Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe
Filmwebowe forum? Toż to bagno jest i nie warto tam nic pisać, lepiej jest już wrzucić link na fejsbuka i tam się kłócić ze znajomymi o jakieś pierdoły (albo robić to tutaj).

Odpowiedz
Faktycznie z każdą aktualizacją są coraz większe ikonki i czcionka. Jeszcze skala absurdu nie została przekroczona, ale są na krawędzi :) Z plusów pojawiły się informacje o budżecie i box office.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
dobra, ktoś wie jak zrobić, żeby nie pokazywały się oceny dla ról co poklikali moi znajomi (swoją drogą fajna opcja, no ale zaśmieca mi to 'tablice')

a no i jak już dodali box office, fajnie jakby dodali przy okazji budżet

Odpowiedz
Też dodali na dole strony w pozostałych informacjach :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Dopóki im się nie zmniejszy drastycznie liczba odsłon to dalej będą robić syf. Swoją drogą mnie to naprawdę fascynuje, jakich oni muszą debili zatrudniać.

Odpowiedz
A to ich forum to już całkiem do bani teraz jest. Ktoś coś pisze, ktoś mu odpowiada, ale, żeby zobaczyć odpowiedź trzeba się nieźle napocić. Nie idzie się tam połapać.

Odpowiedz
Haha, no rzeczywiście paskudny dizajn.:)

[Obrazek: film2.jpg]
[Obrazek: film1.jpg]

Odpowiedz
Na tę drugą stronę też nie zaglądam :P

Odpowiedz
Cytat:Haha, no rzeczywiście paskudny dizajn.:)
Już jebać tą stronę główną, bo, chociaż fatalna, to jeszcze nie jest z nią tak źle. Podstrony z wybranymi filmami - to jest dopiero koszmar, przy którym główna KMF-u wygląda jak arcydzieło grafiki komputerowej.

Odpowiedz
(03-12-2014, 14:16)raven.second napisał(a): Filmwebowe forum? Toż to bagno jest...

To akurat wiem. Już od dawna jest tam totalny burdel.
Chodziło mi o to, że po jaką cholerę jakieś osobne opcje do oceniania i dyskutowania o pojedyńczej roli bądź o piątym zastępcy trzeciego operatora.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
może być przydatne ze względu na jakieś topy żeby nie było, że tarantino jest w pierwszej piątce najlepszych aktorów a depp reżyserów.

ale zrobi się rozpierdol i będzie utrzymany nie wiem z rok zanim każdy montażysta i dźwiękowiec otrzyma odpowiednią ilość głosów :D

Odpowiedz
Ten nowy filmweb jest absolutnie nie do przetrawienia. Nieczytelne, rażące w oczy, odrzucające. Żal bierze tym bardziej, jak się porówna to z prostotą, która dominowała jeszcze na początku 2010 roku.

Odpowiedz
Nie wiem o co ten płacz, zmiany na filmwebie zdecydowanie na plus, a sam serwis chyba po raz pierwszy od 10 lat śmiga bez zarzutu. Oczywiście nie wszystko jest idealne - przede wszystkim wali po oczach jasne tło/czcionka oraz zbyt duże niektóre elementy, zwłaszcza w nowym kokpicie, ale jak na filmweb to jest wyraźna poprawa.

Odpowiedz
Cytat:zmiany na filmwebie zdecydowanie na plus
Cytat:przede wszystkim wali po oczach jasne tło/czcionka oraz zbyt duże niektóre elementy
Tak trochę nie bardzo to pasuje do siebie. Czarno-czerwona wersja była najlepsza.

Odpowiedz
Nakładek zmieniających wygląd strony jest teraz od groma, więc nic nie szkodzi na przeszkodzie, żeby sobie zrobić czarno-czerwony filmweb. A co do samej dramy to wystarczy odczekać miesiąc i wszystko wróci do normy, a przy kolejnej zmianie znowu będzie płacz, że nowy wygląd jest be i stary ma wrócić, bo jak nie to będzie bojkot i exodus na stopklatkę :P

Odpowiedz
http://web.archive.org/web/20040403225504/http://filmweb.pl/TopFilm

Łooo, top100 z 2004 roku niszczy :D
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
5xMel w top20=najlepszy top20 jaki w życiu widziałem :D

Odpowiedz
No jeszcze fajna ciekawostka. Po prawej stronie można sobie sprawdzić po ile chodziły VHSy z filmami ;D
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Dodali kategorię "box office", więc jest bardzo fajnie, choćby nawet czcionka miała rozmiar milion.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
"nic nie szkodzi na przeszkodzie, żeby sobie zrobić czarno-czerwony filmweb"

To jest tylko malowanie trupa. Fora pozostają tak samo nieczytelne, tyle że czarno-czerwone.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon