Co w TV...
qrcze znowu sie troszke spozniłem własnie na tvn lcą "szpiedzy tacy jak my" doskonała komedia z doskonałym duetem arkrojd czejs

dr dr dr dr dr dr dr dr dr dr dr dr dr :twisted:
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
Piątek, 20 stycznia, 22:45 TVN - Scarface z 1983

Chyba pierwszy raz w telewizji. Jakoś nie przypominam sobie alby był wcześniej nadawany.

Odpowiedz
nexus napisał(a):Piątek, 20 stycznia, 22:45 TVN - Scarface z 1983

Chyba pierwszy raz w telewizji. Jakoś nie przypominam sobie alby był wcześniej nadawany.

Był, był i to pare razy. A w piątek jeszcze na Polsacie "Taksówkarz", a na TVP "Pieśń Kata" nadzwyczajnie dobra ramówka jak na jeden dzień. Pewnie specjalnie tak zrobili na złość mi bo piątek mam zajęty :wink:
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
nexus napisał(a):Piątek, 20 stycznia, 22:45 TVN - Scarface z 1983

Kilkanaście lat temu Polsat jako pierwszy wyemitował ten film później kilka razy leciał na RTL 7 który się teraz przekształcił w TVN 7 :P

Odpowiedz
ja mam nagrane gdzieś z TVP1 jeszcze z wczesnych lat 90
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Jutro czyli 20 Stycznia szykuje się gorące zestawienie w TV

22.10 Rocky I - TVP1
22.40 Scarface - Człowiek z Blizną TVN
00.00 Taksówkarz - Polsat

Wszystko pięknie ładnie tylko się nakłada na siebie. Co za kretyn ustala godziny emisji. A TVN to w ogóle klasyki puszcza ostatnio od 23 co z efektem reklamowym daje nam co najmniej do 2 ślęczenie przed TV( tzw. Złoto dla zuchwałych) ;]

Odpowiedz
Predator895 napisał(a):Jutro czyli 20 Stycznia szykuje się gorące zestawienie w TV

22.10 Rocky I - TVP1
22.40 Scarface - Człowiek z Blizną TVN
00.00 Taksówkarz - Polsat

Wszystko pięknie ładnie tylko się nakłada na siebie. Co za kretyn ustala godziny emisji. A TVN to w ogóle klasyki puszcza ostatnio od 23 co z efektem reklamowym daje nam co najmniej do 2 ślęczenie przed TV( tzw. Złoto dla zuchwałych) ;]

oczywiscie wybor jedynie sluszny to pozycja numer 1. :wink:

Odpowiedz
Tak, ale tylko przez pierwsze 30 minut :twisted:

Odpowiedz
Mi jakoś strasznie nie pasuje tak póżna emisja "Taksówkarza". Na szczęście jednak w takich godzinach czas jakoś szybciej leci. Bez totka, Goździkowej i innych "przerywników".

PS. Jutro na Polsacie (22.35) "Koszmar minionego lata" :mrgreen:
Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net
O filmie na poziomie - Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy!

Odpowiedz
Kurcze, znowu mi "Taksówkarz" przeleci... :evil: To jeden z tych filmów, które uwielbiam, ale kaseta gdzieś mi się zapodziała, video z resztą mają tylko moi rodzice, czuję się więc jak na odwyku...
Martwi Ludzie Poszli Nad Jezioro

Odpowiedz
"Taksówkarz" zaliczony :twisted:

A dziś na dwójce o 22.35 "From Dusk Till Dawn 2". Spodziewam się podobnego shitu, jak FDTD3. Nie ryzykuję!
BTW: oglądał ktoś?

Odpowiedz
Dusqmad napisał(a):A dziś na dwójce o 22.35 "From Dusk Till Dawn 2". Spodziewam się podobnego shitu, jak FDTD3. Nie ryzykuję!
BTW: oglądał ktoś?
"Od zmierzchu do świtu 2" chociaż nieco lepsze od części trzeciej to jednak wciąż mizerne i to od niego zaczęła się równia pochyła tej serii.
Grupka średnio ciekawych bohaterów, w ogóle nie wciagajaca fabuła.
Co najgorsze w przeciwieństwie do poprzedniej części losy bohaterów były mi obojętne i na ich eksterminację patrzyłem bez specjalnych emocji i zainsteresowania. Zdecydowanie film na jeden raz a warto obejrzeć go chyba tylko dlatego, żeby przekonać się, czym różni się sprawnie zrealizowana jatka od zwykłej chałtury.

Odpowiedz
O 20.45 na Polsacie "Święty". Przyznam, że nigdy nie oglądałem, ale zapowiada się nieźle. No i Val Kilmer w roli głównej... ;)

Odpowiedz
Nie zapominaj o Elizabeth Shue :wink:
Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Odpowiedz
Jeśli ktoś ma kanał Europa Europa i jeszcze tego filmu nie widział, to dziś o 22. 25 Midnight Express;

Natomiast jeśli ktoś ma TCM;) to o 23.25 film w moim odczuciu o klasę lepszy niż hitowy Cinderella Man - Między liniami ringu, ze świetnym Paulem Newmanem w roli głównej.
It has been said that time heals all wounds. I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue, and the pain lessens, but it is never gone.

Odpowiedz
Dziś na TVN o 21.40 "Sneakers" później zaś "Ludzie koty". Oba filmy zapowiadają się całkiem nieźle, więc pewnie obejrzę :)

Odpowiedz
"Sneakers" nie tak dawno temu miałem okazję oglądać w polskiej telewizji. Film nawet znośny, miejscami może się podobać :) W porównaniu do innych pozycji z jakimi musimy bądź mamy okazję mieć w tv styczność wypada przyzwoicie.

Odpowiedz
Najbardziej irytuje ramówka Polsatu. Zarówno "Belfegor upiór Luwru", jak i "Koszmar następnego lata" emitowane były przez tą stację zaledwie kilka miesięcy temu. Przynajmniej na sobotę mogliby się postarać o coś nowego, bądź coś co TV udostępniała stosunkowo dawno.

Odpowiedz
Jutro dwa filmy, które polecam oglądnąć:
"Show" - TVP1 - 20.15 - który raz to już jest w telewizji? :P W każdym razie jeśli ktoś nie miał przyjemności zobaczyć, to dobrze radzę nadrobić zaległości. W ogóle świetny film - trochę satyry, sensacji, komedii, garść przezabawnych dialogów. Jest w tym nawet trochę thrillera. Ten film Ślesickiego został dość chłodno przyjęty, ale ja oglądałem go już dziesiatki razy - smakowity kolaż :).
"Rozgrywka" - TVN - 21.40 - różni ludzie, różne gusta, ale obsadzie ciężko coś zarzucić.

Odpowiedz
Dzisiaj na TCM o godzinie 21.10 Sokół Maltański. Komentarz zbędny.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości