Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Szybcy i wściekli - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21)
+--- Wątek: Szybcy i wściekli (/Thread-Szybcy-i-w%C5%9Bciekli--1172)

RE: Szybcy i wściekli - vast - 21-04-2014

a co to za różnica kto w tym gra?

RE: Szybcy i wściekli - Juby - 18-05-2014

Jordana Brewster zaczęła kręcić swoje sceny z braćmi Paula.

[Obrazek: tumblr_n5qx2e7TJE1qjcz7ao5_1280.jpg]

Caleb [starszy brat]
[Obrazek: tumblr_n5qx2e7TJE1qjcz7ao8_r1_1280.jpg]

Cody [młodszy]
[Obrazek: tumblr_n5qx2e7TJE1qjcz7ao3_400.jpg]

Oni są cholernie podobni do Paula!! Czekam jak poradzą sobie spece od f/x z przerobieniem ich i czy sceny wypadną przekonywająco.

RE: Szybcy i wściekli - shamar - 20-05-2014

Żartujesz? Ten chudy to jest podobny ale do Nortona :)

http://www.comingsoon.net/gallery/118550/Fast___Furious_7_Set_Photos_4.jpg

RE: Szybcy i wściekli - simek - 21-05-2014

Wie ktoś po jaką cholerę ich tam jest dwóch potrzebnych?

RE: Szybcy i wściekli - shamar - 21-05-2014

No chyba po to, że jeden jest jego wzrostu a drugi ma bardziej podobną facjatę.
Więc z innymi będzie filmowany ten wyższy, żeby nie było różnicy wzrostu a ten 2 pewnie na zbliżeniach.
I podejrzewam, że na tego 2go naniosą też cyfrową facjatę.

RE: Szybcy i wściekli - Juby - 26-06-2014

Nowe foty:
[Obrazek: oliQjLlPXfs.jpg]
[Obrazek: tumblr_n7o9w9REIL1sjsltxo1_500.png]
[Obrazek: tumblr_n5n1pqKM611sj5ba6o1_500.jpg]
[Obrazek: tumblr_n7c1phtxtF1rhwf2fo1_500.png]

Do tej pory Elsa Pataky (Elena) nie była oficjalnie podawana w obsadzie F&F7 ale jak widać w filmie jest.
[Obrazek: FDC4TVzrx8M.jpg]

RE: Szybcy i wściekli - Juby - 11-07-2014

Po 10 miesiącach zdjęcia do F&F7 zostały zakończone.

I trochę starszy news. Premiera filmu została przyspieszona o tydzień na 3 kwietnia.

Ciekawe czy na Comic Conie za 2 tygodnie Universal zapoda pierwszy plakat lub jakiś teaserek.

RE: Szybcy i wściekli - shamar - 11-07-2014

Czytałem ten list na stronie Diesela. Teraz liczę, że podadzą, że to definitywnie ostatnia część. I jednocześnie czuję, że znów będzie pójście w stronę idiotyzmów, rodem z cz.6. Lecz czy da się to przebić? Pewnie się da.

(26-06-2014, 09:55)Juby napisał(a): Do tej pory Elsa Pataky (Elena) nie była oficjalnie podawana w obsadzie F&F7 ale jak widać w filmie jest.

No i po co? Swoją obecnością będzie tylko przypominać, jak głupi był poprzedni film i jak dobrze zakończono by serię częścią 5tą.

RE: Szybcy i wściekli - Gal Anonim - 11-07-2014

W piątej części też była, garnku zardzewiały.

No niemożliwe, patelnio przypalona. Kluczowe było zdanie ostatnie.

Była, w 5 części i była dobrym elementem fabuły. Tak samo, jak The Rock w... 5tej części.

RE: Szybcy i wściekli - Juby - 11-07-2014

Nie widziałeś nawet sekundy film a ciągle hejcisz, bo ci się szóstka nie podobała. Skąd pomysł, że ta część ma być równie przesadzona, skoro zmienił się reżyser a z nim podejście do tematu?

Dziwne by było gdyby Eleny by nie było, skoro na koniec szóstki odchodziła z Hobbsem. No i jest kolejną fajną dupeczką w serii. Czego się jej czepiasz?

Fotki z planu.

I list od rodziny Szybkich i wściekłych...
Cytat:[Obrazek: 10525816_10152476416772631_3982804899285383562_n.jpg]

We made it.

Today we completed the last shot in the production of FAST & FURIOUS 7.

We wanted to take this moment to express how thankful we are for your support. We felt the love and strength from our fans throughout this journey, and it’s because of you that we got here.

There was a time when we didn’t know how we could go on, or even if we should. But we listened to you, and you inspired us not only to keep going but to try and make the best FAST & FURIOUS movie yet.

Our FAST family has been together for almost fifteen years now and has grown a lot in that time. From the start, Vin has been our leader who feels what’s right for FAST in his gut and in his heart. When we had to stop production last year, Vin gathered us back together and moved us forward when we needed it most. He led us to this day.

Some of us have been here from the very beginning. Vin, Michelle, Jordana and our producer Neal all go back to that first little movie we shot on the streets of LA. We came back to LA in FAST 7, and it was an especially emotional homecoming for those who’ve grown up with each other since that first shoot.

There are those we count as brothers who we gathered along the way and are with us again: Dwayne, Tyrese, Luda, Lucas and our writer, Chris. We’ve got some new additions this time in Jason, Kurt, Djimon, Nathalie and our director, James. Caleb and Cody joined us to honor their brother and help complete his work.

Our family is big and strong but it won’t ever quite be whole again without Paul.

All of us -- those who’ve been here from the start and those whose first FAST film is 7 -- wanted to create a special film for him and for you. We believe we have.

Thank you for being there for us. You are the biggest part of our family, and we couldn’t have gotten here without you.

The countdown to April 3 begins.

With love,

Your FAST & FURIOUS Family

[Obrazek: 16790.jpeg]

Nawet jeśli ta część będzie poziomem bardziej 5 (na co liczę) to ciągle pozostanie absmak :)

(11-07-2014, 19:01)Juby napisał(a): Dziwne by było gdyby Eleny by nie było, skoro na koniec szóstki odchodziła z Hobbsem.

Odnośnie tej serii słowo "dziwne" powinno być zakazane.
Przypominam, że mieliśmy tu już latynoską telenowelę (abstrahując od idiotycznych akcji)

RE: Szybcy i wściekli - Mierzwiak - 11-07-2014

Rzygać się chce od czytania po raz 43607436547367426789034653784657893465573284 tego samego posta w Twoim wykonaniu.

Nie podobała się szóstka? To nie oglądaj dalej! Idź na zakupy, umyj kibel albo policz wszystkie przedmioty na literę "K" jakie masz w domu. Wszystko to będzie bardziej pożyteczne od tego pierdolenia, które ciągnie się ile już miesięcy?

RE: Szybcy i wściekli - shamar - 12-07-2014

Nie widzę problemu w tym :)
Jedni srają non-stop jaki to film (część) X, Y, Z były beznadziejne (i, że nie są częścią serii a bo "tak"), przy każdej okazji.
Wszyscy mają "swoją mambę" a moja to "F6". Zabronisz mi? :)
Czy tylko TY, jaśnie oświecony, masz prawo się wypowiadać co jest, było dobre?

RE: Szybcy i wściekli - Norton - 12-07-2014

Właśnie coś takiego jak to indywiduum powyżej powoduje, że to forum nie jest w stu procentach zajebiste.

Żeby nie było, że nie na temat - widziałem jedynkę i bodaj (po pijaku) 5-tkę. Nie moja brocha, nie podobały mi się, także spadam stąd i nie wracam ;)

Edit: shamar, wyszło, że to było o tobie, także prostuję, dla jasności - to nie było o tobie.

Czyli widziałeś 2 najlepsze części, które się "nie podobały" więc też nie wiem, co robisz w ogóle w tym temacie. Ja np. widziałem wszystkie i jak najbardziej mam się prawo wypowiadać, którą z części uważam za gówno a którą za przyzwoitą.

RE: Szybcy i wściekli - Mierzwiak - 12-07-2014

Wiesz shamar, nie chcę Ci niczego sugerować, ale do sygnaturki możesz sobie wpisać różne rzeczy :)

@Norton:

Ale to Ty masz w awatarze jakąś pop-ściemniaczkę, czyż nie? :)

RE: Szybcy i wściekli - Mierzwiak - 12-07-2014

Yyyyyyy... nie rozumiem :)

RE: Szybcy i wściekli - Szaman - 12-07-2014

Norton to musi być grafikiem z Kino Świata, innej możliwości nie widzę :)