Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Szybcy i wściekli - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21)
+--- Wątek: Szybcy i wściekli (/Thread-Szybcy-i-w%C5%9Bciekli--1172)

RE: Szybcy i wściekli - shamar - 05-11-2014

I tak liczę, że to CGI.

[Obrazek: furious-7349339617.jpg]

RE: Szybcy i wściekli - Gal Anonim - 13-11-2014

łooo tak!

http://www.slashfilm.com/justin-lin-fast-and-furious/

RE: Szybcy i wściekli - shamar - 13-11-2014

Widmiedli 7

Ta seria skończyła się na części 5. Zobaczymy ile prawdy było w słowach o "wielkiej rodzinie" bo rozumiem, że Diesel, "brat Walkera" nie będzie brał udziału w kolejnych częściach.

RE: Szybcy i wściekli - Gieferg - 13-11-2014

No to nie rozumiesz.

RE: Szybcy i wściekli - Mefisto - 13-11-2014

Znając ostatnią modę, pewnie podzielą tenże "finał" na dwie części - żal.us.ff

RE: Szybcy i wściekli - Gal Anonim - 13-11-2014

Dla mnie mogą podzielić finał nawet na dwie trylogie, jezeli będzie Vin Diesel i The Rock, a wyreżyseruje Justin Lin. A jak będzie reszta albo część pozostałej ekipy to juz w ogole. Ciekawe czy The Rock zostanie do konca serii i ile potrwa nim zrobią z niego takiego samego przestępcę jak z Diesela. (Bo bede zaskoczony, jezeli z bohaterów nie zrobią już przestępców.)

A Diesel mysle, ze zostanie. Nijak to nie podwaza jego braterskiej milosci do Paula.

RE: Szybcy i wściekli - Gieferg - 13-11-2014

(13-11-2014, 17:01)Mefisto napisał(a): Znając ostatnią modę, pewnie podzielą tenże "finał" na dwie części - żal.us.ff

jak na to wpadłeś? Może czytając to?

the idea is to have Lin direct the final installments of the series back-to-back.

RE: Szybcy i wściekli - Mefisto - 13-11-2014

wybacz, nie zagłębiałem się w każdą linijkę tekstu tego, jakże przejmującego, newsa

RE: Szybcy i wściekli - shamar - 14-11-2014

Wybaczta ale nie znalazłem "pełnego gifa", gdzie "w pełni" (SIC!) można docenić świetne CGI :)

[Obrazek: 28837fecfb4ab304687b205f239e570f.600x]

Już zapomniałem jak ten film głupotami miażdży cohones... I pomyśleć, że to był tylko przedsmak przed "6tką".

RE: Szybcy i wściekli - Gal Anonim - 14-11-2014

we think there's at least three more - o F&F pani zarządzająca Universalem

RE: Szybcy i wściekli - Mierzwiak - 14-11-2014

Finał będzie się składał z... trzech filmów. Ale w ostatniej chwili trzeci podzielą na dwa, bo historia będzie tak skomplikowana, że nie będą mieli wyjścia. To wszystko w trosce o widzów :)

RE: Szybcy i wściekli - Gal Anonim - 14-11-2014

Do póki nie tyka ich Nolan, Snyder, ani Goyer śpie spokojnie.

RE: Szybcy i wściekli - SonnyCrockett - 17-11-2014

Obejrzałem dziś "Fast Five" co za głupi film (poprzednie części zyskują +10 do logiki), poziom fabularny i wszystkie te akcje są wręcz zatrważająco bezmyślne ale kurde 2 godziny przelatują jak Charger Torreta z 7 biegowym manualem. Jeżeli coś można nazwać "guilty pleasure" to jest ten film a czytam że kolejne części to jeszcze dalszy skok przez rekina.

RE: Szybcy i wściekli - shamar - 17-11-2014

To chyba nie oglądałeś 4 i 6 skoro to... głupi film.

RE: Szybcy i wściekli - SonnyCrockett - 17-11-2014

Czwórka jest całkiem sensowna przy piątce, nawet bardzo sensowna a szóstki rzecz jasna nie widziałem.

RE: Szybcy i wściekli - Eman - 02-02-2015

RE: Szybcy i wściekli - Arahan - 02-02-2015

Granice nieprawdopodobieństwa zostały przekroczone po raz kolejny. Podoba mi się :D

RE: Szybcy i wściekli - Mierzwiak - 02-02-2015

Ziew. Meh. Whatever.

RE: Szybcy i wściekli - shamar - 02-02-2015

Widzę, że facjata CGI już nałożona na Walkera w niektórych scenach, choć w innych jeszcze nie. W tej jakości ciężko stwierdzić.

Film głupszy, od F6 chyba nie będzie. Tu samochód przebija szybę i... nawet maska mu odpada. W poprzedniej przebijał kadłub samolotu i... nie działo się nic. Zaraz... tutaj samochód ścina "szkielet" samego budynku? Wychodzę.

RE: Szybcy i wściekli - Arahan - 02-02-2015

Niektórzy to chyba oglądają po to żeby później sobie ponarzekać. Mieliście 6 filmów żeby dać sobie spokój z tą serią. 6! Chyba wiecie już jakie to kino, a mimo wszystko w dalszym ciągu ktoś tutaj doszukuje się logiki.