The Dark Knight Rises (2012)
A czy Wam to nie śmierdzi jakimś hypem, który ma na wzór klaunich zabaw z TDK zacierać szlaki i wprowadzić jakiś wirusowo-riddlerowy marketing?
Dyskretny urok burżuazji, Ran, Terminator 2, Big Lebowski, Fanatyk, Cries and whispers, Annie Hall, Eraserhead, Mroczny przedmiot pożądania, Noc na Ziemi, Lot nad kukułczym gniazdem, Capote, Boogie Nights, Zed i dwa zera, Żywot Briana.

Odpowiedz
zagra Jokera albo Riddlera. Ot cała sprawa.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
To dobrze. Choć racjonalizm nakazywał myslec co innego , to w glebi duszy czułem, że zmadrzejecie.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Jeśli Bane jest na pewno, a Nolan chce iść knightfallem, to gordon levitt może być Azraelem. Choć wydaje mi się to niesamowicie mało prawdopodobne

Odpowiedz
jest różnica pomiędzy azraelem a bat-mitem.

A jak dla mnie, to najlepiej niech batman będzie walczył z jaskiniowcami w prehistorii, jak to miało w komiksie miejsce rok temu

Edit:

http://www.empireonline.com/news/feed.asp?NID=30558

Kolejny przykład na to, że w DC obecnie pracują ludzie którzy jedyne co umieją robić, to kopiować pomysły Marvela.

Odpowiedz
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=76631

Cytat:Warner Bros. Pictures announced today that Oscar® winner Marion Cotillard (“La Vie en Rose”) and Joseph Gordon-Levitt have joined the cast of “The Dark Knight Rises,” the epic conclusion to the Dark Knight legend.

Cotillard will appear as Miranda Tate, a Wayne Enterprises board member eager to help a still-grieving Bruce Wayne resume his father’s philanthropic endeavors for Gotham.

Gordon-Levitt will play John Blake, a Gotham City beat cop assigned to special duty under the command of Commissioner Gordon.

The film reunites the actors with Christopher Nolan, who recently directed them in the award-winning blockbuster “Inception.”

The director stated, “When you collaborate with people as talented as Marion and Joe, it comes as no surprise that you would want to repeat the experience. I immediately thought of them for the roles of Miranda and Blake, and I am looking forward to working with both of them again.”

Heading the cast of “The Dark Knight Rises,” Christian Bale stars as Bruce Wayne/Batman. The main cast also includes Anne Hathaway as Selina Kyle and Tom Hardy as Bane.

Nolan will direct the film from a screenplay he wrote with Jonathan Nolan, from a story by Christopher Nolan and David S. Goyer. Christopher Nolan will also produce the film with his longtime producing partner, Emma Thomas, and Charles Roven.

“The Dark Knight Rises” is slated for release on July 20, 2012. The film will be distributed worldwide by Warner Bros. Pictures, a Warner Bros. Entertainment Company.

Byle tylko się nie okazało że ta cała Miranda to przykrywka dla córy Ra'sa, jak niektórzy podejrzewają. Co do roli JGL to spodziewałem się czegoś takiego zanim pojawiły się plotki jakoby miał grać syna Falcone.

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):Cotillard will appear as Miranda Tate
Kiepska zmyłka :razz:

Jak myślicie, ujawni się jako Talia szybciej niż Neeson w BB?

Odpowiedz
Mam nadzieję, że Nolan się w taki sposób nie będzie powtarzał. (ale coś czuję że jednak będzie :? )

Odpowiedz
Namnożyło się tych potencjalnych antagonistów, że aż robi się ciasno. Ja chciałbym, żeby "swój" film znów (a po raz drugi w historii serii po "Begins") dostał Batman. Jako głównego antagonistę widziałbym Hugo Strange'a, zaraz po nim Bane'a (można te postaci ciekawie "połączyć"), a na plakaty promocyjne i trzeci plan - Kobieta Kot. I byłoby git. Nie zakładam powrotu Neesona, chyba że w retrospekcjach.

Odpowiedz
A Tom Hardy już jest gotowy do zdjęć
http://comicbookmovie.com/fansites/rorschachsrants/news/?a=35638

Odpowiedz
No i zarąbiście, ale Bane nie był Meksykaninem?

Odpowiedz
military napisał(a):No i zarąbiście, ale Bane nie był Meksykaninem?
Nie.

Phil napisał(a):a Joker nie był Red Hoodem? : )
Nie.

Odpowiedz
Bane chyba nie był Meksykaninem, ale jakimś tam Latynosem to chyba był.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
A Meksyk to nie latynos ? od kiedy ?

Odpowiedz
Toż napisałem, że nie był Meksykaninem, ale z tego co wiem to pochodził chyba z jakiegoś kraju, którego można zaliczyć do szeroko pojętej grupy krajów latynoskich, co też czyni go Latynosem. Bane to chyba urodził się na jakiejś wyspie na Karaibach.

W skrócie, nie każdy Latynos jest Meksykaninem, ale każdy Meksykanin jest Latynosem, nie licząc jakiś azteckich potomków. :wink:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
A więc jest piratem!
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Lawrence napisał(a):Toż napisałem, że nie był Meksykaninem, ale z tego co wiem to pochodził chyba z jakiegoś kraju...

Wiem :lol: ale ja lubie czepiac sie pierdół.

Odpowiedz
Ludzie, Bane ino siedział w przesranym, hardkorowo-burneikowym więzieniu latynoskim, dlatego taki koks i twardy charakter.

Ok, nie tak Bane wyglądał w komiksach, ale Hardy i tak wygląda na kolesia, z którym nawet EL-Kal nie chciałby skrzyżować pięści. A Crov wie, że EL-Kal ma większą łapę niż Hardy!

Hardy nabiera ciężkiej, twardej masy, nie jakieś tam pompki w stylu Brada Pitta czy Bale'a, przez co wygląda naturalnie z tymi mięśniami. Nie ma bata, idę na siłkę po świętach. Życzę Wam Batmana i wesołych, amen.
Dyskretny urok burżuazji, Ran, Terminator 2, Big Lebowski, Fanatyk, Cries and whispers, Annie Hall, Eraserhead, Mroczny przedmiot pożądania, Noc na Ziemi, Lot nad kukułczym gniazdem, Capote, Boogie Nights, Zed i dwa zera, Żywot Briana.

Odpowiedz
Bane miał bodajże w którejś z komiksowych inkarnacji maskę, która przypomina latynoskie maski używane podczas walk. Nie jestem pewny, ale coś w tym stylu.

Odpowiedz
Komiksowa maska Bane'a z knightfallu nigdy mi sie nie kojarzyła z luchadorem. Dopiero te późniejsze idiotyczne wersje z wycięciem na usta tak wyglądały.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon