![]() |
|
Głupi i głupszy - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12) +--- Wątek: Głupi i głupszy (/Thread-G%C5%82upi-i-g%C5%82upszy--428) |
RE: Głupi i głupszy - Szaman - 20-03-2014 Pierwsze plakaty dwójki http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=116281 RE: Głupi i głupszy - Daner - 27-03-2014 Nie wiedziałem że ten film na aż tylu fanów, spodziewałem się raczej tekstów typu "komedia dla idiotów" itp. A jako że też należę do wielbicieli pierwszej części z zaciekawieniem przeczytałem wiadomość o kontynuacji.Mnie te fotki z planu nie przygnębiają ale przywołują dobre wspomnienia, nawet się chłopki trzymają, a pierwsze plakaty też są oczkiem puszczonym do fanów, no i gość z papugą, czekam:) RE: Głupi i głupszy - Mefisto - 27-03-2014 (27-03-2014, 17:04)Daner napisał(a): Nie wiedziałem że ten film na aż tylu fanów, spodziewałem się raczej tekstów typu "komedia dla idiotów" itp. bo na tym forum sami idioci :) RE: Głupi i głupszy - Arahan - 28-03-2014 powiedział jeden z nich ;P RE: Głupi i głupszy - Mefisto - 28-03-2014 A chcesz usłyszeć najbardziej wkurwiający dźwięk? :> RE: Głupi i głupszy - Juby - 08-06-2014 Nowa fotka: ![]() I plakat: ![]() A trailer wyjdzie na dniach, trwa 2:24 i prawdopodobnie będzie w dwóch wersjach (Red Band i Green). RE: Głupi i głupszy - Albertino - 08-06-2014 Czyli film będzie miał eRkę? Jedynka była w PG-13. RE: Głupi i głupszy - Juby - 08-06-2014 IDK. Po podaniu dwóch kategorii wiekowych zwiastunów, na forum boxoffice.com też pało takie pytanie. RE: Głupi i głupszy - Pitero - 09-06-2014 Pierwszy plus filmu to to, że wraca samochód-owczarek :) RE: Głupi i głupszy - Mierzwiak - 09-06-2014 To oczywiste, że film będzie cały upstrzony jak największą ilością odwołań i cytatów z jedynki. Nie zdziwią mnie nawet dokładne powtórki scen. RE: Głupi i głupszy - Mierzwiak - 11-06-2014 Żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wolę tego nie oglądać żeby nie psuć sobie oryginału. RE: Głupi i głupszy - military - 11-06-2014 E tam, całkiem zabawne, przecież oryginał jechał na podobnych dowcipach.:) RE: Głupi i głupszy - Szaman - 11-06-2014 Jak dla mnie dość średni, najbardziej rzuca mi się w oczy straszna, cyfrowa taniocha zdjęć, może jeszcze nie jest to końcowy wygląd tego filmu, ale mogli zrobić cokolwiek z filtrem do zwiastuna. Jedynka miała bardzo ładne, żywe zdjęcia. Wydaje mi się, że Daniels i Carrey zapomnieli jak gra się Lloyda i Harry'ego, nie mówię, że nie były to role na granicy szarży, bo jak najbardziej były, ale tym razem ta granica została przekroczona. Dziwny był ten gag ze staruszką, plotki o R-ce się potwierdzą? Jedynka mimo żartów o fekaliach i moczu, czy wyrywania serca, była jednak dość familijnym obrazem co potwierdza letnia, niedzielna ramówka TVN-u. Tutaj jakoś ręka Lloyda która utknęła tam gdzie utknęła, gryzła mi się z szyldem "Głupiego i głupszego". RE: Głupi i głupszy - Arahan - 11-06-2014 Przeszarżowany, momentami niesmaczny, ale nie powiem, kilka razy się uśmiechnąłem. Boję się tego filmu. RE: Głupi i głupszy - koronex1989 - 11-06-2014 Jeff daje tu jak najbardziej radę, to Jim niestety gra decydowanie gorzej, inaczej niż w oryginale :( RE: Głupi i głupszy - Jakuzzi - 11-06-2014 Trailer potwierdza tylko to, co widać od jakiejś dekady - bracia Farrelly wypstrykali się z resztek humoru i tylko jakimś niezrozumiałym cudem nabierają producentów na swoje wylacznie niesmaczne gagi. RE: Głupi i głupszy - Szaman - 11-06-2014 Tak naprawdę ostatnim, dużym sukcesem kasowym Farrellych na rodzimym rynku był "Płytki facet" z 2001 roku, a od tej pory nakręcili przecież jeszcze 5 filmów. Ich obrazy nie przynoszą finansowego wstydu, ale też nie ma wobec nich większych oczekiwań, tym razem klapa "Głupiego i głupszego 2" może już jednak odbić się na ich przyszłych projektach. RE: Głupi i głupszy - Bucho - 11-06-2014 Temat niby samograj, wiec do kinca liczylem, ze moze wyjsc z tego niezla komedia, ale ten trailer, damn, alez to slabe! Dziekuje, postoje RE: Głupi i głupszy - Gieferg - 11-06-2014 Ostatnia zaprezentowana scena to już o krok za daleko. A reszta różnie, nie wiem czy w kinie, ale obejrzeć trzeba. RE: Głupi i głupszy - Lawrence - 11-06-2014 Wiadomo, że trailer nie zachwyca. Ale tutaj też się pojawia, czy dowcip nie ten sam, czy może po prostu my dorośliśmy. Pamiętam, że jako dzieciak oglądałem "Głupiego i głupszego" i naturalnie śmiechu było sporo. Ale potem po jakiś latach jak znowu przypadkowo sięgnąłem po ten film, to się bardziej pojawiło zażenowanie, a wręcz lekki wstyd, że kiedyś to się takie zabawne wydawało. |