Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe
Po cholerę korzystacie z Filmwebu? Wasz internet nie odbiera IMDB?:)

Odpowiedz
też mnie to dziwi :) Jakość jednej i drugiej bazy danych jest bez porównania.

Odpowiedz
Widmo filmwebowego badziewia

Odpowiedz
(19-03-2013, 15:35)military napisał(a): Po cholerę korzystacie z Filmwebu? Wasz internet nie odbiera IMDB?:)

IDMB odstrasza wyglądem oraz trudno w nim się odnaleźć.

Już wole filmweb...

Odpowiedz
Popieram powyższą wypowiedź.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
imdb jest oczywiście lepsze, ale funkcje społecznościowe filmwebu są jedynym znanym mi przypadkiem kiedy jest to dobry pomysł i dla mnie oglądanie ocen znajomych jest fajne, na imdb tego nie ma.

Odpowiedz
Co do wyglądu Imdb na szczęście jeszcze można to zmienić w ustawieniach profilu. Dlaczego Filmweb? Tak jak już wspomniano, można podglądać oceny (także tych prywatnych) znajomych no i mimo wszystko często ciekawy jest odbiór filmu przez polskich widzów. Portal tak zdominował polską rzeczywistość społeczno-filmową, że ciężko od niego całkowicie uciec.

Odpowiedz
Wygląd forum się zmienił. Nie widać gorących dyskusji.
Oprócz tego na pod forach ludzi kina i filmów nie widać ocen użytkowników, którzy wypowiadają się w tematach.

Odpowiedz
Gorzej, że w tej czerwono-czarnej skórce wszystko uległo rozjechaniu. Standardowa wersja Filmwebu jest dla mnie zbyt odpychająca, ale w sumie i tak korzystam już tylko z tamtejszej blogosfery a tam jak na razie wszystko wygląda w porządku.

Odpowiedz
To na FW były "gorące dyskusje"? To ja mam chyba jakiś stary widok włączony.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Dobrze widzę, że na filmwebie kolejna mała zmiana dotycząca wyglądu profilu (mam na myśli głównie jak wygląda ocena)? Gorzej to wygląda.

Odpowiedz
Mam wrażenie że nic się nie zmieniło.l

Odpowiedz
Ale rozpiździel. Ja jebię...
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
O, czyli jednak nie miałem halucynacji.

Odpowiedz
też macie jakiś problem z filmwebem, że nie wczytuje ocen waszych znajomych czy ja coś mam z przeglądarką??
http://scr.hu/4d5/u2l9b

Odpowiedz
Też. Na tamtejszym forum już się z tego tłumaczyli, ponoć jutro ma działać.

Odpowiedz
Śmiech na sali, co robi filmweb. Mało, że wygląd profilu jest teraz znacznie słabszy. Od teraz trzeba będzie manualnie ustawiać znajomych, których chcemy obserwować i których aktywność chcemy widzieć w zakładce. Bez sensu, że ała.

Odpowiedz
Ma to jakiś sens w sytuacji gdy ktoś ma 300 znajomych a interesuje go dziesięciu. Po co przyjmował 300 zaproszeń to już inne pytanie...

Odpowiedz
przecież jak jakaś znajoma z podstawówki sobie założy profil na filmwebie to automatycznie masz ją w znajomych po przez połączenie z facebookiem, dla mnie bardzo dobra opcja bo interesują mnie oceny paru osób, które mają jakieś tam swoje spojrzenie na kino a nie oceniają 10/10 co piątek film z tvnu ;) a wypierdalać też nie chcę BO I PO CO

Odpowiedz
Spoko, o tym właśnie mówiłem, że to opcja odpowiadająca na potrzeby wielu użytkowników. A w połączenia z Facebookiem się nie bawię :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon