Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe
Bo pukają od spodu :)

Odpowiedz
I promują akcje "man on man", wiem. Pytanie brzmi ilu facetów w Polsce zmieniło już przez nich orientację?

Odpowiedz
Celna uwaga :) Do postu który rozpoczął ten wątek zainspirował mnie artykuł "Agnieszka Grochowska w nowym filmie Ridleya Scotta" i odkopany po 3 latach wątek na Filmwebie "Stopklatka vs Filmweb", to nie tak, że wstałem mając na ustach "oh jak ja nie cierpię tych gejów". Z Grochowską chodziło o to, że Ridley jest producentem tego filmu, to był taki ostateczny punkt w którym zrozumiałem, że Stopklatka stała się tabloidem (tak, wiem, rychło w czas), gorszym od Filmwebu, a kiedyś była postrzegana zupełnie inaczej.

Za to Filmweb, odkąd Michał Walkiewicz został redaktorem naczelnym, nieco podniosł swój poziom.

Odpowiedz
a imdb już działa normalnie - zagwozdka :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
@Szaman: ale ja piłem do shamara, dzięki któremu z każdym przeczytanym jego postem poszerzam horyzonty i staję się lepszym człowiekiem :)

Odpowiedz
Sorry, nie załapałem :)

Odpowiedz
Poszerzaj, poszerzaj. Zawsze to lepsze niż łykanie lewackiej papki, pod tytułem: bądź nowoczesny i tolerancyjny. Nie żyj w ciemnogrodzie.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Jestem nowoczesny. I tolerancyjny też. Dzięki temu znoszę Twoje posty.

Odpowiedz
I pewnie wierzysz, że "Islam to religia pokoju". OK.
Niektórzy Holendrzy, Brytyjczycy i Szwedzi ciągle tez w to wierzą.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Eeee, pisałem o TOBIE, ale nie powiem, zmieniłeś temat w niezłym stylu.

Islam mnie nie interesuje.

Odpowiedz
Może na dzień dzisiejszy, ale z chwilą, gdy rozpanoszy się w Polsce, to będzie cię interesować, bo czy sobie tego życzysz czy nie, będzie miał wpływ na każdy aspekt twojego życia jak teraz ma to miejsce z KK :)

Shamar, zmiana tematu nietrafiona, bo to jaką człowiek ma orientację raczej nieszczególnie komuś zaszkodzi, nawet jak się z tym nie wiadomo jak obnosi - bo to nie jest zaraźliwe, wiesz? :) Natomiast głupota w postaci sekt wszelakich jest wielce zaraźliwa, na dodatek sekty te (czasem nazywane religiami) mają z zasady to do siebie, że potępiają wszystko to, co nie zgadza się z ich "programem". Jest więc istotna różnica między "promowaniem" (nawet jeśli usilnym i niepotrzebnym), a "zakazywaniem".

Odpowiedz
Chodziło raczej o lewicującą "nowoczesnośc" i tolerancję wobec różnych grup mniejszościowych, które to chcą narzucać swoje "pomysły" innym.

Odpowiedz
Widmo niebezpiecznego powrotu wątku światopoglądowego...

Odpowiedz
wydaje mi się, że raczej nie, bo jednak nikt nie kontruje opinii przerażonych nowoczesnością islamem gejami i cyklistami, więc chyba nie będą sami z sobą dyskutować jak to lewica niszczy świat :)

Odpowiedz
Nikt nie kontruje bo jaki jest sens zaprzeczać faktom.

Odpowiedz
Raczej nie chcę się bawić w becelowy internetowy flame, ale spoko jak uważasz :)

Odpowiedz
Rzadko wchodzę na stopklatke, ale dzisiaj mi się zdarzyło i po raz kolejny rozbili bank:

Cytat:Alex Skarsgård pokazał klejnoty w ostatnim odcinku "Czystej krwi".

Twórcy serialu twierdzą, że aktor wcale nie musiał tego robić – przygotowali dla niego specjalne wdzianko mające pełnić funkcję liścia figowego. Aktor jednak najwyraźniej nie lubi czuć się jak rzeźba z watykańskich zbiorów, zatem genitaliów nie zasłonił.

Operatorzy próbowali różnych tricków, by ukryć przyrodzenie Skarsgårda, na szczęście, nie udało się – można je podziwiać w ostatnim odcinku szóstej serii serialu.

NA SZCZĘŚCIE MOŻNA JE ZOBACZYĆ !

Odpowiedz
Zawsze chciałem zobaczyć penisa Alexa Skarsgårda.

Odpowiedz
Marzenia się spełniają. Dobrze, że jest stopklatka, by donieść nam o najważniejszych wydarzeniach filmowych ze świata!

Odpowiedz
I się spełniło marzenie. Szczęściarz. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon