![]() |
|
PLEBISCYT Stevena Spielberga - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ankiety, sondy, plebiscyty, głosowania (https://forumkmf.pl/Forum-Ankiety-sondy-plebiscyty-g%C5%82osowania--26) +--- Wątek: PLEBISCYT Stevena Spielberga (/Thread-PLEBISCYT-Stevena-Spielberga--2409) |
RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - Mefisto - 16-04-2012 poszło, ale nie wiem czy doszło ;) RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - gigacz - 16-04-2012 Otrzymałem głosy i dziękuję wszystkim za udział w plebiscycie. Rozesłałem już do wszystkich wiadomości, z zapytaniem o głosy na „1941” i „Na zawsze”. Na odpowiedzi czekam do 17 kwietnia do 20:00, kiedy to zacznę podliczać głosy. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie ;) RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - Mefisto - 16-04-2012 gdzie flaszka? :> RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - gigacz - 16-04-2012 Spóźnialscy wciąż mogą głosować, proszę wysyłać do mnie wiadomości na priw. Apeluję też by każdy głosujący dał mi znać czy oddaje głosy na "1941" i "Na zawsze" ;) Flaszka....hmm..... pomyślę. Nie wiem czy ten plebiscyt nie jest za łatwy :) RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - Lawrence - 16-04-2012 Za łatwy? Trudny jak cholera. Co najmniej z 5 filmów zasługuje na pierwsze miejsce i bądź tu mądry. A mniej więcej jak się frekwencja wyborcza prezentuje? :) RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - gigacz - 16-04-2012 Na chwilę obecną 39 osób, ale jako że czekam na informacje kto głosuje )lub nie) na "1941" i "na zawsze", czekam, może jeszcze ktoś podeśle swoje głosy ;) RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - Lawrence - 16-04-2012 Ej to chyba niezły wynik? Gdyż zważywszy, jak mało osób się w tym temacie wypowiada i po ostatnim podsumowaniu roku, spodziewałem się jakiś 10 głosujących. RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - Hitch - 16-04-2012 A co można o Spielbergu więcej powiedzieć? Klawy facet kiedyś, z dobrą ręką i okiem do przygody, z wyczuciem do humoru oraz dramatu. Teraz dziad z przebłyskami dawnej glorii. Bez obrazy, ale ten plebiscyt to taki typowy taśmowiec do odbębnienia (bo to *SPIELBERG*, to musi mieć swojego plebiscyta, nie? :)). RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - gigacz - 18-04-2012 Czy ktoś jeszcze składa głosy na "1941" i "Na zawsze"? RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - Gemini - 19-04-2012 Kiedy można się spodziewać wyników plebiscytu? p.s. Czy będą one przedstawione tak jak plebiscyt dotyczący braci Coen? RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - gigacz - 20-04-2012 Liczyłem na pierwszego maja, jednak pewne osobiste sprawy prawie na pewno odwleką publikację na później. Ile? Naprawdę nie wiem :( ale spokojnie - nie zestarzejecie się ;) RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - Gemini - 06-09-2014 Gemini napisał(a):Kiedy można się spodziewać wyników plebiscytu? Gigacz napisał(a):spokojnie - nie zestarzejecie się ;) Gigacz, zestarzałem się dwa lata. Co z tymi wynikami? RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - Bucho - 18-04-2023 Daje tutaj. Jakis czas temu Mental poruszal ten temat: RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - Danus - 18-04-2023 Spielberg powtorzyl to jeszcze w 2005 roku:) RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - Bucho - 18-04-2023 Nie ten kaliber jednak :) RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - Danus - 18-04-2023 Ja uwazam, ze jednak ten. PLEBISCYT Stevena Spielberga - Pitero - 18-04-2023 I w 2002 r. też :) Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - Kryst_007 - 18-04-2023 "Wojna światów" to do dzisiaj IMO jeden ze słabszych filmów Stefka RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - Danus - 18-04-2023 Nie grzesz, wyjdź:) RE: PLEBISCYT Stevena Spielberga - yacajackowski - 18-04-2023 "Wojna swiatow" ma wielka wadę w postaci drącej pizde nonstop irytujacej Dakoty Fanning. Cała reszta jest tiptop. |