![]() |
|
Spider-Man Homecoming (2017) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +---- Dział: MARVEL CINEMATIC UNIVERSE (MCU) (https://forumkmf.pl/Forum-MARVEL-CINEMATIC-UNIVERSE-MCU--54) +---- Wątek: Spider-Man Homecoming (2017) (/Thread-Spider-Man-Homecoming-2017--3967) |
RE: Spider-Man Homecoming (2017) - Arahan - 31-07-2016 Flash mi TOTALNIE nie pasuje. To chyba zawsze był osilek RE: Spider-Man Homecoming (2017) - RysuMack - 31-07-2016 Stop... ten arab gra Flasha?... tego białego koksa o blond czuprynie? super... to po prostu super... myślałem, że to jakieś geek towarzystwo, specjalnie wykreowani na potrzeby filmu... oh lord... RE: Spider-Man Homecoming (2017) - Pitero - 01-08-2016 Mnie już nic nie zdziwi od czasu gdy Venoma zagrał Topher Grace. Choć Revolori, dobry skądinad aktor mnie również na Flasha za nic nie pasuje (porównajcie go zwłaszcza z aktorem grającym Flasha ze"Spider-Mana" z 2002!). RE: Spider-Man Homecoming (2017) - Mierzwiak - 01-08-2016 (01-08-2016, 20:45)Pitero napisał(a): porównajcie go zwłaszcza z aktorem grającym Flasha ze"Spider-Mana" z 2002!).Swoją drogą chyba niewiele osób zdaje sobie sprawę, kto go tam grał:
RE: Spider-Man Homecoming (2017) - Gieferg - 01-08-2016 No Manganiello, a o co chodzi? RE: Spider-Man Homecoming (2017) - OGPUEE - 01-08-2016 Podczas jednego podcastu dot. Comic-Conu wspominano, iż Flash wcale nie musi blond jockiem i np. twórcy wezmą inną formę bullyingu. A samej multi kulti nie krytykowano, bo Queens jest pono takowe i w filmie będzie to rzecz naturalna. Chwalono także, że uniknięto kliszy Hindusa-geeka jako kumpla protagonisty. Zresztą, jak już mielą po raz kolejny Petera nastolatka, to jakaś rozsądna innowacja będzie mile widziana. Ja tylko proszę, by Peter nie mendził jak w komiksach "O Boziu! Spider-Man rozwala mi życie osobiste! Czemu mi nic nie wychodzi?! Wszyscy moi bliscy są zranieni! Ile jeszcze syfu na mnie czeka?!". Plis... BTW, Shocker i Tinkerer będą oprócz Vulture'a złymi. RE: Spider-Man Homecoming (2017) - RysuMack - 01-08-2016 Ja takich zmian nie lubię, niech tworzą nowe postacie i będzie mi to obojętnie czy to będzie hindus, murzyn czy biały człowiek czy też azjata, ale po co zmieniać jakieś istotne cechy pierwowzoru? tylko po to by ludzie innych ras nie czuli się gorsi i by nikt nie oskarżył twórców o rasim i hejting... kpina. Zamiast tworzyć nowe postacie, wolą jednej postaci zmieniać co jakiś czas rasę, orientacje i charakter bo przecież wtedy to "coś nowego". RE: Spider-Man Homecoming (2017) - Gal Anonim - 02-08-2016 (01-08-2016, 22:20)OGPUEE napisał(a): Podczas jednego podcastu dot. Comic-Conu wspominano, iż Flash wcale nie musi blond jockiem i np. twórcy wezmą inną formę bullyingu.No ja jestem ciekaw jak to przedstawią. Ale prawdą jest, że w sumie takich klasycznych osiłków, jakim był Flash już raczej nie ma, a dziś, gdyby taki typ znecal sie nad kujonem pokroju Parkera to sprawa pewnie skonczylaby sie w sądzie i TV. ;) RE: Spider-Man Homecoming (2017) - Mierzwiak - 02-08-2016 Będzie nowocześnie i teraz Flash będzie życzył Parkerowi raka na twitterze :) RE: Spider-Man Homecoming (2017) - raven.second - 02-08-2016 Albo to Parker będzie się znęcał nad wszystkimi! RE: Spider-Man Homecoming (2017) - OGPUEE - 02-08-2016 Albo Flash będzie ministrantem, albo będzie miał dwumetrowego pomagiera, które na jego polecenia wsadza Patera do śmietnika :). RE: Spider-Man Homecoming (2017) - wujo444 - 02-08-2016 (02-08-2016, 09:14)Mierzwiak napisał(a): Będzie nowocześnie i teraz Flash będzie życzył Parkerowi raka na twitterze :) Hej, cyberbulling byłby wcale nie takim złym pomysłem :) RE: Spider-Man Homecoming (2017) - Arahan - 11-08-2016 Kolejny zloczynca potwierdzony - Tinkerer. Nie za dużo ich? RE: Spider-Man Homecoming (2017) - raven.second - 11-08-2016 Bucky, Zola, Batroc, Pierce, Strucker, Quicksilver i Wanda byli w Winter Soldier. Film jest genialny mimo takiej armii postaci, a Marvelowi po Civil War ufam już bezgranicznie, jeśli chodzi o kino. RE: Spider-Man Homecoming (2017) - Pelivaron - 11-08-2016 Dopiero dwóch, jeszcze ponoć Shockera mają potwierdzić. Ja tam stawiam, że Tinkerer pomoże Vulture'owi stworzyć mechanizm do latania i tyle. Nie będzie go pewnie za dużo. RE: Spider-Man Homecoming (2017) - Juby - 11-08-2016 Nolan potrafił ogarnąć nawet czterech złoczyńców w jednym Batmanie (BB: Ra's, Scarecrow, Falcone, Zsaz; TDK: Joker, Two-Face, Maroni, Scarecrow; TDKR: Bane, Talia, Catwoman, Daggett), nie widzę powodów by się nie mogło udać mieć tylu w jednym Spider-Manie. Gorzej, że już dwukrotnie przejechano się na nieumiejętnym wstawieniu trzech przeciwników dla pająka i przy produkcji drugiego jeszcze bezczelnie się wypierano, że nie popełniają największego błędu ostatniego filmu Raimiego, by po 10 miesiącach, podczas światowej premiery, okazało się, że w TASM2 zwalono dokładnie to samo. :P RE: Spider-Man Homecoming (2017) - Gal Anonim - 11-08-2016 (11-08-2016, 11:02)Arahan napisał(a): Kolejny zloczynca potwierdzony - Tinkerer.Nie, bo niby dlaczego? Jaki jest limit postaci, ktore powinny sie pojawic w filmie? ;) RE: Spider-Man Homecoming (2017) - Mefisto - 12-08-2016 (11-08-2016, 11:40)Juby napisał(a): Nolan potrafił ogarnąć nawet czterech złoczyńców w jednym Batmanie Szkoda, że nie potrafił ogarnąć fabuły. RE: Spider-Man Homecoming (2017) - Arahan - 17-08-2016 Pierwszy plakat:
RE: Spider-Man Homecoming (2017) - Juby - 17-08-2016 Pewnie na jakieś targi, to nie plakat kinowy. W każdym razie, Spidey na pajęczynie - how original. |