Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
http://www.demotywatory.pl/demot/2562.jpg - z filmu usunięto sceny z nowym trasformersem. Ponoć sceny z nim pojawią się jedynie w japońskich kinach. :wink:

Stare to jak świat- art pochodzi jeszcze z premiery pierwszej części więc nie trafiony żart. :razz:
Edit:
Ciekawostki- CGI Mixmastera
[Obrazek: attachment.php?do=fullview&attachmentid=19452]
CGI połączonego Optimusa z Jetfirem(JetPrime):
[Obrazek: attachment.php?do=fullview&attachmentid=19449]
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

No i nie mam już powodu, żeby oglądać Transformers 2.

http://www.spike.com/video/good-morning-megan/3165344

Na MTV movie awards pokazali jedną ze scen z filmu:

Jest świetna. Cony szukające chowających się bohaterów bardzo klimatyczna. I te wspaniałe efekty! Miodzio.

Tym razem 20 kilkutonowych robotów nie będzie mogło złapać poruszających się leciwym truchtem ludzików. Ekstra!

Mnie zastanawialo czy po tym koncowym wybuchu urwie chociaz komus reke, noge, macice ;)

Efekciarstwo na maksa, ale z CGI to ILM pojedzie pewnie po bandzie
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Gorzej Szaji i Meganki wkleić się nie dało :lol:
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Phil napisał(a):Boże.. To jest złe.

Możesz rozwinąć? Bo ja widzę zwykły plakat - postacie, roboty, lokacje, tytuł. Tylko wybuchów nie ma.

Mumią zajeżdża, a więc to jest złe. Tak rzekłem i tak będzie.

Craven napisał(a):Możesz rozwinąć?

Może ja rozwinę. Para głównych bohaterów wklejona jest do dupy i mocno odcina się od tła. Lepiej? : )
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

wygląda, jakby to manualnie naklejono na plakat ;]
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Glut napisał(a):Może ja rozwinę. Para głównych bohaterów wklejona jest do dupy i mocno odcina się od tła. Lepiej? : )

Lepiej :) Ale wciąż IMO to nie dyskwalifikuje plakatu - http://plakaty.blox.pl/ - taka sympatyczna stronka, gdzie można zobaczyć plakaty, przy których warto wołać Boga :)

Bez dwóch człowieczków na pierwszym planie byłby to po prostu zwykły blockbusterowy plakat, a tak to wygląda jak dzielo jakiegoś fana który nie umiał znaleźć odpowiednich fotek głównych bohaterów.

Rzeczywiście plakat do dobrych nie należy. Niestety zatrudnili jakichś imbecyli do tworzenia posterów dlatego od jakichś dwóch miesięcy dostajemy takie smaczki.
Ale da się to jakoś wytłumaczyć. Stwierdzili, że nie muszą robić dobrych plakatów, ponieważ i bez tego film się sprzeda tak jak powinien. W holyłód szykują już fetę z okazji pobicia pięciodniowego rekordu otwarcia przez TFy. Nie zdziwiłbym się jeśli ich prorokowania wcale nie były słowami rzuconymi na wiatr.

Pewnie. Jeśli powiesz, że spodziewasz się po swoim filmie rekordowego otwarcia to bezmózgie pochłaniacze popcornu stwierdzą, że to musi być coś super i koniecznie pójdą na premierę lub w opening week. Taka samospełniające się przepowiednia.

Twierdzisz, że ludzie którzy wielką chmarą pójdą na ten film to bezmózgie pochłaniacze popcornu??

Nie wiem gdzie to wyczytałeś :)
Stwierdziłem, że takie newsy o przewidywanym rekordzie dodatkowo nabiją tą chmarę, która i tak by poszła.

Danus napisał(a):Twierdzisz, że ludzie którzy wielką chmarą pójdą na ten film to bezmózgie pochłaniacze popcornu??

Ja tak twierdzę.
No taka rzeczywistość, że od kilkunastu lat większość blockbusterów robiona jest pod taką widownię. No bo przecież nie dla wielbicieli Aronofskiego? :)

Transformers is what it is. Everybody should shut the fuck up and go have fun! - Megan Fox dla Total Film : )

Oczywiście przed Terminatorem był trailer TF2 i muszę powiedzieć że scenki z efektami wyglądają na dużym ekranie obłędnie.

Mierzwiak napisał(a):Transformers is what it is. Everybody should shut the fuck up and go have fun!
Fajnie to powiedziała :razz:
Jeszcze paręnaście dni i będzie można się zachwycać tymi obłędnymi efektami. Ciekawe kiedy pojawią się informacje o pokazach przed premierowych, i oby były w Cinema City.

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon