10-12-2013, 23:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2013, 23:27 przez Wawrzyniec.)
|
Gry - pytania, dyskusje, popierdółki
|
|
Grałem tylko na piecu, gdzie za kopnięcie w kalendarz przedmioty noszone przez postać znacznie się zużywają i wymagają kosztownej naprawy (im lepszy ekwipunek, tym więcej mamony trzeba wyłożyć).
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
Z tego co pamiętam, to uszkadzają się wszystkie elementy ekwipunku, które później trzeba reperować za złoto.
Juror_z_MamTalent, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Nov 2012.
10-12-2013, 23:31
Dzięki za odpowiedzi. Gdzieś czytałem, że uszkodzenia ekwipunku włączają się dopiero po 10 levelu, więc pewnie stąd takie dziwne wrażenie, że gra jest za łatwa.
11-12-2013, 15:35
Każda śmierć to 10% uszkodzeń sprzętu. Koszt naprawy zależy od poziomu trudności na jakim się zginęło.
12-12-2013, 11:39
Możecie polecić jakaś fajna strategię, coś w stylu C&C Tiberium Wars, gdzie głównie chodzi o rozbudowywanie bazy, zbieranie surowców, produkowanie wojska i niszczenie wrogiej bazy?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 20-02-2014, 19:54 Cytat:Możecie polecić jakaś fajna strategię, coś w stylu C&C Tiberium Wars, gdzie głównie chodzi o rozbudowywanie bazy, zbieranie surowców, produkowanie wojska i niszczenie wrogiej bazy? "Tiberian Sun", "Red Alert 2", "Age of Empires 2" :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 20-02-2014, 20:39 (20-02-2014, 19:54)Danus napisał(a): Możecie polecić jakaś fajna strategię, coś w stylu C&C Tiberium Wars, gdzie głównie chodzi o rozbudowywanie bazy, zbieranie surowców, produkowanie wojska i niszczenie wrogiej bazy? Command & Conquer: Generals, Red Alert III, Citadels, Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie, Age of Empires III, Stronghold Crusader, Company of Heroes, World in Conflict, Planetary Annihilation, coś z serii Warhammer, może jakaś pozycja z serii Total War ?
,,Nawet kałuże odbijają Słońce''
21-02-2014, 01:32
Idę dzisiaj, patrzę: PS3 w RTV Euro AGD za 600 zł. SZEJSET ZIKA! No to wejszłem i kupiłem. Tym samym stałem się szczęśliwym posiadaczem wszystkich konsol 7 generacji, no i posiadaczem blureja (wreszcie). Tylko że nie kupiłem żadnej gry. I teraz pytanie do was: jakie exclusive'y na PS3 warto obadać najsampierw?
18-04-2014, 18:59
The last of us. Najlepsze postapo w dziejach wszelakich!
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 18-04-2014, 19:01
Cała seria Uncharted, Infamous (zwłaszcza drugą część), God of War III, Killzone 3 też było całkiem przyjemne. Poza tym masz serię MGS i klasyki z PSX i PS2 w HD (m.in Okami czy Shadow of Colossus). Wybór jest całkiem niezły :).
Red, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Aug 2012.
18-04-2014, 19:10
Czekajcie, czekajcie, a płyty z PSX chodzą na PS3?
EDIT: O maj gad, działają. A nie wie ktoś, jak zmienić proporcje ekranu do 4:3? 18-04-2014, 19:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2014, 19:18 przez military.)
Działają perfekcyjnie, jest nawet szczątkowa poprawa jakości :)
A z ekskluzywów to koniecznie calutka seria "Uncharted". W następnej kolejności "The Last of Us". Potem cokolwiek :) Cytat:PS3 w RTV Euro AGD za 600 zł Nie zwróciłeś może uwagi w której z miliona promocji była? U mnie na sklepie są wszystkie warianty standardowo po około 1200 zł.
-- Laozi 18-04-2014, 21:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2014, 21:25 przez Hitch.)
Nawet nie było oznaczenia promocji. Po prostu taka cena. Sprzedawca który mnie obsługiwał był tak zdziwiony jak ja.:)
BTW: czy Uncharted mają jakies online passy? Bo kupiłbym używkę - pod warunkiem, że nie ma takiego bullshitu. 18-04-2014, 21:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2014, 22:00 przez military.)
Jedynka nie ma multi w ogóle. Dwójka nie pamiętam, czy miała kod na granie po sieci. Trójka ma na bank. Choć z drugiej strony, multi do trójki śmiga po PSNie teraz jako samodzielna gra F2P.
-- Laozi 18-04-2014, 22:01 (18-04-2014, 19:12)military napisał(a): A nie wie ktoś, jak zmienić proporcje ekranu do 4:3?Pilotem od telewizora lol Gratuluję zakupu i przyłączam się do kolegów, którzy polecają Trylogię Uncharted. Odradzam natomiast polecane God of War III, bo to gówno w ładnym opakowaniu, znając Twoje growe upodobania Okami HD też bym odradził. Natomiast jeśli będziesz chciał się kiedyś oderwać od standardowych gier i przeżyć coś ciekawego, to koniecznie The Journey. 18-04-2014, 23:22 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |