Dyskusja, lista filmów
Jestem tu od dość niedawna, ale pomyślałem, że miło było by mieć wkład w tym plebiscycie.

Trochę się namyśliłem nad tą trzydziestką i komentarzami, byłbym wdzięczny gdybyście uwzględnili mnie mimo małej liczby postów.

Skrupulatnie ułozyłam listę, po czym kliknęłam "wyślij". otrzymałam info, że Happy Together widnieje na liście 300 propozycji i nakaz bym listę poprawiła. Nacisnęłam karnie "wróć' po czym listę, ułożoną mozolnie i w pocie, czoła szlag trafił. Jako, że lubię improwizować /czyli pisać na na żywo/ machnęłam na ten cały interes ręką. Szkoda, bo niektóre moje propozycje, podejrzewam, były bezcenne. :(
"Ludzie biorą mnie za intelektualistę. Chyba dlatego, że noszę okulary" /Woody Allen/

http://www.babkafilmowa.blogspot.com/

Dlatego właśnie napisałem wszystko najpierw w notatniku, a teraz mozolnie wklejam. :P

Ja też miałam w notatniku szkic listy, ale wklejając nanosiłam mnóstwo zmian, niestety. Dlaczego to było takie ważne, by filmy z listy były nanoszone w odpowiednim polu?
"Ludzie biorą mnie za intelektualistę. Chyba dlatego, że noszę okulary" /Woody Allen/

http://www.babkafilmowa.blogspot.com/

Wazna po prostu jest zasada - jeśli film jest na liscie, to nie wpisujemy jego tytulu. I nie wiem dlaczego "wroc" nie zadzialalo... Czy bylaby szansa na oddanie glosu po raz drugi? Komentarze moglabys podeslac mailem :)

Głos oddany. Aż 4 filmów na które głosowałem nie było na liście, taki jestem oryginalny :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Mam pytanie, po prawidłowym zagłosowaniu jaki wyświetla się komunikat?
Bo mnie wyświetlił się :

Tytuł filmu może się składać z liter, cyfr, spacji oraz znaków , . - _ ( ) + ! : ? @ % $ &

Czy powinna być jakaś informacja ?

To znaczy, że wstawiłeś któryś z tych znaków i wiadomość musisz posłać jeszcze raz.

Tylko nie bardzo wiem co z nimi nie tak, też musiałem się pierdzielić drugi raz, bo w jednym z filmów, które wysyłałem był wykrzyknik, którego sobie nie wymyśliłem. Eh.

To są znaki, które mogą być zawarte. Skoro wyskoczył taki komunikat to musiał być gdzieś użyty cudzysłów, apostrof lub jakiś obcy znak (umlaut, itp.) - a co jest mocno oznaczone aby ich nie używać. To był najszybszy sposób chroniący skrypt przed jakimiś żartownisiami co by mogli chcieć go wywalić (a co by skutkowało usunięciem wszystkich głosów)... Kiedyś może poprawię w jakimś kolejnym plebiscycie... ;-)
thug life

Jeszcze 16 godzin głosowania.
Frekwencja w ostatnich dniach dynamicznie wzrosła do 48 osób [+3, których głos musiałem usunąć]. I dzięki temu doszło do niezłych przetasowań w całym rankingu, więc ten "wyścig" będzie trwał do ostatniej minuty :)

Ja jako ciekawostkę podam, że Heat nie weszło u mnie do pierwszej dziesiątki, a Gladiator i The Usual Suspects w ogóle do trzydziestki. Na pierwszym Goodfellas, na drugim Saving Private Ryan :) Ale najgorsze było gdy po już ciężkiej selekcji zostały mi 34 tytuły i wyrzucić te 4 to było najciężej i to mi chyba najwięcej czasu zajęło.
Demokracja: Bóg, który zawiódł

No i z głowy. Niestety głosowałem w niejakim pośpiechu i wybitnie niesprzyjających warunkach, toteż z góry przepraszam za ewentualne błędy w niektórych komentarzach (z rozpędu nie zrobiłem korekty). Od siebie dopisałem tylko dwa tytuły, w tym FOLLOWING, przypominam niniejszym o tym boskim filmie.

(13-07-2011, 07:28)desjudi napisał(a): Jeszcze 16 godzin głosowania.
Czy komentarze można przesłać trochę później - np. w weekend? Listę w końcu udało mi się ułożyć, ale mam taki natłok roboty w tym tygodniu, że dzisiaj więcej niż 5-10 komentów nie napiszę :/

oczywiście. przede wszystkim głos.

ufff, poszlo. moja oficjalna lista, ktora ukladalem w takim pocie czola zostala przed samym koncem ladnie przetasowana - pare mocarnych tytułow poszlo w odstawke, taki mialem dziwny grymas :) troche boje sie, ze tylko ja zaglosowalem na Rob Roya, Babe - swinka z klasą, Legends of the Fall i Good Will Hunting, ale przy odrobinie szczescia znajdą sie w suplemencie :)

Co się boisz... ja 3 z 4 tych filmów w ogóle nie widziałem :) Liczę na fajny suplement, pełen zaskakujących tytułów.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

5 GODZIN - GŁOSOWAĆ LUDZIE, GŁOSOWAĆ!!!! ;)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Tajest panie kierowniku.
Uff, głosy oddane, o najniższy stopień podium do samego końca walczyły u mnie 3 filmy, teraz trzeba coś mądrego o nich napisać ;)

Głosy oddane, nareszcie udało mi się ustawić listę w względnie sensownej kolejności.
Część komentarzy wrzuciłem do formularza, część jeszcze chętnie doślę później :).
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Uff, cały dzień byłem jedną, wielką chmurą z napisem "NIe wiem", ale udało się - głosy poszły, komenty mam nadzieję do weekendu powstaną - chroniczny brak weny, spod pióra wychodzi jeno bezładny zlepek słów, a dziadostwa robić nie można!
Charlie Bronson is always got rope

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon