Ankieta: Co s
[Wyniki ankiety]

A View to a Kill - odgadywanie kadrów filmowych
Fuck Snuffer! Fuck him in his Snuffer-ass! :P

Odpowiedz
Ano, Snuffie opuścił ostatnie miejsce w tabeli i teraz pnie się w górę. Mówiłem kiedyś, że ostatni będą pierwszymi. :smile:

Odpowiedz
Ojej, Phil, jeśli tak bardzo kochasz Snuffera to dlaczego się z nim nie ożenisz, coo?! ;)

Ech, sprawdziłem archiwum konkursów i oprócz chyba dwóch rund na koncie mam odgadnięte same fajne lasie. :)

Odpowiedz
No, wybiłem się już z tłumu statystów, skończyły się żarty, teraz zacznę ostro podążać moją drogą na sam szczyt ;)

Odpowiedz
Kurde, nie zamieniajcie mi tematu w shoutboxa, parówy. :twisted: (To do Snuffera, Crova, Phila i innych takich).

A gdybyś, Tyler, zagrał od samego początku, teraz mógłbyś być na trzecim albo nawet drugim miejscu w klasyfikacji. :razz:

Odpowiedz
Jednego posta walnąłem wyrażającego entuzjazm, gdzie tu shoutbox? : )
Jakby co to oferuję wyczyszczenie, bo D'Moon sobie gdzieś chyba pojechał :razz:

Odpowiedz
Cass napisał(a):A gdybyś, Tyler, zagrał od samego początku, teraz mógłbyś być na trzecim albo nawet drugim miejscu w klasyfikacji. :razz:
Gdyby babcia miała wąsy... :) Nie miałem takiej możliwości, no ale przynajmniej teraz będę miał rozgrzewkę po dwuletniej przerwie i jeżeli Solo zdecyduje się niebawem powrócić do roli prowadzącego to będę przynajmniej w pełnej formie od samego początku ;)

Odpowiedz
Zupelnie zapomnialem o grze, a takie latwe zagadki dzisiaj byly :) Widze, ze wlaczyles sie do zabawy Tyler, a to moze byc dobry powod, zeby potraktowac konkurs powazniej i zobaczyc kto bardziej zardzewial przez ten czas ;)
"It ain't over 'til it's over."

Odpowiedz
A propos rdzewienia dawnych bohaterów. Być może niektórzy nie wiedzą, kto wygrywał Avtaka u Solo. Było tak:
– AVTAK 1: massif
– AVTAK 2: Tyler Durden
– AVTAK 3: Negrin
Odbył się jeszcze AVTAK 4, ale nie został on dokończony. Zdecydowanym liderem był Cass :cool: , ale w konkursie nie brali udziału wyżej wymienieni panowie (massif zaliczył tylko epizodyczny występ).

Przy okazji prezentuję najlepsze wyczyny graczy, tj. hat tricki składające się z trzech zdobytych "piątek" z rzędu. Jak widać poniżej, tylko trzech graczy osiągnęło taki wynik. W dodatku panowie massif i Tyler jako jedyni zaliczyli serie czterech i pięciu odgadniętych zagadek. Reszta wyników to najwyżej "trójki" (sam jedną zaliczyłem w Avtaku 4).

AVTAK 1

massif 5 – Corpse Bride
massif 5 – SW: A New Hope
massif 5 – Crash
massif 4 – Million Dollar Baby
massif 2 – Jodie Foster

AVTAK 2

Tyler Durden 5 – Six Days Seven Nights
Tyler Durden 5 – Fight Club
Tyler Durden 5 – Pulp Fiction
Tyler Durden 4 – Jack Sparrow

AVTAK 5

Solo 5 – Lethal Weapon
Solo 5 – Danny Trejo
Solo 5 – Indiana Jones 4

Odpowiedz
Tak z ciekawości to jakimi wynikami kończyły się podobne zmagania? W sensie ile punktów uzbierała druga w kolejności osoba w momenci gdy pierwsza doleciała do setki?

Odpowiedz
AVTAK1
AVTAK2
AVTAK3
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
Solo to widzę miał dotychczas 3 trójki (w sensie pod rząd, a nie za 5 pktów) - mi też się jedną udało (mowa o tym AVTAKU, czyli jeśli dobrze się orientuję nr 5 wg Cassa)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ano, zgadza się.
Dodam jeszcze spis wszystkich "piątkowiczów":

AVTAK 1 – Tyler Durden (14), massif (8), Alienka, Stormbringer (2), Gumiś, kiuba, stark (1)
AVTAK 2 – Tyler Durden (13), Negrin (9), massif (4), Cass (2), DexDexter, Quentin, Tannis (1)
AVTAK 3 – massif (9), Negrin (8), Cass (7), DexDexter, Donia Agata (3), agoo, Tyler Durden, Zaju (1)
AVTAK 4 – Cass (6), DexDexter (4), maxinho (3), lalapo (2), Donia Agata, Kanar, massif, Motoduf (1)

A po podsumowaniu wygląda to tak:

Tyler Durden (28), massif (22), Negrin (17), Cass (15), DexDexter (8), Donia Agata (4), maxinho (3), Alienka, lalapo, Stormbringer (2), agoo, Gumiś, Kanar, kiuba, Motoduf, Quentin, stark, Tannis, Zaju (1)

W obecnej edycji natomiast najwięcej piątek jak dotąd ustrzelił Solo (10), a drugie miejsce zajmuje Mefisto (5). Ciekawe, na ile się to jeszcze zmieni. :smile:

Odpowiedz
Mefisto napisał(a):Solo to widzę miał dotychczas 3 trójki (w sensie pod rząd, a nie za 5 pktów)

Solo faktycznie nie, ale ZeroG miał 3x5 punktów z rzędu, czyżbyś zapomniał kogo chciałeś zbanować właśnie za ten fakt? :)

Odpowiedz
Dobra cwaniaczki, jestem po margaricie i białym ruskim, wykorzystajcie to.

Odpowiedz
Runda 67

Kategoria: tytuł filmu

[Obrazek: kadr_67.jpg]

Odpowiedz
11
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
siedem

Odpowiedz
Plac Zbawiciela