Expendables II (reż. Simon West) 2012
Cytat:To ma być trójka??? Ojć.

Wierzysz w to, że dwójka nie będzie większym hitem kasowym od jedynki, która zrobiła prawie 3,5 x budżet? A jeśli będzie to sequel praktycznie pewny.

Shamar napisał(a):A chyba wypadałoby.

Bo? Cóż takiego do tej pory zrobił poza tym że sprawnie kopie? Zanim się dowiedziałem że wystąpi w Niezniszczalnych wiedziałem tylko że to koleś, który zagrał w filmie pt. Ninja (którego zresztą nie widziałem). Typowo kopanego kina w jakim wystepuje praktycznie nie oglądam to i znać go nie miałem powodu.

Cytat:Zresztą część 1 pokazała, że same nazwiska nic nie znaczą.
Pokazała przede wszystkim, że R-rated akcyjniak, który te nazwiska firmują, może zarobić kilkaset mln $, no i... wskaż jakieś lepsze "czyste" akcyjniaki nakręcone po 2000 roku.

A plakat to ponoć fake, co mnie specjalnie nie dziwi, oficjalny pewno wyglądałby dużo gorzej :P

Odpowiedz
(20-11-2011, 01:42)Gieferg napisał(a): Bo? Cóż takiego do tej pory zrobił poza tym że sprawnie kopie?

A cóż takie zrobili jacyś tam Crews i Coult... i ten drugi czarny? Zanim dowiedziałem się, że są w Ex 1 wiedziałem tylko, że jeden był w TS. Jako fan kina akcji powinieneś zwracać uwagę na ciekawych wojaków.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:A cóż takie zrobili jacyś tam Crews i Coult... i ten drugi czarny?

Crews jest czarny. Przed jego pojawieniem się w Expendables też nie miałem pojęcia kto to bo i niby czemu miałbym mieć?

Odpowiedz
Nie.. Crews grał tu :D

Odpowiedz
WTF?! Nie wiem czy tę reklamę dać do wątku "śmieszne", czy "suchary". W każdym razie oglądając film będę miał już zupełnie inny obraz Crewsa :P Reklama w ogóle nie wygląda na starą.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
bo nie jest :D
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Zdaje się, że Li został zaprezentowany w ujęciu wziętym z jedynki, chyba jeszcze nic z nim nie kręcili.

Odpowiedz
Podobno ma być uśmiercony.

Odpowiedz
Rasista!

Odpowiedz
Expenwidmo
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Tylko Segala brakuje, chyba nie mieścił się w oku kamery.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Z obejrzeniem poczekam na edycję bez wąsów Sylwka.

Odpowiedz
Nieoficjalny był dużo lepszy.

Odpowiedz
(16-12-2011, 11:56)tomashec napisał(a): Jest i plakat
Błagam, powiedz że to fake...

Odpowiedz
Photoshopowa tandeta od której wali amatorką na kilometr, a z bliska wygląda jeszcze gorzej. Wyostrzony Sly w ogóle nie pasuje do całej reszty.

Odpowiedz
Its offiszial.

Odpowiedz
Słabowity bardzo.

Odpowiedz
Podstawowe pytanie - gdzie jest reszta obsady? Chowa się za ścianą czy zginęła pod gruzami?

Odpowiedz
Mierzwiak, a jak myślisz? Pewnie dostaną swoje plakaty :)
Ja już czekam na wpis na Twoim (świetnym z resztą!) blogu :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon