Teenage Mutant Ninja Turtles (2014-2016)
Eh... rosyjski trailer przynajmniej ma scenę z tym:

A tak na serio to poczekam na jakieś pierwsze opinie, bo źle to nie wygląda. W każdym razie na pewno nie gorzej niż nowe Transformersy - choć Shredder totalnie zj**any.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
W sumie patrząc po tym trailerze to pewnie w ruchu da się do tych mord przyzwyczaić, ale i tak nie zapowiada się to jakoś szczególnie dobrze. No i rola Megan pewnie znowu będzie polegać na tym, by dobrze wyglądać, co akurat wychodzi jej tu całkiem nieźle :)

Odpowiedz
Shredder wygląda właśnie w tym zwiastunie najlepiej, ale cała reszta? Cholera, to jest CGI-fest, każda scena w zimowej scenerii wygląda jak render z gry komputerowej.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nie wygląda to tak źle jak myślałem że będzie wyglądać. Mordy Żółwi nadal są okropne, no i ten dubstep kompletnie z dupy, ale ogólnie raczej pozytywne wrażenie sprawia. Jak recenzje nie będą jakoś szczególnie okropne to się może nawet wybiorę.

Odpowiedz
Beznadzieja. Abstrahuje od samego wyglądu.
Przesterydowane, przeindustrializowane, przesterylne.

Gdzie jest brud kanałów? Gdzie prawdziwi ninja? Nie czekam.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Czekam na mash-up tego trailera z TF: Revenge of the Fallen. Ta sama praca kamery, te same ujęcia, ta sama cyjanowo-pomarańczowa sraka. Nie do odróżnienia, z wyjątkiem tego że tutaj czasami widać jakieś nieszczęśliwe, upośledzone mutanty których nie potrafię od siebie odróżnić, a tam roboty, których nie potrafię od siebie odróżnić. Magia kina w czystej postaci.

Odpowiedz
(24-06-2014, 19:03)Grievous napisał(a): Nie wygląda to tak źle jak myślałem że będzie wyglądać. Mordy Żółwi nadal są okropne, no i ten dubstep kompletnie z dupy, ale ogólnie raczej pozytywne wrażenie sprawia. Jak recenzje nie będą jakoś szczególnie okropne to się może nawet wybiorę.

Podpiszę się pod tym, z tym, że twarze żółwi w ruchu nie wyglądają, aż tak tragicznie. Tzn. dalej są do dupy, ale da się to oglądac. Pozytywnie mnie ten trailer zaskoczył i chyba wybiorę się do kina. Bez jakichkolwiek oczekiwan, ale jednak.

Odpowiedz
Ja również po obejrzeniu tego zwiastuna jestem trochę przychylniej nastawiony. Całkiem możliwe, że zawitam w sali kinowej.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Poza gównianą muzyczką spoko. Na chwilę obecną planuję się wybrać, choć wciąz mnie martwi osoba reżysera, bo wszystkie (dwa) jego filmy jakie widziałem były denne. Wygląd żółwi mi nie przeszkadza, może co najwyżej te gadżety Donatella.

Odpowiedz
A mnie podobnie jak Mierzwiaka razi trochę stylistyka tego filmu. Toż wizualnie to przypomina Transformery, tylko, że bez robotów... No prawie, gdyż Shredder wygląda trochę jak Transformers.
Hm, jak już to może tylko aby sobie Megan Fox pooglądać, gdyż żółwie wyglądają odrażająco.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cytat:Toż wizualnie to przypomina Transformery

To akurat jest plus.
Zresztą nawet do Shreddoformera zaczynam się przekonywać.

A Megan to akurat tu nie za ciekawie wygląda. Już wolę popatrzeć na żółwie :)

Odpowiedz
Obejrzałem jeszcze ze dwa razy ten trailer i tak jak wciąż nie jestem w żadnym stopniu nakręcony na film jako całość, tak do designu żółwi zaczynam się powoli przyzwyczajać. To znaczy, to są gigantyczne żółwie, trudno się spodziewać żeby były urocze jak szczeniaki i kociaki, więc te ich okropne mordy można uznać jako pewną dozę realizmu :P Chociaż szkoda, że nie uświadczymy takich cudów.

Odpowiedz
(25-06-2014, 14:09)Gieferg napisał(a):
Cytat:Toż wizualnie to przypomina Transformery

To akurat jest plus.
Zresztą nawet do Shreddoformera zaczynam się przekonywać.

OK Shreddoformer może być i nawet to może mieć jakiś sens i taka wielofunkcyjna zbroja daje spore pole do ciekawych walk.
Ale wizualnie to jednak to wygląda zbyt podobnie do Transformerów i ogólnie filmów Baya. Ta sama kolorystyka, te same promienie słoneczne, brakuje tylko helikoptera na tle zachodzącego słońca. To się może w niektórych filmach sprawdzać, ale jednak wolałbym zobaczyć coś świeżego, albo przynajmniej innego.
Chyba, że od razu planują połączyć Żółwie z Transformerami.

P.S. Plus te Żólwie nie wyglądają na "Teenage".
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Mnie ten trailer kupił. Iście, jak recenzje nie będą miażdżące albo nie będzie przytłaczającej konkurencji w kinach to będzie się można wybrać.
Nawet do wyglądu żółwi się przekonuję powoli, w końcu to nie mają być troskliwe misie czy coś. Beyowska stylistyka to nie jest też dla mnie żaden zarzut (a wręcz zaleta), bo kwestią będzie i tak jak to będzie nakręcone - a na tym trailerze akacja wygląda dla mnie "czytelnie".
Nawet humor w tym zwiastunie daje radę. Fajne slo-mo. Czego chcieć więcej od żółwi?

Może tylko żeby w przeciwieństwie do kreskówki filmowe żółwie naprawdę kopały tyłki, a nie kombinowały jak rozwiązać wszystko bez użycia przemocy - pamiętam, że strasznie to było niesatysfakcjonujące ;)

A no i jeszcze, Beyowska stylistyka to nie tylko Transformers, to także Bad boys, a tu złych chłopców mamy aż 4ech :]
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Cytat:Ale wizualnie to jednak to wygląda zbyt podobnie do Transformerów i ogólnie filmów Baya. Ta sama kolorystyka, te same promienie słoneczne, brakuje tylko helikoptera na tle zachodzącego słońca.

Na to liczę bo to uwielbiam. Z tym że to jednak nie jest Bay i obawiam się, że może nie być tak fajnie.

Odpowiedz
Koszmar. Niczym nie różni się od wszystkich blockbusterów ostatnich lat, poza tym, że som żółwię, które zresztą wyglądają chujowo, podobnie jak i Shredder. Kolejna papka dla dzieciarni z mega debilnym humorem i niby poważną akcją, w której wszystko lata na 50 stron. Pass. Zostaję przy starych.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(25-06-2014, 17:09)Mefisto napisał(a): Niczym nie różni się od wszystkich blockbusterów ostatnich lat, poza tym, że som żółwię, które zresztą wyglądają chujowo, podobnie jak i Shredder. Kolejna papka dla dzieciarni z mega debilnym humorem i niby poważną akcją, w której wszystko lata na 50 stron.

Jak dla mnie to doskonała definicja tego czym są nastoletnie żółwie ninja...
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Żesz kurwa czy poziom zgłupienia na tym forum jest aż tak wysoki? Naprawdę można sprzedać każde gówno bo wszędzie amatorzy podłego jedzenia...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Jak dla mnie cały czas, ta sama chujnia. Jedyną nadzieją tego filmu jest to, że żółwie będą mieć jakąś tam chemię, na co liczę. A poza tym to kolejna seledynowo-pomarańczowa sraka bez stylu. Jakbym oglądał alternatywną wersję zwiastunów TASM 2.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Jakiś tam nowy materiał ale... whatever. Ohydztwo.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon