Co jeszcze oprócz Holiłud zeżre politykal korektnes?
(16-07-2014, 00:31)Proteus napisał(a): I jeszcze końcówka spluwy pomarańczowa - czyli atrapa ASG. Podwójny koszmar Mentala :)
I z tego co widzę, to trigger discipline nie przestrzega, chociaż może w momencie foty akurat "strzelał", więc palec na spuście musi być :D

Odpowiedz
(16-07-2014, 14:21)Corn napisał(a):
Cytat:Nic, tylko czekać na wskrzeszenie Gwen Stacy i rodziców Batmana.
Było! ;]
No to wujka Bena.

PS. To byl klon Gwen, ktory po kilku numerach zmarl, nie liczy sie :).

Odpowiedz
Aha, ta Thor nawet nie zastępuje oryginalnego Thora. Z tego, co wiem, to prawdziwy Thor ciągle jest w świecie Marvela i to nie jest tak, ze ona bedzie zamiast niego.

Odpowiedz
White Men Directed 90 Percent of This Year’s Summer Movies

[Obrazek: 7-618x400.jpg]

http://www.thewrap.com/summer-movies-white-wash-male-directors-diversity-problems/

Mam nadzieję, że kiedyś obudzę się z innym kolorem skóry niż biały. Już nie mogę na siebie paczeć w lustrze.

Odpowiedz
Czy oni nie mogą po prostu odesłać do Afryki, tych potomków?
jak powinna robić też Europa, z większością?

Kojarzy mi się to z przypadkami, gdzie na uczelnie przyjmowani sa czarni, z gorszymi wynikami niz biali bo... musi być parytet.

Przecież to rasizm na białych jest.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:Czy oni nie mogą po prostu odesłać do Afryki, tych potomków?

Odpowiedz
[Obrazek: 296882_v1.jpg]

Heh, cos w tym jest.

Odpowiedz
Ano tak, Ciamajda w oryginale byl redneckiem :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Chyba po angielsku, a nie w oryginale. :P

Odpowiedz
W oryginale tj. w amerykanskiej wersji jezykowej, bo sam serial byl jankeski. Swoja droga, Smerfy to najwiekszy sukces HannaBarbera lat 80. Male jebane komuszki - choc niebieskie, to krwiscie czerwone :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Zapewne pamiętajcie, jak byliście mega podjarani bohaterskim wystąpieniem Gary'ego Oldmana, który w wyjątkowo łagodnych i dyplomatycznych słowach wypowiedział się o polit-poprawności w Holly.

Otóż już przeprosił :)

Gary Oldman wyraził skruchę w specjalnym oświadczeniu z powodu swojego wywiadu dla "Playboya", w którym drwił z poprawności politycznej Hollywood - "rządzonego przez Żydów". Cały wywiad naszpikowany był wypowiedziami w podobnym tonie. Aktor przeprosił też w programie Jimmy'ego Kimmela.

http://m.kultura.gazeta.pl/kultura/1,116106,16222003,Oldman_przeprasza_za_slowa_o_Zydach_i_wydaje_oswiadczenie_.html

Żydosko-murzyńskie lobby pogroziło palcem? O nas albo dobrze, albo jeszcze lepiej :) Leżę.

Odpowiedz
Ja też leże, bo te twoje "już przeprosił" miało miejsce dzień po zdarzeniu, ponad 5 tygodni temu!

Odpowiedz
No sorry, że nie śledzę wszelkich bohaterskich starać Hollywoodu z Hollywoodem.

Odpowiedz
Nota bene, ponoć ADL nie przyjeło przeprosin Gary'ego, wiec dalej oficjalnie jest antysemitą i nazistą.

Mnie bawi szczegolnie, że musiał przepraszac za to, że Hollywood rzadzą Żydzi. Abstrahując od tego, że jest w tym sporo prawdy (choć np. jeden z najpotężniejszych czyli Rupert Murdoch to nie Żyd), to bawi mnie uznawanie "Żydzi rządzą w Hollywood" za negatywny stereotyp. Jakby mowiono, że Polacy rządza w Hollywood to bylbym dumny. :P

(03-08-2014, 15:03)Juby napisał(a): Ja też leże
Mrrrau, kusisz...!

Odpowiedz
Cytat:ponoć ADL nie przyjeło przeprosin Gary'ego, wiec dalej oficjalnie jest antysemitą i nazistą.

No to przeprosi jeszcze raz.

Odpowiedz
W sumie to nie dziwne, bo te jego przeprosiny wyglądają trochę satyrycznie: "The Jewish People, persecuted thorough the ages, are the first to hear God’s voice, and surely are the chosen people."

Odpowiedz
Don't Fuck With Naród Wybrany, The Chosen One".

Odpowiedz
Kimmel zresztą fajnie w swoim programie mowi, po tym jak Oldman przeprasza: "You are a great actor so we cannot trust anything you say." ;) I osobiście czuje, ze tak wlasnie jest.

I szczerze? Nie dziwie się. Bo Oldman mieszka w LA i wypowiadajac sie nie tyle naraża na ostracyzm siebie, ale odebrany jako antysemita czy bigot (omylnie, przez slepote ludzi) sprawia też, że jego rodzina, zwłaszcza dzieci, moga byc inaczej odbierane.

Nie w taki spiskowy sposob oczywiscie "Żydzi zniszczą mu życie", tylko wiadomo, że ludzie słyszą z drugiej ręki, ze ktoś "obraził" Żydów (mówiąc, że rządzą w Holly - lol, ciagle z tego nie moge) i od razu wszyscy mysla, ze nosi swaste na bicku.

There's no business like shoah business.

Odpowiedz
Kurt Russell, kręcąc "Escape from Los Angeles", powiedział, że to światowa stolica politycznej poprawności. Bardziej niż DC czy Nowy Jork (z którego też spierdalał). W północnych rejonach LA ciśnienie na polit-poprawność jest już tak w huj konkretnie namacalne, że ciężko żyć.

Odpowiedz
Ale biali np. z pochodzenia Irlandczycy mogą kogoś o coś oskarżyć? Czy tylko ich można oskarżać?

Np. jestem ryżym Brytolem a ktoś powie do mnie "marchewa" (ba, albo da mi danie z dodatkiem marchewki).
Mam szanse na wielomilionowe odszkodowanie? :)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon