Wierzysz w to, że dwójka nie będzie większym hitem kasowym od jedynki, która zrobiła prawie 3,5 x budżet? A jeśli będzie to sequel praktycznie pewny.
Shamar napisał(a):A chyba wypadałoby.
Bo? Cóż takiego do tej pory zrobił poza tym że sprawnie kopie? Zanim się dowiedziałem że wystąpi w Niezniszczalnych wiedziałem tylko że to koleś, który zagrał w filmie pt. Ninja (którego zresztą nie widziałem). Typowo kopanego kina w jakim wystepuje praktycznie nie oglądam to i znać go nie miałem powodu.
Cytat:Zresztą część 1 pokazała, że same nazwiska nic nie znaczą.
Pokazała przede wszystkim, że R-rated akcyjniak, który te nazwiska firmują, może zarobić kilkaset mln $, no i... wskaż jakieś lepsze "czyste" akcyjniaki nakręcone po 2000 roku.
A plakat to ponoć fake, co mnie specjalnie nie dziwi, oficjalny pewno wyglądałby dużo gorzej :P
(20-11-2011, 01:42)Gieferg napisał(a): Bo? Cóż takiego do tej pory zrobił poza tym że sprawnie kopie?
A cóż takie zrobili jacyś tam Crews i Coult... i ten drugi czarny? Zanim dowiedziałem się, że są w Ex 1 wiedziałem tylko, że jeden był w TS. Jako fan kina akcji powinieneś zwracać uwagę na ciekawych wojaków.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
WTF?! Nie wiem czy tę reklamę dać do wątku "śmieszne", czy "suchary". W każdym razie oglądając film będę miał już zupełnie inny obraz Crewsa :P Reklama w ogóle nie wygląda na starą.