskakujący w pewnym momencie... Ale trochę szkoda zmarnowanego potencjału - chodzi mi głównie o postać młodej... Powraca też "Kiepski", chociaż jego rola już nie tak ważna jak w odcinku numer 1...

Ogólnie całościowo serial (bo raczej następnych sezonów nie należy się spodziewać?) 6.5/10... Klimat, pomysł, muzyka, początkowa sekwencja tytułowa na +, aktorstwo i luki w scenariuszu na -

Stwierdzam że widziałeś już ostatni odcinek więc czy możesz opisać zakończenie?

- Phlogiston2 - 27-11-2009

A po co psuć sobie zabawę :?:
Ja Nakurwionego po 10 odcinku odpuściłem, ale akurat finałowy zamierzam obejrzeć...

- Mental - 27-11-2009

co prawda, nie było mi dane zobaczyć ani minuty naznaczonego, ale komentując spojler Phila przyszła mi do głowy taka myśl, że...

- Snappik - 27-11-2009

Co prawda serialu nie oglądałem (i nie zamierzam w przyszłości) ale mógłby ktoś napisać kim był ten starszy Pan co robił "łuuuuu" (bodajże Bazak), jaką rolę odegrał w całej historii Adamczyk i Dereszowska?

- Hitch - 28-11-2009

Phlogiston2 napisał(a):Ja Nakurwionego...
Ja pierdzielę. Ile ty masz lat, co? Jak nie pokazujesz nam swoich zdjęć z przedszkola, to openingi skretyniałych kreskówek, albo sadzisz takie właśnie gimnazjalne grypsy. Myślisz, że to zabawne, pomysłowe, cięte? Lepiej nie rzucać się w oczy w ogóle, jak pokazywać się z takiej strony. Wyjmij palec z dupy, albo nie pisz wcale.

- Gal Anonim - 28-11-2009

Pomylił się? Jezu, ale ten serial jest beznadziejny.

- Gal Anonim - 28-11-2009

Chcesz...

- Hitch - 28-11-2009