Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile
W UK-owym Amazonie BR stoi za 10 funciaków z kawałkiem (w blaszanym kartonie chyba ;)), ale nigdy tam nie kupowałem, więc nie wiem ile biorą za przesyłkę.

Odpowiedz
B2Ka napisał(a):Ronaldinho, skąd info, że 2,5 funta?
Z doświadczenia. :)
Jeszcze kilka dni temu jak zamawiałem tego BR to wysyłka była po 2,5 funta.
22.04.2011

Odpowiedz
B2Ka napisał(a):i wyszło, że 5 lub 10 funtów

Mi się to widzi tak, że chciałeś zamówić 2 lub 4 sztuki czegoś, bo oni każdy produkt wysyłają oddzielnie i do każdego konsekwentnie jest doliczane 2,5 funta.
Demokracja: Bóg, który zawiódł

Odpowiedz
Racja, przez przypadek wziąłem dwa razy to samo :). Dzięki Ronaldinho. W takim razie zamawiam :D.
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
Promocje w czętochowskim media urwały mi dupe :O

Mroczny Rycerz, Dwie Wieże reżyserskie (a ja wole wersje kinową), Nowa Nadzieja, i Sex w Wielkim mieście (steelbox) po 25 złotych!
Przyjaciele po 55 zł za sezon :D
Wall-E, Lilo i Stich, Piraci z Karaibów 3 (1DVD), Piorun po 15 złotych.
Blurejki Pottera po 70 złotych.

Jeden szkopuł. Promocja trwa jeden dzień ;p 22 stycznia. Ja sie przejde, po Mrocznego choćby. W ogóle dużo fajowych rzeczy bedzie ;p Problem w tym , że to bedzie od siódmej rano, ale jak tata do roboty na drugą pojedzie to poprosze żeby wdepnął. Bardzo chętnie obejrze nowego netoperka w nocy ;p Jak ktoś lubi Metalike to jeszcze taka płytka jest przeceniona, taka z drzwiami czy z trumną, nieważne. Edycja limitowana 25 złotych. Gry na PS3 po 150 i na X360 po 30, edycja kolekcjonerska Operation Flashpoint 130 złotych, Risen i PES 2010 po 70. No i tyle ;p

Odpowiedz
Never Fuck With Me napisał(a):Promocje w czętochowskim media urwały mi dupe :O
TDK i Disney wszędzie leży przeceniony, czasem aż się boję otworzyć lodówkę :P

Ale przecena tego LOTRa to dobry znak :)

Swoją drogą to wczoraj w Carrefourze wygrzebałem kilka filmów od SPI (m.in. "Słoń" Van Santa i trochę kina artystycznego ;)) po 2.99 za sztukę.

Odpowiedz
W Łodzi (przynajmniej w gazetce) takich fajnych promocji nie będzie :( Ale chyba się przejadę, nigdy nic nie wiadomo.

Odpowiedz
22 stycznia od siódmej mają byc w Media niezłe promocje, np. w Chorzowie Pulp Fiction Blu-ray za 29,90 lub HP i Zakon Feniksa DVD za 9,90. Radze zapoznac sie z najnowszą gazetką Media :wink:

Odpowiedz
Wow, Pulp na Blu za 3 dychy? Pewnie 3 sztuki.

Odpowiedz
3 dychy to i tak za dużo za żenadę w postaci menu + film, nawet w przypadku Blu :)

Odpowiedz
No wiesz, drożej pusta płytka w detalu kosztuje chyba:P

Odpowiedz
Ok, przekonałeś mnie :mrgreen:

Odpowiedz
W Gdańsku będą QDVD oddawać za 2,49 :P, w Krakowie zachowały się jeszcze jakieś Toy Story a w Białymstoku nic :(

Odpowiedz
Kilka atrakcyjnych cen w The Hut, ważne tylko dziś:

http://www.thehut.com/offers/daily-deals.list?sortOrder=price&sortReverse=false

Odpowiedz
Dzięki za linka <ok> Chyba kupię sobie Casion Royale

Odpowiedz
jak widzę niektóre ceny w HMV to aż uwierzyć nie mogę.

Mam pytanko do tych co zamawiali:
W większości filmów nie mogę się doszukać informacji o ścieżce audio i napisach. Czy każdy film ma je podane a ja jestem ślepy :oops: czy jednak niektóre oferty nie mają tych informacji :?: . Serdecznie dziękuję za odpowiedź :) :) :)

Odpowiedz
W hmv takich informacji nie ma, przynajmniej przy większości wydań. Najlepiej sprawdzać tu:
http://www.dvdcompare.net/
Jest jeszcze taki duński sklep, ale nie pamiętam linku:P
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
oo wielkie dzięki <ok> i jak już znajdę to "powinno się zgadzać" czy "będzie się zgadzać" :mrgreen:

Odpowiedz
W tym sklepie masz zdjęcia tylnej okładki wydań filmowych tak więc nic cię nie zaskoczy.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
To jeszcze raz wielkie dzięki. Tak patrze na te filmy na BD, odtwarzacz właściwie jeszcze ochrzszczony nie był xD Tak czy siak dzięki xD <ok>

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon