![]() |
|
The Boys (Amazon, 2019 -) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22) +--- Wątek: The Boys (Amazon, 2019 -) (/Thread-The-Boys-Amazon-2019--5256) |
RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - raven.second - 01-07-2022 Twist mnie nie zaskoczył, ale mógł zostać podany lepiej. Jakoś tak... za szybko to rozwiązali, no i wolałbym więcej psychodelicznych przygód Noira. Przy okazji miałem flashback z Supernatural, gdy RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Hitch - 01-07-2022 Wytrzymali całe sześć odcinków. Siódmy to już hasła: "To mój wybór!", "Chcesz to sobie ryzykuj swoim życiem, ale nie ryzykuj życiem mojej córki!", "Uratuję go, nawet jeśli on sam tego nie chce!". Analogie tak subtelne, że pacjent w śpiączce by pierdolnął szpagat na suficie. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - marsgrey21 - 01-07-2022 RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Hitch - 01-07-2022 Co prawda są różne zboczenia, szczególnie w dzisiejszych czasach, ale żeby ktoś lubił taką niby finezyjną lobotomię w wykonaniu łysego psychopaty o ryju naćpanego żółwia to jeszcze nie słyszałem. Albo żeby komuś to było obojętne. No ale co tam cię kręci to cię kręci. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - marsgrey21 - 01-07-2022 Po prostu mam na to wyjebane, oglądam serial, w dupie mam całą resztę, mnie jeszcze nic nie razi, może dlatego, że nie spędzam czasu na śledzeniu tego co ty. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Hitch - 01-07-2022 Nie no spoko. Serial udaje, że nabija się z naszej rzeczywistości (bo nabija się faktycznie tylko z prawaków, libów oraz w ostateczności z najbardziej crindżowych lewaków) i momentami cytuje wręcz całe sytuacje. Jak ty oglądasz ten serial niby, kiedy masz, jak sam mówisz, wyjebane na 99% rzeczy, do których się on odnosi non-stop? Książki też czytasz po ciemku? RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - marsgrey21 - 01-07-2022 Tak, rycz mała rycz. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Hitch - 01-07-2022 Lubie po prostu znać kontekst dowcipu, co by, nie wiem, wiedzieć z czego się śmieję? No ale ja jestem dziwny. The Boys (Amazon, 2019 -) - Nemo - 01-07-2022 Panowie: spokój i po wódeczce gęstej jak sok p#zdy. Enviado desde mi RMX3363 mediante Tapatalk RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Krismeister - 02-07-2022 Najsłabszy odcinek sezonu. Po takim grzmocie w końcówce szóstego dostaliśmy zamulacza. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - marsgrey21 - 02-07-2022 Zgadzam się, nazbyt ckliwy, nie pamiętam by w poprzednim sezonie poziomy tak zygzakowały pomiędzy zajebistymi i średnimi. Tak poza tym odnoszę wrażenie, że obyło się bez konsekwencji, w drugiej serii wszystko związane z pozorami odnośnie supków było na krawędzi rozsypania się, a w dzisiejszym epizodzie gówno tak wybiło, że można by było oczekiwać prawdziwego armagedonu, tymczasem nic się nie stało. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Ted - 03-07-2022 Faktycznie, po ostatnich odcinkach już nie mam wątpliwości że Boys głównie śmieje się z prawicy, a w mniejszym stopniu z lewicy. Ale nie mam z tym problemu, bo serial jest dobry, i w sumie - też na logikę nie powinniście być zbyt surowi, bo przecież również europejska prawica uprawia krytykę korporacji i jej lewicowości na pokaz. To taka sprawa, w której obie strony spotykają się w połowie drogi. A po tym jak Konfederacji FB zdjęło Fejsbuczka, parę osób oprzytomniało że to do czego zmierzamy to feudalizm kilku gigantów, gdy ktoś czasem nie wsadzi kija w szprychy kapitalizmowi i nie pokaże, kiedy dobrze by było się zatrzymać. Świetny serial, którego większa część komentarzy jest trafiona. Te które są na wyrost ignoruje, nie można mieć wszystkiego. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - nawrocki - 08-07-2022 Finał zawodzi, ale to było nieuniknione. Bo niby jak mieli to inaczej poprowadzić skoro wiadomo było, że Homelander przeżyje? Mimo wszystko czuć że formuła zaraz się wyczerpie. Wiem że ten serial to dla Amazona kura znosząca złote jaja, ale IMO czwarty sezon powinien być ostatni. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - raven.second - 08-07-2022 "Zawodzi" to delikatne określenie :) RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - nawrocki - 08-07-2022 SB pewnie wróci, pytanie czy znajdą na to odpowiedni moment. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - marsgrey21 - 08-07-2022 No i mamy to. Zawsze przychodzi ten moment gdy oglądasz to co lubisz i nagle przestajesz rozumieć co się dzieje, dla mnie ten moment przyszedł teraz. Mówiąc krótko, yebał pies tą serię. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Craven - 08-07-2022 To był świetny sezon aż do końcówki finału. Szkoda. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Krismeister - 08-07-2022 Krótko mówiąc, wygrały pizdy. Nie nastawiam się na jakieś rewelacje w czwartym sezonie. Patrząc też na to jak wyglądały efekty to nie ma co liczyć na jakąś większą rozpierduchę. No i mam nadzieję, że ten bekart zginie. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - marsgrey21 - 09-07-2022
RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Rudy102 - 09-07-2022 Czy ja dobrze widziałem w jakimś video na Tubie? Wiem, że nie powinienem ale nie mogłem się powstrzymać. Co tu się odnetfilxowało? https://c.tenor.com/yISwoNkh6PoAAAAd/pride-rainbow-dance.gif To ten sam Butcher, który i w komiksie i w pierwszym sezonie był gościem bez żadnych skrupułów, poświęcającym wszystko i wszystkich, łącznie z sobą, w imię realizacji celu do którego zmierzał? Aż mi się odechciało oglądać, a miałem nadrobić drugi i trzeci sezon. |