![]() |
|
FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Strona KMF (https://forumkmf.pl/Forum-Strona-KMF--10) +--- Wątek: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL (/Thread-FORUM-KMF-publikuje-na-FILM-ORG-PL--6545) |
RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - Krismeister - 28-07-2023 (28-07-2023, 21:09)PropJoe napisał(a): Na telefonie czy kompie? Bo na telefonie też nie widzę. No właśnie i na tym i na tym RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - Bucho - 28-07-2023 Komentarze sa dalej aktywne. RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - Krismeister - 29-07-2023 Szlag mnie trafi z tą stroną RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - Kryst_007 - 29-07-2023 (28-07-2023, 23:41)Bucho napisał(a): Ogolnie kto jeszcze jest chetny i ma jakies pomysly to wrzucajcie tutaj, mozemy sie potem wyciagac za uszy, zeby cos napisac. Może coś o najbardziej zaskakujących pozycjach w filmografiach utytułowanych reżyserów, np. "Finian's Rainbow" Coppoli? ;) RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - Bucho - 29-07-2023 O, fajnie :) Przez chwile myslalem, ze chodzi Ci o One from the Heart. Kiedys myslalem tez o liscie filmow ze znanymi aktorami, zanim byli znani i grali w absolutnych szrotach - Cloney w Grizzly II (tam zreszta byla tez Dern i Charlie Sheen) i te klimaty. Takie troche “To on w tym wystepowal?” z twistem. Przy czym mozliwe, ze takie cos juz jest na stronie. Chociaz ja myslalem o serii bekowych mini-recenzji, a nie bieda wyliczance z fotka z filmu. RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - OGPUEE - 29-07-2023 (29-07-2023, 00:16)Kryst_007 napisał(a): Może coś o najbardziej zaskakujących pozycjach w filmografiach utytułowanych reżyserów, np. "Finian's Rainbow" Coppoli? ;) I Jack :). RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - shamar - 29-07-2023 Ja zawsze chcialem o cyfrowych, martwych aktorach. Nigdzie nie zebrano pełnego zestawienia :( RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - Paszczak - 29-07-2023 Filmografia Coppoli jest ogólnie pomieszana. Zaczął od slaszera dla Cormana a skończył na... czymkolwiek miał być Twixt. Pomiędzy można się spodziewać wszystkiego. RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - Pelivaron - 30-07-2023 (29-07-2023, 01:07)Paszczak napisał(a): Filmografia Coppoli jest ogólnie pomieszana. Zaczął od slaszera dla Cormana a skończył na... czymkolwiek miał być Twixt. Pomiędzy można się spodziewać wszystkiego. O Coppoli świetny podcast zrobił Oleszczyk przy okazji trylogii Ojca chrzestnego. Jak ktoś nie zna jego historii to na pewno będzie słuchał z zaciekawieniem. RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - Bucho - 30-07-2023 Ktos jeszcze chce sie dopisac do potencjalnej listy i ma pomysly na teksty? Ogolnie nie ma cisnien, ale fajnie jezeli do konca roku uda nam sie opublikowac kilka tekstow. Sam mam obecnie kociol, bo praca, wesele, przeprowadzki i tuzin innych rzeczy, ale z 2-3 teksty do konca roku chcialbym wyskorbac - zobaczymy :) RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - Spoilerowo - 30-07-2023 jeden użytkownik tego forum chyba coś chciał napisać o Prometeuszu RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - Krismeister - 30-07-2023 Chętnie bym coś napisał, jeszcze nie wiem o czym ale dawno nie rozpisałem się na temat żadnego filmu i trochę mi tego brakuje. RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - srebrnik - 30-07-2023 (30-07-2023, 14:56)Spoilerowo napisał(a): jeden użytkownik tego forum chyba coś chciał napisać o Prometeuszu hahahah DOSKONAŁE RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - srebrnik - 30-07-2023 (30-07-2023, 14:57)Krismeister napisał(a): Chętnie bym coś napisał, jeszcze nie wiem o czym ale dawno nie rozpisałem się na temat żadnego filmu i trochę mi tego brakuje. Uderz w Batmany może jakoś, bo czytając Twoją pracę naukową, to widać, że siedzisz w tym elegancko RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - Bucho - 30-07-2023 O, prosze. Dzialaj Krismeister, dzialaj (ok) RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - OGPUEE - 30-07-2023 (30-07-2023, 14:54)Bucho napisał(a): Ktos jeszcze chce sie dopisac do potencjalnej listy i ma pomysly na teksty? Ja już lepię arta nt. Harmana/Isinga. RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - Bucho - 30-07-2023 <serduszko> RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - Mental - 30-07-2023 @OGPUEE a może ty byś tak coś napisał? W końcu regularnie oglądasz filmy z 1887 czy z 1925 roku. Jest nisza, wypełnij ją. RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - shamar - 30-07-2023 (30-07-2023, 14:54)Bucho napisał(a): Ktos jeszcze chce sie dopisac do potencjalnej listy i ma pomysly na teksty? Ja napiszę tekst o trupach na ekranie. W sensie będę sobie pisał. Pewnie nie skończę (jak wszystkiego) więc i tak 1 uj. RE: FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL - Bucho - 30-07-2023 Szamar publikujacy dla film.org, nie wiem czy oni sa na to gotowi :) (30-07-2023, 16:19)Mental napisał(a): @OGPUEE a może ty byś tak coś napisał? W końcu regularnie oglądasz filmy z 1887 czy z 1925 roku. Jest nisza, wypełnił ją. W sumie tu tez jest potencjal, chociazby na jakies kilkuczesciowy artykul z mini-reckami. |