Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Najsprawniej zrobiony polski film - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Filmy polskie (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-polskie--13)
+--- Wątek: Najsprawniej zrobiony polski film (/Thread-Najsprawniej-zrobiony-polski-film--141)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- Danus - 20-11-2007

Lubie wlasnie. Np taki Ben Hur to swietny film

- Anonymous - 20-11-2007

Czyli albo jesteś uprzedzony do polskich filmów albo po prostu dziwny ;)

- Danus - 20-11-2007

Jestem bardziej uprzedzony do polskich filmow niz dziwny ale jak mozna nie byc uprzedzonym jesli w przeciagu calego swojego zycia nie obejzalem zadnego polskiego filmu ktory nie wywolal we mnie odruchu wymiotnego. Ostatni Katyn tylko przelal fale goryczy w mym sercu

- Mental - 20-11-2007

polecam Dług Krauzego - najlepszy polski film, jakie kiedykolwiek powstał.

- Anonymous - 20-11-2007

Danus1986 napisał(a):Jestem bardziej uprzedzony do polskich filmow niz dziwny ale jak mozna nie byc uprzedzonym jesli w przeciagu calego swojego zycia nie obejzalem zadnego polskiego filmu ktory nie wywolal we mnie odruchu wymiotnego.

Seksmisja też wywołuje u ciebie odruch wymiotny? Nie p*%$#&^ :D

- Mierzwiak - 20-11-2007

Mental napisał(a):polecam Dług Krauzego - najlepszy polski film, jakie kiedykolwiek powstał.
Z wyjątkiem ostatnich bodaj 10 minut. Podręcznikowy przykład na to, że nawet to co wydarzyło się naprawdę nie musi być wiarygodne w filmie.

- Danus - 20-11-2007

Tak Gieferg seksmisja tez wywoluje u mnie odruch wymiotny. Nienawidze tego filmu. Jest po prostu glupi jak filmy Uwe Bolla. Chociaz z drugiej strony do filmow Bolla bym nie poruwnywal bo to za duzy komplement dla tego polskiego mega gniotu :twisted:

- Anonymous - 20-11-2007

:shock: powinni cię za tego ostatniego posta przeciągnąc gołą dupą po nieheblowanej desce.

Underworld jest super, Pearl Harbor jest super, King Kong Jacksona super, a Seksmisja do dupy i głupia...
Nie mam więcej pytań.

- desjudi - 20-11-2007

Rejs?
Baaareeejaa?
Kieślowskiiii?
Has? Munk?

aha, Machulski jak Uwe Boll. bez komentarza i eot.

- Mental - 20-11-2007

Cytat: Tak Gieferg seksmisja tez wywoluje u mnie odruch wymiotny. Nienawidze tego filmu. Jest po prostu glupi jak filmy Uwe Bolla. Chociaz z drugiej strony do filmow Bolla bym nie poruwnywal bo to za duzy komplement dla tego polskiego mega gniotu

człowieku, pieprzysz jak pogięty. ja tez nie znoszę polskiego kina, ale są granice racjonalnej krytyki.

- Anonymous - 20-11-2007

Ja też lubię Transformery i kilka innych filmów Baya, a nie lubię polskiego kina, ale są kurde jakieś granice przyzwoitości które aż głupio przekraczać :roll:

EDIT: :shock: co się dzieje z tym światem? Napisałem równocześnie z Mentalem niemal identycznego posta (oprócz kwestii Baya).

EDIT2: Mierzwiak > co sie bawisz w znikające posty?

- Mental - 20-11-2007

Cytat:co się dzieje z tym światem? Napisałem równocześnie z Mentalem niemal identycznego posta

widać, nadajemy na tych samych falach :)

- Danus - 20-11-2007

Cytat:Shocked powinni cię za tego ostatniego posta przeciągnąc gołą dupą po nieheblowanej desce.

Tak do wanny pelnej spirytusu :twisted:

Ej uszanujcie to ze ktos ma inny gust. To moja subiektywna ocena. Tak seksmisja wywoluje u mnie odruch wymiotny :o

Cytat:Underworld jest super, Pearl Harbor jest super, King Kong Jacksona super, a Seksmisja do dupy i głupia ...

Gieferg nie napisalem ze jest super(underworld) ale ze lubie ten film.

- Mierzwiak - 20-11-2007

Nagrodę w kategorii "Najbardziej *********** wypowiedź roku" nagrodę otrzymuje:

Danus1986 napisał(a):Jest po prostu glupi jak filmy Uwe Bolla. Chociaz z drugiej strony do filmow Bolla bym nie poruwnywal bo to za duzy komplement dla tego polskiego mega gniotu :twisted:

Jeszcze zdjęcie nagrody:
[Obrazek: 0a2f7d942c5802aatw3.th.jpg]

Danus1986 napisał(a):Ej uszanujcie to ze ktos ma inny gust.
Pisząc że Seksmisja jest gorsza od filmów Bolla udowadniasz że takie coś jak gust u ciebie nie występuje. [to moja subiektywna ocena]

- Danus - 20-11-2007

K**** bardzo smieszne Mierzwiak niepowiem :shock: ale bez przesadyzmu. Dlaczego tak napisalem jak w nagrodzonym poscie??? :) bo chociaz z filmow Uwe Bolla mozna sie posmiac, choc w zamierzeniu nie maialy one byc komediami

- Hannibal - 20-11-2007

Że niby z Seksmisji nie można się pośmiać ?

- Danus - 20-11-2007

Mnie tam na przyklad w sekmisji rzadna scena nie smieszyla. Film od poczatku do konca byl dla mnie nuzacy

- MOLQ - 20-11-2007

:shock:

ŻADNA

Poza tym zgadzam sie z Mierzwiakiem...

- Anonymous - 21-11-2007

Jak mi ktoś pisze, że na Seksmisji nie mozna się pośmiać i jest głupia, ale za to może się pośmiać na filmach Baya (owszem, też się na nich czasem śmieję, ale one są śmieszne w taki prymitywny sposób), to nie pozostaje mi nic innego jak podpisać się pod tym co napisał Mierzwiak :?

- Negrin - 21-11-2007

Jeny, chłopcy, przyszedł wam na forum megatroll, a wy mu się dajecie jak dzieci... ;)