![]() |
|
Najsprawniej zrobiony polski film - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Filmy polskie (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-polskie--13) +--- Wątek: Najsprawniej zrobiony polski film (/Thread-Najsprawniej-zrobiony-polski-film--141) |
- Jakuzzi - 21-11-2007 Otoz to. ;) - Green_Eyes - 21-11-2007 You just got punk'd! :twisted: - Danus - 21-11-2007 Negrin sam jestes Trollem!! Nie zycze sobie takich tekstow na moj temat. To jest moje subiektywne zdanie i kazdy powinien to uszanowac. Ja na przyklad nie neguje nikogo za to ze najezdza na inne filmy co sie czesto na tym forum zdarza. Wiec daruj sobie takie teksty :evil: - Mierzwiak - 21-11-2007 Życzyć/nie życzyć to sobie możesz przed 24 grudnia :lol: - Danus - 21-11-2007 Kolejny sie odezwal co mysli ze jest zabawny jak cos fajnego napisze jak negrin :x - Anonymous - 21-11-2007 Cytat:To jest moje subiektywne zdanie i kazdy powinien to uszanowac. Są pewne granice, po których przekroczeniu już trudno o jakikolwiek szacunek. Stawiając filmy Uwe Bolla ponad Seksmisją tę granicę znacznie przekroczyłeś, więc się teraz nie dziw :P - simek - 21-11-2007 Pozatym jeśli oczekujesz jakiegokolwiek szacunku to raczej nie używaj zabójczych argmentów w stylu: "jak go oglądam to mi się rzygać chce". Może by tak napisać, które sceny/wątki są złe i co w nich konkretnie złego? - Mierzwiak - 21-11-2007 Danus1986 napisał(a):Kolejny sie odezwal co mysli ze jest zabawny jak cos fajnego napisze jak negrin :xNie myślę że jestem zabawny. Po prostu daję odpowiedzi dopasowane do poziomu osoby z którą rozmawiam. - Danus - 21-11-2007 Ej Gieferg ja nie postawilem filmy Uwe Bolla ponad seksmisja. Dla mnie to ten sam poziom( zalosne sa tak filmy Uwe Bolla jak Seksmisja). Nie zachowujcie sie ludzie jak wiekszosc dzieciarni na filmwebie. Najezdzacie na mnie bo mam inne zdanie? Gieferg tak walczyles z osobnikiem z filmwebu zwanym CRB(swoja droga czlowiek ma niezle na*****ne pod kopula) a sam po czesci sie teraz zachowujesz tak jak on w stosunku do mnie, wraz z reszta. - simek - 21-11-2007 Mógłbyś darować sobie filmweb, bo tak dyskusje często wyglądają tak: -do dópy tenfilm, nudny jak holera i wogole besnadziejny!!! -to że masz zjebany gust to nie mój problem, film jest świetny a ty się nie znasz idioto!!! Czytając takich osobników, albo Ciebie to dochodze do wniosku, że jednak bardzo lubię krytyków filmowych, bo przynajmniej wymyślają jakieś historyjki czemu film jest zły/dobry. - Danus - 21-11-2007 Jedyna dla mnie co jest ciekawe w seksmisji to Historia i to ze jest to jeden z niewielu polskich filmow s-f. Dla ludzi jest on smieszny, mnie on nie smieszy, a zaznaczam ze ogladalem dwa razy. Nie podoba mi sie koniec filmu, nie podoba mi sie aktorstwo w tym filmie, no moze oprocz dwoch glownych bohaterow Simek pokaz moj post w ktory pisze dokladnie tak ja podales w przykladzie wtedy bedziesz mogl mnie porownywac z dzieciarnia z filmwebu. Mierzwiak nie odwracaj kota ogonem ze ty niby znizasz sie do mojego poziomu. Twoj poziom porostu taki jest:) - simek - 21-11-2007 Nigdzie nie piszesz DOKŁADNIE tak, ale pokaże Ci kilka zdań, z których kompletnie nic nie wynika: -" te filmy sa tak mdle w odbiorze ze za karzdym razem jak widze te produkcje w telewizji to mi sie jakos tak slabo robi" -"tych ekranizacji jakos nie moge scierpiec " -"seksmisja tez wywoluje u mnie odruch wymiotny" Widzisz tu jakiekolwiek konkrety?? Wiesz, każdy może powiedzieć, że "Ojciec chrzestny" ma kiepskie aktorstwo, "Władca pierścieni" okropne efekty specjalne, a "Obywatel Kane" wcale nie był przełomowy, tylko po co i kogo to obchodzi, zwłaszcza że nie masz racji? - Cassel - 21-11-2007 Zabawne, gdyby Danus o swoim zdaniu na temat "Seksmisji" napisał w wątku o niepopularnych poglądach, byłby bohaterem (pewnego rodzaju), a tak robi się jatka. :) - Danus - 21-11-2007 Dobra niechce mi sie tego tematu dalej ciagnac bo wychodzi klotnia powoli, a nie mam zamiaru sie z nikim klocic na temat pogladow. Tak sie robi na filmwebie :lol: Lepiej zakopac topor wojenny :0 - simek - 21-11-2007 Najlepiej obejrzyj sobie jeszcze raz np. Seksmisje i zapisuj sobie na karteczce co było tak złe że musiałeś wymiotować i podziel się z nami to wtedy bedzie wszystko ok - Mierzwiak - 21-11-2007 Ale jak narzyga na karteczkę z notatkami to nie odczyta co napisał :? - Danus - 21-11-2007 wlasnie lepiej nie bede stosowal tej metody bo jeszcze oprocz karteczki zabrudze ubranko a wymioty ciezko sie spieraja - zombie_sidekick - 06-01-2008 RĘKOPIS ZNALEZIONY W SARAGOSSIE. Napisalem duzymi literami, by na pewno kazdy wlasciwie przeczytal tytul. To zdaje sie byc najsprawniej zrobiony polski film. Polskie Arcydzielo Filmowe. - nie_pamietam - 21-02-2008 rozumiem,że o Polańskim ani mrumru? no to proponuję ,,dług''. albo ,,och,karol'', hehe - Mental - 22-02-2008 zaglądam na oceandvd i "bez patrzenia" rozpoznaje polski film. ![]() tylko Polak może nadać filmowi tak denny tytuł. tylko Polak może walnąć w opisie równie zachęcający tekst, wreszcie tylko Polak będzie promował film plakatem, za który w normalnym kraju grozi publiczna egzekucja. |