Expendables II (reż. Simon West) 2012
Sugerujesz że będzie jeszcze 10 takich gówienek, każdy z innym aktorem? Nie wiem czy to wytrzymam :)

Dzięki!

Odpowiedz
Dopiero teraz skojarzyłem, że Terry Crews grał w Harsh Times koleżkę imieniem Darrell:

[Obrazek: 600px-HT-P94-5.jpg]

[Obrazek: 2005HRT_Terry_Crews_003.jpg]

Odpowiedz
I w Transformers 3 koleżkę... jakiegoś koleżkę z giwerą.

Odpowiedz
Gdzieś ty go widział w Transformers 3 to nie mam pojęcia bo tam nie grał (za to grał Lester Speight i pewnie z nim pomyliłeś Crewsa), ale w Terminatorze Ocalenie zagrał... zwłoki :) (wycięto wszystkie jego sceny poza tą jak leży martwy)

[Obrazek: 009TMS_Terry_Crews_001.jpg]

Odpowiedz
(16-12-2011, 13:30)Mental napisał(a): Dopiero teraz skojarzyłem, że Terry Crews grał w Harsh Times koleżkę imieniem Darrell:

To ten debil, co się nie rozłączył i zje...ał sprawę.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Zaskoczę was - Terry Crews grał w wielu filmach i serialach. Ludzie, którzy grają w filmach i serialach to AKTORZY. Nie musicie wymieniac, gdzie grał. Od tego jest IMDB.

Odpowiedz
Na imdb jest pierwsza zajawka.
Ready To Rock!

Odpowiedz
Co ty nie powiesz, w tym temacie, stronę wcześniej też jest.

Odpowiedz
Ale... tak wyglądał w pierwszej części. Czy coś mi się pomyliło?

Odpowiedz
To podobno zdjęcie z "Bullet to the Head". W sumie to można byłoby je dać do właściwego tematu. Myślałem, że te tatuaże to miał tylko na potrzeby "Niezniszczalnych".
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Podobno nie chcialy sie odkleic ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Autentyki :) tu foto podczas dziarania: http://stallonezone.com/imgs/news/2009/march/030109sly_mario_barth.jpg

Odpowiedz
Naprawdę nie wiem po co Sly traci czas na te badziewne filmy, które zjada razem wzięte taka przykładowa akcja:

Odpowiedz
mini-widmo
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Wywiad z Czakiem. Mówi co nieco o E2

2:20 - czak niszczy kino akcji :(
niech zgnije w słoju.

Odpowiedz
Jakieś k***a jaja...

Odpowiedz
Dobrze, że Czak dba o brak wulgaryzmów w Expendables 2 i będzie PG-13...

Odpowiedz
Porównuje się też do superbohatera... Jakoś liczę, że mu się posrało troszkę i gadał co mu ślina na język przyniosła.

Odpowiedz
O kurde, dzięki Czak! Już wiem, że tego rzyga "dla młodych ludzi" nie oglądam.

Odpowiedz
Ja mam nadzieję, że to jednak nie jest prawda
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon