The LEGO Batman Movie (2017)
Czyli dziesiąty kinowy film z Batmanem i spin-off hitu Warnera z 2014 roku. Premiera 10 lutego 2017 roku. Głosu Batmanowi ponownie użyczy Will Arnett. Towarzyszą mu Ralph Fiennes, Rosario Dawson, Zach Galifianakis, Michael Cera i Mariah Carey.

Plakat
[Obrazek: cekhp6sviaetqfs.jpg]

Teaser Trailer

Zapowiada się równie fajnie wizualnie i równie zabawnie co Lego Przygoda, plus świetna obsada, więc czekam.

Odpowiedz
Znowu trzepią tego Batman, nie? Batman v Superman, solowy Affleck...

Odpowiedz
Ja tam chętnie obejrzę, dzisiaj dopiero oglądałem Lego: The Movie i były słabsze elementy, ale naj, naj, najlepszy był Batman i do granic możliwości ukazywanie jego zajebistości, jestem za tym filmem i ogóle tego typu parodii powinno powstawać więcej :)

Odpowiedz
Lego w tytule = omijam szerokim łukiem, czy to filmy, czy to gry, czy cokolwiek - nawet Batman - to dla mnie skrajnie nieatrakcyjna forma przekazu, drażni mnie jej popularność.

No, dla samych klocków mogę zrobić wyjątek, jak córka prosi, żeby się z nią pobawić :)

Odpowiedz
Też omijałem, aż zrozumiałem, że to taka forma parodii i to momentami bardzo śmieszna, po filmie nawet zacznę grać w gry, bo są lekkie i przyjemne i jednocześnie czerpią garściami z danego uniwersum.

Odpowiedz
Sam pomysł robienia gry czy filmu z klockami Lego jest spoko, w Star Warsowe gry młóciłem godzinami, zwłaszcza w coopie, jednak inna sprawa, że wychodzi tego mnóstwo, aż za dużo - gry to już chyba w dziesiątkach można liczyć.

Odpowiedz
Akurat poprzedni film Lego z Gackiem jest naprawdę fajny, także liczę na równie udane 90 minut i tutaj.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Kocham LEGO The Movie! Ale sam nie wiem, czy właśnie, dlatego że tam Batman był wpleciony w całą historię wypadł on tak świetnie. Nie wiem jak to będzie wyglądało w solowym filmie, ale na razie jestem dobrej myśli.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Lego: Przygoda było świetne, nawet wyłączając występ Batka (a włączając 2 razy bardziej świetne). Czekam na sequel, trailer już mi mówi, że będzie na czym się pośmiać, liczę pomału na cameo Supermana i Green Lanterna, kto widział "Lego Movie" ten wie o co chodzi ;)
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Nikt nie wrzucił NOWEGO teaser trailera? To wrzucam:

Odpowiedz
Miałem to przed seansem BvS. Genialne, wrzutka z Adamem Westem rozbawiła całą salę :)

Odpowiedz
Czy Gacek będzie miał przez cały film te świecące, niebieskie oczy rodem z "Batman v Superman"? Film Snydera jest aż tak dobry, że wyznacza teraz nowe standardy przedstawiania Batka? Nawet w świecie Lego? Może się mylę (ale nie, nie mylę się), ale w "Lego Przygodzie" za oczy u Batmana robiły zwyczajne białe kółka.
Wiem, wiem, nie jest to zagadnienie najwyższej wagi, od którego zależałyby losy świata, no ale...

Odpowiedz
Szczegół. Gdybyś nie wspomniał nawet nie zauważyłbym tej różnicy.

Odpowiedz
No niby tak, ale ciekaw jestem, czy w jakikolwiek sposób nawiążą w filmie do tej różnicy względem "Lego Przygody", czy pominą rzecz milczeniem. Bo wygląda to tak, że zaprezentowano nam tam pewną wersję Batmana, a teraz ją modyfikują, bo "Batman v Superman" ustanowił nową wersję tej postaci i odtąd jej trzeba się trzymać.

Odpowiedz
A kogo to obchodzi?

Gdyby Batman nagle był różowy mógłbym zrozumieć próby dociekania co się stało, ale on ma inne oczy. Zaraz, to z okazji 1 kwietnia, prawda?

Odpowiedz
Producenci i reżyser o swoim filmie:
http://www.filmweb.pl/news/%22LEGO%C2%AE+BATMAN%22+b%C4%99dzie+gratk%C4%85+dla+fan%C3%B3w+Cz%C5%82owieka+Nietoperza-118237

To będzie mój pierwszy kinowy seans w 2017. :)

Odpowiedz
WB trzaska trailerami jeden za drugim:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Rewelacja. Najlepsza rzecz jakąś dzisiaj widziałem od DC :)

Odpowiedz
Przynajmniej jeden dobry film z Batmanem będzie w przyszłym roku. ;)

Jest też nowy plakat:
[Obrazek: Cn-zbdLVIAEuwxz.jpg]

Odpowiedz
ALWAYS BE YOURSELF. UNLESS YOU CAN BE BATMAN.

Nowy plakat.
Już nie mogę się doczekać.
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon