sami złożycie stos - - stanę na szczycie.
Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier
06-12-2011, 01:38
|
The Girl with the Dragon Tattoo (2011)
|
|
To przestań, albo otaguje je [spoiler], bo nie każdy chce znać film przed obejrzeniem.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie. Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier 06-12-2011, 01:38
No ale przecież to nie są żadne spoilery. Jaki niby kawałek fabuły wyjawia powyższy cytat? Że Dziewczyna... jest thrillerem i że ludzie się dużo zdradzają? Tyle to chyba każdy wie
06-12-2011, 02:33
To taka generalna rada
Znam i książkę, i wersję szwedzką, ale nie tylko ja to czytam.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie. Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier 06-12-2011, 09:24
8-minutowy trailer:
O dziwo wcale nie wydaje się taki długi i wcale nie pokazuje aż tak dużo w stosunku do poprzedniego zwiastuna, ot dokładniej wykłada fabułę i tyle. 08-12-2011, 09:56
super - daj znać, jak wyjdzie 2,5 godzinny zwiastun <ok>
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 08-12-2011, 17:30 (08-12-2011, 09:56)Mierzwiak napisał(a): O dziwo wcale nie wydaje się taki długi i wcale nie pokazuje aż tak dużo w stosunku do poprzedniego zwiastuna, ot dokładniej wykłada fabułę i tyle. Zaiste. Wg mnie można oglądać bez obaw, nic tu nie wykracza poza, powiedzmy, pierwsze 40 min filmu, mamy raczej przedłużenie najczęściej pokazywanych w trailerach scen. Z pewnością da się odczuć więcej Plummera. 08-12-2011, 21:55
Czyżby czołówka? Jak można się było spodziewać, przy akompaniamencie Immigrant Song. Uwaga, bo zdecydowanie miażdży klatę. Ten film MUSI być zajebisty
![]() http://www.pitchforkmedia.com/news/44843-video-trent-reznor-and-karen-o-cover-led-zeppelins-immigrant-song/ I przy okazji, pojawił się już cały soundtrack, ciężka to rzecz, ale zdecydowanie klimatyczna i trzeba się z nim trochę oswoić. Jedna z perełek poniżej: 10-12-2011, 22:42
Immigrant Song rewelka, to powyżej zaś przypomina mi "Ghosts" Nine Inch Nails (niestety nie jest to komplement). Zabieram się za soundtrack (3 godziny, boszee), zobaczymy co z resztą.
10-12-2011, 23:47 (08-12-2011, 21:55)Galadh napisał(a): Zaiste. Wg mnie można oglądać bez obaw, nic tu nie wykracza poza, powiedzmy, pierwsze 40 min filmu, mamy raczej przedłużenie najczęściej pokazywanych w trailerach scen. Z pewnością da się odczuć więcej Plummera.40 minut? Że co? Wątek kobiet pojawia się w połowie, jeśli nie później, nie mówiąc o samym śledztwie. 8-minutowy "trailer" praktycznie streszcza 3/4 filmu. Dla tych co jeszcze nie obejrzeli - NIE PSUJCIE SOBIE ZABAWY. Serio. Jedną z przyjemności jest odkrywanie, że intryga zatacza o wiele większe kręgi, niż wydawało się na początku; do kosza z taką kampanią promocyjną :\ A teraz pora na soundtrack ![]()
DON'T BLINK AND TURN LEFT.
11-12-2011, 01:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-2011, 01:36 przez Artemis.)
Soundtrack to jedno z tych wydawnictw, które nie powinny mieć miejsca - 3 godzinny album, który w dużej mierze stanowi odrzuty z Social Network, najlepsze oferuje na sam początek, a potem nudzi tylko i wyłącznie. Fail.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 11-12-2011, 08:02
Już powoli kończę album, straszne nudy. Połowa tracków nie powinna nigdy na niego trafić - zabrakło chyba człowieka, który powiedziałby im stop. W filmie to będzie okejka, nie przeczę, ale - jak pisałem - za dużo w tym znudzonego Reznora z "Ghosta", a za mało Atticusa Rossa. Ich poprzednia współpraca miała ciekawsze brzmienie i nie była skażona megalomaństwem. Trzygodzinne, to sobie można wydawać, ale edycje kolekcjonerskie. No chyba, że ma się materiał. Oni nie mieli.
11-12-2011, 11:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-2011, 11:09 przez Albertino.)
Z OST Social Network jest niby inaczej? To nie jest muzyka do słuchania poza filmem. Pomijając kilka kapitalnych kawałków do słuchania zawsze i wszędzie, jest to naprawdę ciężkostrawna rzecz, dla mnie niesłuchalna poza filmem i nigdy nie udało mi się przesłuchać tej ścieżki w całości. Z TGWTDT, sądząc z waszych opinii jest tak samo, ale od razu fail? Grunt żeby sprawdziło się to w filmie.
11-12-2011, 11:33 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Gone Girl (2014) | koronex1989 | 316 | 71,097 |
14-03-2020, 03:21 Ostatni post: Gieferg |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |