http://www.filmweb.pl/C%C3%B3rka+Michaela+Manna+pracuje+z+Worthingtonem+i+Cooperem,News,id=56187
19-11-2009, 02:23
|
Gorące wieści, plotki itp.
|
|
Mental sie ucieszy
http://www.filmweb.pl/C%C3%B3rka+Michaela+Manna+pracuje+z+Worthingtonem+i+Cooperem,News,id=56187
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
19-11-2009, 02:23
Ja bym widział tych dwóch ziomów u Manna, a nie u Mann-icy :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
19-11-2009, 11:02
Mental średnio się cieszy:)
dobrze, że tak genialnie zapowiadający się film zostaje w rodzinie, ale szkoda, że za reżyserie bierze się kobieta. z drugiej strony Bigelow pokazała w tym roku, że filmy reżyserowane przez kobiety nie muszą być od razu upośledzone. sam nie wiem... wolałbym za kamerą tatusia (albo jednego z jego synów:)) no i Bradley Cooper... czemu nie Sean Penn? 19-11-2009, 14:23 Mental napisał(a):z drugiej strony Bigelow pokazała w tym roku, że filmy reżyserowane przez kobiety nie muszą być od razu upośledzone. Nie zapominaj o Surveillance. Marginesem mowiac, za rezyserie zabrala sie ostatnio takze corka Scotta. Aczkolwiek ze zwiastunu wynika, ze bedzie to raczej nudne i podoscarowe badziewie. 19-11-2009, 14:53
Z cyklu: wydarzenia kulturalno-okołofilmowe w naszym mieście.
Jak informuje "Kurier Szczeciński", Prekursor terapii śmiechem, Patch Adams, w najbliższą sobotę odwiedzi Szczecin. Rozbawi pacjentów Kliniki Pediatrii w szpitalu przy ul. Unii Lubelskiej i podopiecznych szczecińskiego Stowarzyszenia "Tęcza". O udziale Robina Williamsa nic nie wiadomo. :smile: 20-11-2009, 18:50
Dobra wiadomość:
http://www.filmweb.pl/Scenarzy%C5%9Bci+%22Conana%22+zekranizuj%C4%85+gr%C4%99+%22Uncharted%22,News,id=56302 Ale znając życie pewnie film nigdy nie dorówna grze.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 23-11-2009, 22:14
Podobno twórcy gry w głównej roli widzieliby... Hugh Jackmana.
Oby producencie mieli lepsze oko :D. Aha - scenarzyści "Sahary" nie zapowiadają nic dobrego. 23-11-2009, 22:28
Dla mnie ekranizacja Uncharteda ma taki sam sens jak ekranizacje GTA - obie gry garściami czerpią z filmów, więc robienie z nich filmu jest bez sensu. To tak jakby ktoś przeczytał nowelizacje filmu, spodobało mu się i postanowił to zekranizować.
23-11-2009, 22:32
Nawet nie tyle czerpie, co po prostu gry chcą być filmowe, od dawna do tego dążyły i wychodzi na to, że od jakiegoś czasu nawet przeskakują swoje pierwowzory. Zekranizować filmową grę - jak to brzmi w ogóle? Chociaż niczemu nie mówię nie - pomysł na film można wziąć nawet z historyjki w gumie do żucia.
Fillion jako Drake: <ok> <ok> <ok> 24-11-2009, 13:04
Pierwsze zdjęcia z nowego filmu Luca Bessona
Same zdjęcia to akurat o kant dupy rozbić, ale fajnie że francuz coś kręci, bo miał to chyba tylko produkować. 28-11-2009, 20:13
Ania Gogola nie przeszła do finału Mam talent. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
28-11-2009, 23:15 Pitero napisał(a):Ania Gogola nie przeszła do finału Mam talent. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:A kto to jest? 28-11-2009, 23:40
Trzeba było oglądać Mam talent jak leciał dzisiaj to bys wiedział. :smile: Jakuzzi, to dział "Paplanina" z tego co pamiętam więc... :razz:
28-11-2009, 23:58
właczyłem dzi mam talent. posluchalem 3kwestii prowadzacego. posluchalem dwóch zdan jurorow. Wyłaczyłem.
nawet sztywna jak kij od miotly Rusin lepiej prowadzi YCD. Natomiast jurorzy wszelka obiektywnosc i oryginalnosc chyba sprzedali na allegro.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie. Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier 29-11-2009, 00:10 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |