Expendables II (reż. Simon West) 2012
I co z tego, że zagrał w jakimś filmie dla nastolatków?
Ale to Adkins jest wymiataczem filmów akcji.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:I co z tego, że zagrał w jakimś filmie dla nastolatków?

Think, for one fucking second...

Odpowiedz
Ogarnij się i nie broń tej kupy. Jakby największym hitem roku było coś pokroju Zmierzch należałoby wstawiać aktora z takiego filmu?

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Pod względem marketingowym? Oczywiście, że tak.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Ale czy takie nazwiska jak Statham, Stallone, Willis, Norris, Arnie i cała reszta nie wystarczą już jako świetny marketing ? Ja choć myślę, że ten film będzie taką samą kupą jak jedynka to i tak pójdę pewnie do kina żeby tylko zobaczyć te wszystkie ryje na dużym ekranie w jednym filmie.

Odpowiedz
"Adkins jest wymiataczem filmów akcji"
To chyba mało znanych filmów, bo ja o nim usłyszałem dopiero po obejrzeniu X-Men Orgins: Wolverine :). Mnie zastanawia co w Expendables 2 robi Liam Hemsworth, chociaż może zagrać najlepiej z całej obsady co nie powinno być trudne bo większość z nich to aktorskie kłody drewna :) :).

Odpowiedz
Oficjalnie:

Arnie i jego "I'm back" jest tak sztuczne i żenujące, że zaczynam tracić do niego resztki sympatii. W ogóle im bardziej Schwarz stara się być zabawny, tym gorzej mu wychodzi :/

Odpowiedz
Sylvester Stallone wygląda coraz gorzej (za dużo botoksu).

Odpowiedz
Akurat Stallone jest jedynym członkiem tej parady dziadków, u którego widać jakiekolwiek przejawy epy. Chłop nadal jest przekonywujący jako gwiazda kina akcji, a sceny walk z jego udziałem mają odpowiedniego powera. Widać ruskie anaboliki robią swoje. Jego one-liner, to była jedyna warta uwagi kwestia w całym tym zwiastunie.

Willis i Govenator natomiast, cóż to już dawno wkroczyło w rejony niezamierzonej autoparodii. Arnold jest śmieszny, a Bruce zaczyna być irytujący.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
PERFEKCJA :)

wszystko wskazuje na to, że zginie Jet Li, ale jeśli jednak nie, to drugi w kolejce, sądząc po zwiastunie byłby... Hemsworth.

Odpowiedz
Dobry trajla - jest parę sucharów i przegięć, ale zapowiada się po prostu mocny rozpierdol :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Track 'em. Find 'em. Kill 'em

Popieram Slya.

Z kolei Arnold i jego "I'm back" brzmią tak geriatrycznie, że ja tu widzę konieczność hospitalizacji tego pacjenta.

Odpowiedz
(03-05-2012, 18:22)Mr. ?? napisał(a): "Adkins jest wymiataczem filmów akcji"
To chyba mało znanych filmów...

No źle sformułowałem. Filmów mało, filmy "prosto na DVD" ale jego można nazwać wymiataczem w porównaniu do tych wszsytkich mainstremnowych gwiazd kina akcji.

(03-05-2012, 22:24)Gieferg napisał(a): PERFEKCJA :)

To jeszcze tak odnośnie cz. 1 - czy gdyby zamiast gwiazd byli tam podrzędni aktorzy kina klasy C też uważałbyś to za dobry film?
Bo to było właśnie takie podrzędne kino, gdyby nie nazwiska to nie wart byłby nawet oplucia.

Odpowiedz
Cytat:czy gdyby zamiast gwiazd byli tam podrzędni aktorzy kina klasy C też uważałbyś to za dobry film?

Czy gdyby w Alienie zamiast xenomorfa był Kermit Żaba film byłby tak samo dobry?

Expendables się opiera na tej obsadzie, która daje mu z miejsca taki plus do zajebistości, że normalnie się już tego nie da oceniać. 10/10 i kropka. Sequel ma szansę na 11.

Cytat:Filmów mało, filmy "prosto na DVD" ale jego można nazwać wymiataczem w porównaniu do tych wszsytkich mainstremnowych gwiazd kina akcji.

Koleś się dobrze bije, ale jako aktor jest nikim. Face it.

Odpowiedz
(03-05-2012, 23:54)Gieferg napisał(a): Czy gdyby w Alienie zamiast xenomorfa był Kermit Żaba film byłby tak samo dobry?

Chybiłeś. Piszesz o wymianie postaci (jak już chcesz to powinienes napisać - wymiana Aliena z 1 np. na Aliena 3, wtedy miałoby top sens) a ja OBSADY. Aktora na aktora a nie aktora na tresowaną małpę..

(03-05-2012, 23:54)Gieferg napisał(a): Expendables się opiera na tej obsadzie, która daje mu z miejsca taki plus do zajebistości, że normalnie się już tego nie da oceniać. 10/10 i kropka. Sequel ma szansę na 11.

Zajebiste to by mogło być jakby powstało 15 czy 20 lat temu.

Odpowiedz
(03-05-2012, 23:54)Gieferg napisał(a): Expendables się opiera na tej obsadzie, która daje mu z miejsca taki plus do zajebistości, że normalnie się już tego nie da oceniać. 10/10 i kropka. Sequel ma szansę na 11.
Śmiejesz się z Danusa, że filmy zyskują u niego wyłącznie z powodu kosmitów a sam robisz dokładnie to samo :) Lista nazwisk filmu nie czyni, przykro mi.

Teoretycznie Expendables to film-marzenie dla każdego kto tęskni za kultowymi akcyjniakami z jajami, które aż pękają od przekraczającej normy zawartości testosteronu. W praktyce dostaliśmy zbuki i testosteron w zastrzykach podawany ze starej strzykawki. Fuj.

Odpowiedz
Cytat:W praktyce dostaliśmy zbuki i testosteron w zastrzykach podawany ze starej strzykawki. Fuj.

El Testosteron?

[Obrazek: img_7353_76159g.jpg]

:)

Odpowiedz
Cytat:Chybiłeś.

Nic z tych rzeczy. C-klasowi aktorzy z filmów Direct to DVD są przy Sly'u czy Arnim jak Kermit Żaba przy ksenomorfie. I nie ma dyskusji :)

Cytat:Zajebiste to by mogło być jakby powstało 15 czy 20 lat temu.

Czas powstania nie ma absolutnie nic do rzeczy. The Expendables to filmowa definicja zajebistości ponadczasowej. I nie ma dyskusji :)

Cytat:Lista nazwisk filmu nie czyni, przykro mi.

Ta lista w połączeniu z rewelacyjnymi scenami akcji jak dla mnie film czyni. I nie ma dyskusji :)

Mierzwiak napisał(a):Expendables to film-marzenie dla każdego kto tęskni za kultowymi akcyjniakami z jajami, które aż pękają od przekraczającej normy zawartości testosteronu.

I nie ma dyskusji :)

Odpowiedz
(04-05-2012, 14:33)Gieferg napisał(a): ... z rewelacyjnymi scenami akcji...

Sorry Batory ale jakie tam były rewelacyjne sceny akcji? Nic nie pamiętam.

Odnośnie trailera:
Akcja w lesie to będzie wprowdzenie do filmu? Bo wygląda tak samo jak początek Jedynki.

Odpowiedz
Cytat:ale jakie tam były rewelacyjne sceny akcji?

Prawie wszystkie (poza tą na samym początku).

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon