Gry
Cytat:Mnie rozdupiło w tym filmiku przewracanie się w łóżku na prawy albo lewy bok. TO SIĘ NAZYWA GRA!

A mnie dość umiarkowane recenzje przy jednoczesnym wynoszeniu na piedestał "Heavy Rain", które jest IDENTYCZNE.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Chętnie wziąłbym udział w "Grze o tron" ;) Tylko mam nadzieję, że to będzie jakiś oryginalny pomysł w ramach uniwersum, bo znając książki, to nie widzę za bardzo sensu.

Odpowiedz
- najbardziej mnie rozwalił niski Alan Tudyk w skórze i prowadzący, który miał wyjebane na show od początku do końca. :D Plus cytat do zawieszenia w domowej siłce: "You must have muscles to be a champion at anything".
Red, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Aug 2012.

Odpowiedz
To na pewno VGX a nie jeden z gorszych skeczy w historii Saturday Night Live?

Odpowiedz
A tam. Joel McHale zawsze rządzi :)

Odpowiedz
ROTFL, pięknie jest oglądać kogoś, kto traktuje tę imprezę tak, jak na to zasługuje.

Odpowiedz
VGA było zawsze w porządku - tegoroczna edycja zassała po całości. Zarówno od strony merytorycznej (tak naprawdę zero ciekawych newsów i beznadziejnie rozdane nagrody), jak i artystycznej. Chociaż, jak na ironię, niektóre momenty były tak żenujące, że aż autentycznie zabawne.

Odpowiedz
Ktoś słyszał już koszmarny dubbing w Killzone 4? Nie wyobrażam sobie, że można coś zdubbingować gorzej, po prostu... A zresztą sprawdźcie sami, koniecznie do końca - porównanie z wersją angielską powala.

A Beyond w wykonaniu Wonzia jest wyborny. :)

Odpowiedz
BEYOND to gra roku. Tyle powiem. Moj ulubiony fragment gry, to gdy Jodie, glowna bohaterka, zaprzyjaznia się z żulami. Najlepsze jest jak bohaterka idzie żebrać i oczywiście przytrafia jej się wszystko, co najgorsze jeżeli chodzi o klisze - zlewy, zjebki i propozycja sprzedania dupy (ktora - nawet, gdy się na nią gracz zdecyduje - to gra na nią nie pozwoli LOL, wybory). OH TEH DRAMA.

(O zulach najlepsze w sumie zaczyna sie od drugiego filmiku)

Do tego dochodzi akcja: co się dzieje jak nastolatka wymknie sie z domu do baru? NO OCZYWISCIE BEDZIE ZGWAŁCONA. :)

No i najlepszy przykład mistrzostwa Davida Cage'a i jego nieskazitelnej narracji oraz rozpisania relacji miedzy postaciami, czyli "randka oczyma kobiety, opracował David Cage":

Sory, że tak spamuje tymi let's playami Makuły, ale tę grę sie tak wspaniale nienawidzi, że uwielbiam sobie puścić te lec pleje w tle, gdy przygotowuje obiad. :)

Odpowiedz
Byś wyłowił najlepsze fragmenty i podał, w których minutach lecą, a nie zostawiasz nas dwiema godzinami lets play'a z twórczości pretensjonalniego grafomana (francuski akcent pewnie udawany) ;)
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Wszystkie te rzeczy są najfajniejsze w kontekście, bo pokazują jak Cage totalnie nic nie kuma - całe gówno spadajace na bohaterkę spada raz za razem. Tu NIC dobrego nie przydarza się bohaterce. Tj. jest watek miłosny, który zaczyna się w filmiku o randce i kończy się nieskonsumowaniem wieczoru, bo lasia zaczyna płakać (LOL), a potem jest przeskok czasowy w grze i w chronologicznie nastepnej scenie już jest lowe lowe. :D

A ja lubie Macka Makuły słuchać jak komentuje tę głupią grę swoimi sucharami. ;)

Konkretnych fragmentów nie podam, bo nie pamietam (moze przy okazji :P), a wiekszosci z was pewnie nie bedize sie tego chcialo ogladac w calosci, ale dalem ciekawsze fragmenty lecpleja tak na wypadek, jakby ktoś chciał sobie przejrzeć tę grę. ;) (O zulach najlepsze w sumie zaczyna sie od drugiego filmiku)

Odpowiedz
Dopiero teraz obejrzałem te wszystkie filmiki z "Beyond".

Symulator wycierania ręcznikiem pleców Ellen Page i szukania korkociągów, lol! Czy powstała w dziejach ludzkości jakaś bardziej zjebana gra? :P

Odpowiedz
A symulator wymiany tamponu jest? :)

Odpowiedz
Nie, ale trzeba się wysikać Jodie podczas tajnej misji CIA w jakimś śnieznym kraju. SERIO. :D Nie ma w tym niestety QTE żadnego.

Odpowiedz
A tam wycieranie pleców. Tarcie dupy ręcznikiem to jest motyw. :)
Ubawiłem się przednio z tych lets playów, poziom absurdu sięga egzosfery gdyby dali jeszcze cycki w grze to bym chyba chciał nawet zagrać :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Cytat:Czy powstała w dziejach ludzkości jakaś bardziej zjebana gra? :P

Może nie bardziej, ale tak samo - "Heavy Rain" :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
(11-12-2013, 20:11)SonnyCrockett napisał(a): gdyby dali jeszcze cycki w grze to bym chyba chciał nawet zagrać :P

W debugowej wersji gry było widać nawet więcej niż cycki bohaterki xD

Odpowiedz
Czyli są cycki ale pieszczot i wyboru ręki typu prawa/lewa lub dildo pewnie już nie dodali ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Jest już beta WASTELAND 2. Dostępna niestety tylko dla tych, którzy zapłacili na Kickstarterze 50$ i więcej (ja zapłaciłem tylko podstawowe 15$ za samą grę). Tak czy siak, mozna w sieci zobaczyć lecpleje.

Wonziu już zaczął pykać i się zakochał, a ja patrzę jak gra i też sie zakochuje. W sumie nie obawiałem się niczego w tej grze poza prowadzeniem dialogów, i co? I wygląda na to, ze nie mam się czego obawiać.

Czego się bałem? Że prowadzenie dialogów ogranicza się do klikania tematów wypowiedzi jak na przykład w Morrowindzie, bo tak można bylo pomyśleć po zobaczeniu oficjalnych gejmplejów. Okazuje się, że nie. Po najechaniu na temat do wyboru wyżej wyświetla się tekst, który wypowiada Twoja postać. Czyli de facto to tak jakbyśmy mieli normalne rozpisane dialogi, tylko że tutaj trochę mniej zajmuje to ekranu. Pasuje mi! :) No i oczywiscie są umiejętności perswazji, zastraszania, etc.

Mam tylko nadzieje, ze będzie możliwość dokładnego celowania i brutalność znana z FALLOUTów czy JAGGED ALLIANCE. Brakuje mi dobrej turówki (grałem troche w XCOMA nowego ostatnio - jest spoko, ale juz mi sie znudzil, srednio jara mnie ten klimat sci-fi - wole postapo i współczesność).

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości