Zapowiedzi
Tak wyglądają teraz te oszołomy w liceach : )

Odpowiedz
Spirit napisał(a):co do "Sali samobójców" gdybym miała nadmiar kasy to bym poszła.

Tak to może i ja bym się wybrał, kiedy pokazywali to na Berlinale. Był to w sumie nieliczny film, na który zawsze można było kupić bilety :wink: Postąpiłem jednak niepatriotycznie i wybrałem inne filmy :wink:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Spirit napisał(a):co do "Sali samobójców" gdybym miała nadmiar kasy to bym poszła.

Tak to może i ja bym się wybrał, kiedy pokazywali to na Berlinale. Był to w sumie nieliczny film, na który zawsze można było kupić bilety :wink: Postąpiłem jednak niepatriotycznie i wybrałem inne filmy :wink:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
No właśnie, czy ktoś już był/ma zamiar iść na Salę Samobójców? Bo ja bym nawet poszedł. Gdyby nie to, że wszystkie zmysły krzyczą mi jak wielkim pod każdym względem kupsztalem jest ten film.

Odpowiedz
No właśnie, czy ktoś już był/ma zamiar iść na Salę Samobójców? Bo ja bym nawet poszedł. Gdyby nie to, że wszystkie zmysły krzyczą mi jak wielkim pod każdym względem kupsztalem jest ten film.

Odpowiedz
Moja ex była na seansie tydzień temu i bardzo jej się podobało. Kumpel też był kilka dni temu z lasą i twierdzi, że całkiem niezły film. Podobno główny bohater został bardzo dobrze odegrany i ogólnie obraz niezły. Bije się z myślami ;)

Odpowiedz
Moja ex była na seansie tydzień temu i bardzo jej się podobało. Kumpel też był kilka dni temu z lasą i twierdzi, że całkiem niezły film. Podobno główny bohater został bardzo dobrze odegrany i ogólnie obraz niezły. Bije się z myślami ;)

Odpowiedz
Naprawdę rozważacie pójście na film o 19-latku który jest do tego stopnia pizdą, że nie jest pewny czy przypadkiem nie jest gejem? Samobójcy :mrgreen:

Odpowiedz
Naprawdę rozważacie pójście na film o 19-latku który jest do tego stopnia pizdą, że nie jest pewny czy przypadkiem nie jest gejem? Samobójcy :mrgreen:

Odpowiedz
a ja słyszałem w radiu, że to jednowymiarowe gówno z tezą (na jakie zresztą oczywiście wygląda), więc nawet za dopłatą nie zamierzam tego oglądać. remis.

Odpowiedz
a ja słyszałem w radiu, że to jednowymiarowe gówno z tezą (na jakie zresztą oczywiście wygląda), więc nawet za dopłatą nie zamierzam tego oglądać. remis.

Odpowiedz
A ja słyszałem w radio, że Wojna żeńsko-męska i Jak się pozbyć celulitu to najlepsze tegoroczne polskie komedie :roll:

Film jest wg mnie wielowymiarowy - recenzja Duxa na głównej stronie dobrze oddaje klimat (aczkolwiek 10/10 bym nie dał) a bohater oprócz tego, że rzeczywiście nie jest pewny swojej orientacji seksualnej to jest w gruncie rzeczy najodważniejszą postacią w filmie. Jak dla mnie sąsiedztwo na na półeczce obok Domu złego, Symetrii czy Długu w pełni zasłużone.

Odpowiedz
O dziwo nikt nie wstawiał, a zwiastun za****sty

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=45D0zk1uE7M[/youtube]

Odpowiedz
Ja wstawiałem w temacie z trailerami :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Było coś co nie działa już. pewnie to to :wink:

Odpowiedz
Po pierwsze co w tym zwiastunie jest zaje...tego? A po drugie, tam gra Karolak swoją standardową rolę- przynajmniej tak sądzę po trailerze.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Głos Lindy :mrgreen: .

Mi się cały bardzo podoba. Zainteresował od samego początku. Zresztą jestem wielki fanem Ślesickiego. Może nie kręci arcydzieł, ale za to świetnie reżyseruje i montuje swoje filmy. Ale i tak się ze mną nie zgodzicie :razz:

Odpowiedz
gigacz napisał(a):świetnie reżyseruje i montuje swoje filmy
Nie zgodzę się, gdyż ten opis pasuje do Camerona, ale nie do Ślesickiego:P
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Talentu Camerona słowa nie opiszą :razz:

Odpowiedz
Szkoda, że ten talent nie obejmuje części fabularnej.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości