Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Transformers (2007)
Mental napisał(a):i wszystko dzieje się w dzień przy ostrym, popołudniowym słońcu - bardzo mi takie coś odpowiada. w "wyspie" mieliśmy złoto-pomarańczowe klimaty, światło odbijało się od metalowych, wypolerowanych części, po prostu cudo.

Tez sie ciesze:)
Rozwalka w dzien jest lepsza od rozwalki w nocy. Po prostu wiecej widac, jest tez duzo bardziej wymagajaca dla tworcow efektow, bo przy braku swiatla duzo latwiej zamaskowac rozniste niedoroby.

Odpowiedz
panie reżyser, bez jaj :)

[Obrazek: transformers18qf7.jpg]

nie uważacie, że to trochę zbyt nachalne :) laska wygląda jak upozowana modelka z kalendarza dla "zmotoryzowanych" :)

ps. jak sądzicie, czy Bay uśmierci te top modelke z extra biustem? :) ja bym ją załatwił gdzieś tak mniej więcej w środku filmu i to w wyjątkowo okrutny sposób - żeby młodzież zapamiętała to do końca życia :) jak ona się wygina :) kto tak w ogóle uchyla maskę... zero naturalności... ach, te hollywoodzkie motywy :)

Odpowiedz
Az sie prosi :)

Odpowiedz
aż się prosi, żeby ją zmiażdżyć :)

Odpowiedz
Mental... bo ona się do silnika schyliła i jak chłoptasia zobaczyła to tylko głowę podniosła. Gdyby się całkiem wyprostowała to by było po niefilmowemu.

Odpowiedz
no spoko, rozumiem :) podobną dupeczke widziałem w teledysku dr. dre :) ech... szkoda gadać...

ps. wiecie, czego brakuje - ta pupcia powinna być przybrudzona smarem :)

Odpowiedz
Mental napisał(a):jak ona się wygina :) kto tak w ogóle uchyla maskę... zero naturalności... ach, te hollywoodzkie motywy :)

chciałbyś żeby normalnie uchylała maskę? bo ja zdecydowanie wolę tak na fotce :P

Odpowiedz
ja wole tak na kalendarzu albo w playboyu. na filmie wole normalnie, po ludzku, bez epatowania seksem na poziomie dorastających z trądzikiem (choć laska jest całkiem konkretna, szczupła z fajnym biustem - to rzadkość :))

piszemy list do Baya - panie Bay, a gdzie smar. Każda dupka, gmerająca pod maską MUSI być upaćkana smarem :)

Odpowiedz
Mental napisał(a):piszemy list do Baya - panie Bay, a gdzie smar. Każda dupka, gmerająca pod maską MUSI być upaćkana smarem :)

ja się chętnie pod takim listem podpiszę:P

Odpowiedz
Cytat:ps. jak sądzicie, czy Bay uśmierci te top modelke z extra biustem? :)
chyba śnisz :P

Odpowiedz
Ej ludzie ona ma spodnie czy mini :lol: ??

Odpowiedz
Na moje to fajna jeansowa miniówa :)
BTW, zmniejsz czcionkę w stopce, MOLQ. If you can, that is. Dużo masz tam tego i chyba lepiej będzie zmniejszyć :)

Odpowiedz
Poddaje sie daj mi ktos podpowiedz do html :) bo jeszcze mnie zbanujeta :)

Miniowa ahhhhhhhhhh nie ma co slinka leci az do samej podlogi :D

Odpowiedz
Molq: http://forum-kmf.fc.pl/faq.php?mode=bbcode
Ostatnio obejrzane:
TDK - 8/10 jako film, 10/10 jako Batman
Once Upon A Time In America - 11/10
Alien^3 - 9+/10 | 11/10 (se)
Heat - 11/10

Odpowiedz
Dzieki : :D

Odpowiedz
Nowy spot TV: http://iesb.net/index.php?option=com_xevidmegafx&Itemid=139&func=detail&id=457

Kilka rewelacyjnych ujęć, zwolnione tempo + mówiący Optiumus (ma usta, bleh).

Odpowiedz
Ech, te amerykanskie blockbusery. Jak leci cos z kosmosu to musi pierdzielnac akurat w tak prawdopodobne miejsce, jak srodek stadionu. ;)

Odpowiedz
Przynajmniej stadion jest pusty, a nie jak na Superman Returns gdzie dziwnym zbiegiem okoliczności akurat trwa mecz.

Odpowiedz
Ten spot jest zdaje się niedokończony (ponoć wyciekł). Optimus wygląda fatalnie, na wszystkich TFowych forach ludzie po nim jadą, powinien mieć cały czas maskę na gębie i kropka. Tutaj nie tylko o to chodzi, że Opik praktycznie zawsze miał maskę, ale jescze o to, że wykonanie jego facjaty jak dla mnie jest paskudne. A do reszty nie mam zastrzeżeń.

Odpowiedz
blacha na mordzie Prime'a to podstawa. robot z ustami, ale żenada.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon