![]() |
|
The LEGO Batman Movie (2017) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Filmy i seriale animowane (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-i-seriale-animowane--23) +--- Wątek: The LEGO Batman Movie (2017) (/Thread-The-LEGO-Batman-Movie-2017--4281) |
The LEGO Batman Movie (2017) - Juby - 24-03-2016 Czyli dziesiąty kinowy film z Batmanem i spin-off hitu Warnera z 2014 roku. Premiera 10 lutego 2017 roku. Głosu Batmanowi ponownie użyczy Will Arnett. Towarzyszą mu Ralph Fiennes, Rosario Dawson, Zach Galifianakis, Michael Cera i Mariah Carey. Plakat ![]() Teaser Trailer Zapowiada się równie fajnie wizualnie i równie zabawnie co Lego Przygoda, plus świetna obsada, więc czekam. RE: The LEGO Batman Movie (2017) - OGPUEE - 26-03-2016 Znowu trzepią tego Batman, nie? Batman v Superman, solowy Affleck... RE: The LEGO Batman Movie (2017) - Bobert - 26-03-2016 Ja tam chętnie obejrzę, dzisiaj dopiero oglądałem Lego: The Movie i były słabsze elementy, ale naj, naj, najlepszy był Batman i do granic możliwości ukazywanie jego zajebistości, jestem za tym filmem i ogóle tego typu parodii powinno powstawać więcej :) RE: The LEGO Batman Movie (2017) - Gieferg - 26-03-2016 Lego w tytule = omijam szerokim łukiem, czy to filmy, czy to gry, czy cokolwiek - nawet Batman - to dla mnie skrajnie nieatrakcyjna forma przekazu, drażni mnie jej popularność. No, dla samych klocków mogę zrobić wyjątek, jak córka prosi, żeby się z nią pobawić :) RE: The LEGO Batman Movie (2017) - Bobert - 26-03-2016 Też omijałem, aż zrozumiałem, że to taka forma parodii i to momentami bardzo śmieszna, po filmie nawet zacznę grać w gry, bo są lekkie i przyjemne i jednocześnie czerpią garściami z danego uniwersum. RE: The LEGO Batman Movie (2017) - simek - 27-03-2016 Sam pomysł robienia gry czy filmu z klockami Lego jest spoko, w Star Warsowe gry młóciłem godzinami, zwłaszcza w coopie, jednak inna sprawa, że wychodzi tego mnóstwo, aż za dużo - gry to już chyba w dziesiątkach można liczyć. RE: The LEGO Batman Movie (2017) - Mefisto - 27-03-2016 Akurat poprzedni film Lego z Gackiem jest naprawdę fajny, także liczę na równie udane 90 minut i tutaj. RE: The LEGO Batman Movie (2017) - Lawrence - 28-03-2016 Kocham LEGO The Movie! Ale sam nie wiem, czy właśnie, dlatego że tam Batman był wpleciony w całą historię wypadł on tak świetnie. Nie wiem jak to będzie wyglądało w solowym filmie, ale na razie jestem dobrej myśli. RE: The LEGO Batman Movie (2017) - Pitero - 28-03-2016 Lego: Przygoda było świetne, nawet wyłączając występ Batka (a włączając 2 razy bardziej świetne). Czekam na sequel, trailer już mi mówi, że będzie na czym się pośmiać, liczę pomału na cameo Supermana i Green Lanterna, kto widział "Lego Movie" ten wie o co chodzi ;) RE: The LEGO Batman Movie (2017) - und3r - 28-03-2016 Nikt nie wrzucił NOWEGO teaser trailera? To wrzucam: RE: The LEGO Batman Movie (2017) - Mierzwiak - 29-03-2016 Miałem to przed seansem BvS. Genialne, wrzutka z Adamem Westem rozbawiła całą salę :) RE: The LEGO Batman Movie (2017) - al_jarid - 01-04-2016 Czy Gacek będzie miał przez cały film te świecące, niebieskie oczy rodem z "Batman v Superman"? Film Snydera jest aż tak dobry, że wyznacza teraz nowe standardy przedstawiania Batka? Nawet w świecie Lego? Może się mylę (ale nie, nie mylę się), ale w "Lego Przygodzie" za oczy u Batmana robiły zwyczajne białe kółka. Wiem, wiem, nie jest to zagadnienie najwyższej wagi, od którego zależałyby losy świata, no ale... RE: The LEGO Batman Movie (2017) - Juby - 01-04-2016 Szczegół. Gdybyś nie wspomniał nawet nie zauważyłbym tej różnicy. RE: The LEGO Batman Movie (2017) - al_jarid - 01-04-2016 No niby tak, ale ciekaw jestem, czy w jakikolwiek sposób nawiążą w filmie do tej różnicy względem "Lego Przygody", czy pominą rzecz milczeniem. Bo wygląda to tak, że zaprezentowano nam tam pewną wersję Batmana, a teraz ją modyfikują, bo "Batman v Superman" ustanowił nową wersję tej postaci i odtąd jej trzeba się trzymać. RE: The LEGO Batman Movie (2017) - Mierzwiak - 01-04-2016 A kogo to obchodzi? Gdyby Batman nagle był różowy mógłbym zrozumieć próby dociekania co się stało, ale on ma inne oczy. Zaraz, to z okazji 1 kwietnia, prawda? RE: The LEGO Batman Movie (2017) - Juby - 29-06-2016 Producenci i reżyser o swoim filmie: http://www.filmweb.pl/news/%22LEGO%C2%AE+BATMAN%22+b%C4%99dzie+gratk%C4%85+dla+fan%C3%B3w+Cz%C5%82owieka+Nietoperza-118237 To będzie mój pierwszy kinowy seans w 2017. :) RE: The LEGO Batman Movie (2017) - Lawrence - 24-07-2016 WB trzaska trailerami jeden za drugim: RE: The LEGO Batman Movie (2017) - Grievous - 24-07-2016 Rewelacja. Najlepsza rzecz jakąś dzisiaj widziałem od DC :) RE: The LEGO Batman Movie (2017) - Juby - 24-07-2016 Przynajmniej jeden dobry film z Batmanem będzie w przyszłym roku. ;) Jest też nowy plakat:
RE: The LEGO Batman Movie (2017) - Baretto - 18-09-2016 ALWAYS BE YOURSELF. UNLESS YOU CAN BE BATMAN. Nowy plakat. Już nie mogę się doczekać. |