Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
18-10-2012, 15:41
|
Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe
|
|
Ale syf. Tematy gdzieś tam na samym dole a wcześniej milion pierdół.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 18-10-2012, 15:41
Widzę, że ludziom na forum FW też zmiany się nie podobają. Może dzięki temu pod naporem będzie możliwość wyboru layout'u
18-10-2012, 16:38
Jestem chyba jedynym, któremu te zmiany nie przeszkadzają.
- Are you an idiot?
- No, sir, I'm a dreamer. 18-10-2012, 17:11
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/filmweb-zmienia-strony-filmow-i-seriali
- Filmy rodzą emocje, a my chcemy dać narzędzia zarówno do ich wyrażania, jak i dzielenia się nimi ze znajomymi. Nowe funkcjonalności obecne na gruntownie odświeżonej stronie filmu pozwolą użytkownikom ocenić, szybko skomentować i podzielić się emocjami o obejrzanym filmie ze swoimi znajomymi - opisuje Artur Gortych, prezes i założyciel Filmwebu. Porwali się z motyką na słońce. Następcy facebooka.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy
19-10-2012, 16:52
Przedstawiciele Filmwebu zapowiadają, że do początek dużych zmian w serwisie, które nastąpią w najbliższym czasie.
Strach się bać co to oni z tym portalem zrobią. 19-10-2012, 17:17
Wizualnie nie robi mi to większej różnicy, bo nie są to przecież wielkie zmiany i można się przyzwyczaić w 1-2 dni. Na plus natomiast jest pojawienie się zarysu fabuły w filmach. Bardzo mi czegoś takiego brakowało.
- Are you an idiot?
- No, sir, I'm a dreamer. 21-10-2012, 23:17
Podstawowa głupota to cholernie wielka obsada z niepotrzebnymi fotkami, przewijanie teraz obsady serialu to trening dla myszki i cierpliwości :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 22-10-2012, 15:34
Jest między oceną a gatunkiem.
http://www.filmweb.pl/Podziemny.Krag Mamy więc opis filmu, który był zawsze i który często mówił za dużo: "Młody yuppie (Edward Norton), wbity w narzucony przez "wyścig szczurów" styl życia, cierpi na bezsenność. Za namową lekarza trafia na spotkania terapeutyczne ludzi ciężko i śmiertelnie chorych. Paradoksalnie odnajduje - w spotkaniach pełnych bólu i cierpienia - spokój. Wkrótce spotyka na swej drodze przewrotnego anarchistę Tylera Durdena (Brad Pitt), który imponuje mu swym nieskrępowaniem i wyzwoleniem. Obaj szybko stają się swoim wzajemnym dopełnieniem. Organizują zamknięte walki - Podziemny Krąg, który przeradza się w paramilitarną organizację anarchistyczną. Anarchia ogarnia cały kraj, a Tyler Durden okazuje się być..." I mamy zarys fabuły: "Dwóch mężczyzn znudzonych rutyną zakłada klub, w którym co tydzień odbywają się walki na gołe pięści." który o wiele lepiej się sprawdza. Ja zauważyłem dopiero po zmianie, więc albo poprzednio było to zajebiście ukryte, albo Mierzwiak nie wiedział o czym piszę.
- Are you an idiot?
- No, sir, I'm a dreamer. 22-10-2012, 18:00
Widmo Filmwebowej Stopklatki!!!!!!!!!!!!!!!1 wPiSuJcIe mIaStA!!!1
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 22-10-2012, 18:46
Ok, jest różnica. Ale nie widzę nic fajnego w jednozdaniowym opisie fabuły, z którego gówno wynika.
22-10-2012, 18:49
Biała podlaska!!!
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 22-10-2012, 18:50
A mi to bardzo odpowiada. To jest nie mniej ani nie więcej niż tyle, ile chciałbym wiedzieć o filmie przed obejrzeniem go. Zdarzało się już, że czytając opis poznałem zakończenie.
Ale pomijając już fakt przydatności (lub nie) zarysu fabuły - pozostałe zmiany absolutnie mi nie wadzą. Zobaczymy jak dalej.
- Are you an idiot?
- No, sir, I'm a dreamer. 22-10-2012, 18:54
Nowa S. wygląda "super"
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 19-12-2012, 15:47
Nareszcie względny porządek bo mimo, że merytorycznie Stopklatka chyba lepsza niż Filmweb to nigdy nie mogłem odnaleźć się w tym chaosie na głownej stronie.
19-12-2012, 15:55
Stopklatka była dosyć fajna, ale teraz jest to chłam, na którego staram się nigdy nie wchodzić (obecnie czytam tylko newsy związane z box officem). Filmweb wygrywa, bo ma najbogatszą bazę (filmy, zdjęcia, plakaty) i możliwość prowadzenia bloga.
19-12-2012, 18:49
Pamiętacie wersję z niebieskim tłem która obowiązywała gdzieś tak od początku 2010 do końcówki 2011 roku? To była najlepsza wersja Stopklatki, niestety z każdą kolejną wersją wyglądu mam wrażenie, że portal się cofa a nie unowocześnia nad czym bardzo ubolewam. Obiecywali całkiem nowy portal a skończyło się na nowym logu, podmienieniu kolorków i zmasakrowaniu newsów na głównej.
Likwidacja tamtej niebieskiej wersji przyniosła zresztą "wspaniałe" efekty: "Według danych z Megapanelu PBI/Gemius w październiku br. Stopklatka.pl zanotowała 411 tys. użytkowników (200 tys. mniej niż rok wcześniej) i 3,1 mln odsłon, czyli 1,2 mln mniej niż przed rokiem" http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/stopklatka-pl-w-zmienionej-wersji-nowe-logo-i-dzial-plotkarski 19-12-2012, 18:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2012, 18:52 przez Szaman.) |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Trailery filmowe. | LukeSpidey | 12,715 | 1,371,283 |
16-04-2026, 16:28 Ostatni post: shamar |
|
| Warto przeczytać, czyli polecamy filmowe artykuły | Jakuzzi | 191 | 52,100 |
24-12-2025, 03:16 Ostatni post: Bucho |
|
| Vlogi filmowe | smackey | 127 | 33,540 |
05-10-2025, 01:14 Ostatni post: slepy51 |
|
| Ciekawe wywiady, rozmowy, wykłady filmowe | Gal Anonim | 50 | 18,359 |