Expendables II (reż. Simon West) 2012
Więksiejszy:
[Obrazek: 2mh5xso.jpg]

Odpowiedz
Co tam robi ten czarny na plakacie? Albo ta baba? Jet jest chyba bardziej znany. Nawet Adkins jest bardziej znany...

(18-11-2011, 23:51)Gieferg napisał(a): Sly, na cholerę ci ten wąsik?

W jedynce Ci nie przeszkadzal?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nie, ponieważ był w zestawie z bródką.

Jet zdaje się będzie miał znikomą rolę, a Adkins... o Adkinsie nigdy wcześniej nie słyszałem, a Crews przynajmniej był w jedynce, za to zastanawia mnie czemu się nie zmieścił Couture.

Ciekaw tylko jestem czy tym razem ktoś z ekipy tych dobrych pójdzie do odstrzału i mam nadzieję, że tak. Jak dla mnie to Li, Couture i Crews spokojnie mogą ginąć (Statham zresztą również, ale nie sądzę by były na to szanse). Dolpha chcę jeszcze zobaczyć w trójce więc musi przeżyć :)

Odpowiedz
Rewelacja. Już wiem, że muszę to mieć na ścianie.

PS. Ale stopka jest zabójcza
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Kurczę, jedynka była "przesettingowana" i jakoś mi nie podeszła, ale kiedy widzę tutaj na pierwszym planie mojego ukochanego Terminatora i łysola Bruce'a, będę musiał zaznaczyć premierę w notatniku ;)

Odpowiedz
(19-11-2011, 00:48)Gieferg napisał(a): Dolpha chcę jeszcze zobaczyć w trójce więc musi przeżyć :)

To ma być trójka??? Ojć.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
ten plakat to mega chujnia, a najbardziej rozwala JCVD w futerku :D
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(19-11-2011, 02:37)Motoduf napisał(a): Już wiem, że muszę to mieć na ścianie.
W kiblu bym takiego paskudztwa nie powiesił.

Odpowiedz
To musisz miec naprawde brzydki kibel ;)

Jest co najmniej 7 powodow, zeby ten plakat powiesic ;)

Odpowiedz
(19-11-2011, 00:48)Gieferg napisał(a): o Adkinsie nigdy wcześniej nie słyszałem,

A chyba wypadałoby.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(19-11-2011, 04:27)Mefisto napisał(a): ten plakat to mega chujnia, a najbardziej rozwala JCVD w futerku :D

Chyba raczej kurtce lotniczej alpha.
Ready To Rock!

Odpowiedz
może i być kurtka lotnicza - wygląda na tym plakacie, jakby się z gej-party urwał i tyle

Odpowiedz
No popatrz a dla mnie wygląda jakby miał na sobie kurtkę lotniczą. Ale pewnie dziwny jestem, że dopatruję się kurtki lotniczej na plakacie Expendables a nie jakiejś gejozy.

Odpowiedz
czepiacie się - van Damme jest francuzem, i wygląda jak francuz... ;)
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz

Jest Belgiem
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Odpowiedz
ironia Bucho, ironia...
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
(19-11-2011, 18:54)Craven napisał(a): No popatrz a dla mnie wygląda jakby miał na sobie kurtkę lotniczą. Ale pewnie dziwny jestem, że dopatruję się kurtki lotniczej na plakacie Expendables a nie jakiejś gejozy.

Bo ilość kultowych nazwisk na jednym kawałku "papieru" zaowocowała pomrocznością u niektórych w tym wątku.

Odpowiedz
Czym tu się podniecać? Kupa zgredów dorabia do emerytury. Taki film to było by coś, kiedy oni byli na fali a nie kiedy są wyblakli od lat. Zresztą część 1 pokazała, że same nazwiska nic nie znaczą.

Odpowiedz
(19-11-2011, 20:20)Mefisto napisał(a): Bo ilość kultowych nazwisk na jednym kawałku "papieru" zaowocowała pomrocznością u niektórych w tym wątku.

Innym wali w dekiel i wszędzie widzą gejozę.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon