Oglądanie we dwoje :)
Cytat:- System Shock w twojej reżyserii
- Batman w twojej reżyserii
- Thief w twojej reżyserii

LOL

Odpowiedz
Votes Average
Males 11,881 7.8
Females 1,131 6.9
Aged under 18 141 6.5
Males under 18 122 7.6
Females under 18 17 3.1
Aged 18-29 6,236 7.9
Males aged 18-29 5,755 8.0
Females aged 18-29 418 7.2
Aged 30-44 5,060 7.7
Males aged 30-44 4,532 7.8
Females aged 30-44 463 6.8
Aged 45+ 1,532 7.4
Males aged 45+ 1,299 7.4
Females aged 45+ 215 7.0
IMDb staff 8 8.3
Top 1000 voters 572 7.2
US users 7,066 7.9
Non-US users 5,890 7.6

All votes 18,197 7.8

To rozkład demograficzny głosów na GlenGarry GlenRoss na IMDB.
Dla dorosłych kobiet średnia ocena to wysokie 7.0, choć na ten film głosowało dziesięc razy więcej męzćzyzn niż kobiet.
A więc podobać się może, ale target takich filmów to nadal w zdecydowanej większości męska częśc widowni.
I'm smart and I want respect!

Odpowiedz
Najbardziej lubię oglądać filmy sama - mogę wybrać, co chcę oglądac i kiedy :) Na studiach olewałam wykłady i chopdziłam do pustego kina na 11... oglądanie we dwoje nie jest dla mnie...
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties
And long-leggedy beasties
And things that go bump in the night,
Good Lord, deliver us!

Odpowiedz
Do kina - zdecydowanie sama. Inaczej ma się sprawa z kinem domowym...

Oboje traktujemy cotygodniowe sesje jak święty rytuał. Razem idziemy do wypożyczalni i tam każdy wybiera sobie po dwa filmy. Dokładnie takie jakie chce, bez oglądania się na gusta partnera. I nie jest to żadna forma egoizmu. Wręcz przeciwnie inspirujemy się nawzajem. Właśnie dzięki takiej obustronnej tolerancji, poznałam świetne kino Briana de Palmy czy Sergio Leone. Sama nigdy nie zdecydowałabym się na taki wybór, rezygnując na przykład z komedii Woodiego Allena. Z kolei moja lepsza połowa omija szerokim kołem regały z filmami Jarmusha, ale np Ghost Dog bardzo mu się podobał.

Odpowiedz
Cytat:Do kina - zdecydowanie sama.

:shock:
w życiu nie byłem w kinie sam, i chyba nigdy się tak nei wybiorę. Co to za radocha?

Odpowiedz
Radość z ogladania filmu. Też czasem chodzę sam do kina i nie widzę w tym nic nadzwyczajnego.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Gieferg napisał(a)::shock:
w życiu nie byłem w kinie sam, i chyba nigdy się tak nei wybiorę. Co to za radocha?

W wyprawie do kina najważniejszy przecież jest sam film.
A jak np na któryś z filmów które oczekujesz nikt nie bedzie chciał z Tobą pojsc to co, zrezygnujesz ? :)

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):
Cytat:Do kina - zdecydowanie sama.

:shock:

Samotne wypady to kina to dla mnie rodzaj autoresetu. To jest czas, który poświęcam wyłącznie sobie, idąc na film, który w danym momencie jest mi potrzebny i który trafia w aktualne samopoczucie. Później idę sobie w fajne miejsce, na dobrą kawę i w samotności ten film przeżywam. Przeważnie intensywnie odbieram obrazy, a filmy nieraz idą za mną przez miasto, po wyjściu z kina. I z tymi filmami lubię być czasem sama...

Odpowiedz
Z kimś to sie chodzi na komedie albo na film ktoremu nie trzeba specjalnie poświęcać uwagi. Byłam raz z kolegą to caly film przegadał, a jak chodze ze znajomymi to nie ma oglądnaia tylko impreza przez dużym ekranem z popkornem w ręku:) Szybko wysnulam wniosek że najwygodniej to sie chodzi samej do kina :wink:
"Cztery ściany cztery kąty, a w tej pustce ty sam...piąty"

Odpowiedz
Cytat:W wyprawie do kina najważniejszy przecież jest sam film.
eee tam :P najważniejszy niby jest, ale samo to co najważniejsze jak dla mnie niekoniecznei jest wystarczające.

W ogóle jest dla mnie nie do pomyślenia, żebym po filmie (tzn natychmiast po filmie) nie mógł się z kimś powymieniać wrażeniami.
Cytat:najwygodniej to sie chodzi samej do kina
wyprawa do kina samemu jak dla mnie to prawie jak seks samemu 8)
Cytat:Z kimś to sie chodzi na komedie albo na film ktoremu nie trzeba specjalnie poświęcać uwagi
To zalezy jeszcze z KIM się chodzi.

Cytat:A jak np na któryś z filmów które oczekujesz nikt nie bedzie chciał z Tobą pojsc to co, zrezygnujesz ?
nie ma takiego filmu na mojej liście oczekiwanch i nigdy nie było.

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):wyprawa do kina samemu jak dla mnie to prawie jak seks samemu 8)

PRAWIE jak wiesz robi wileką różnicę :wink:
"Cztery ściany cztery kąty, a w tej pustce ty sam...piąty"

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon