Teenage Mutant Ninja Turtles (2014-2016)
Military napisał(a):Reeboot zaliczony. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale fajny film. Jestem w szoku.

[Obrazek: nRhnMGz.gif]

No, jeden normalny :)

Odpowiedz
Leczcie się. Obaj. Najlepiej na nogi, bo na głowę za późno :) ponad 5/10 to nie podskoczy.

Odpowiedz
No dobra, a teraz wyjaśnij nam z czym masz problem.

Odpowiedz
Bo chciałem takiego Caseya jak w poprzednich częściach?

Odpowiedz
Koteas już trochę stary. Poza tym o jego postaci było wiadomo tyle, co nic. Serio - naprawdę już nie masz się do czego przyczepić? Bo Casey Jones to taka święta ikona nie do ruszenia?

Odpowiedz

Odpowiedz

Prawdopodobnie coś ze mną jest nie tak, ale nie będę owijał w bawełnę - ZAJEBISTE xD
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Miałem wrzucać. Też mi się podoba :) początek z portalem to zrzynka z TF3 i niektóre sceny tak jak w jedynce pachną Bayem, ale pozytywnie to wygląda.
Chociaż muszę przyznać, że efekty ssą ;)

Odpowiedz
(10-12-2015, 10:26)Pelivaron napisał(a): Prawdopodobnie coś ze mną jest nie tak, ale nie będę owijał w bawełnę - ZAJEBISTE xD

Pewnie, że zajebiste :)
Nie wiem jeszcze czy na tyle, żeby biec do kina, ale jako wesoły filmik na niedzielne popołudnie będzie na szczycie listy.
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
No pierwsza scena to sobie od razu pomyslałem "wtf, kolejne Transy?". Ale poźniej spoko. I Bebop i Rocksteady wyszli natomiast bardzo fajnie. No i Meganka <3

Ja tam jestem w kinie bankowo :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Cytat:a scena z mundurkiem może przejść do historii kina :).
Chyba historii filmów produkowanych przez Baya, no ale w niej Megan już dawno zagrzała miejsce.

Zwiastun meh, szykuje się coś na poziomie poprzedniej części, czyli obejrzeć-uśmiechnąć się parę razy-ziewnąć-zapomnieć.

Odpowiedz
Fajne, ale kolorystyka do dupy. Rzekłem.

Odpowiedz
Kolorystyka, zwłaszcza na początku chyba nie była taka zła. Całkiem naturalnie to wyglądało.

Odpowiedz
Obejrzałem zwiastun jeszcze raz. Kolorki są ok, ale to co rzuca się w oczy to słabe CGI zwłaszcza Bebopa i Rocksteady'ego i scena z czołgiem pod koniec która jest kalką sceny z ciężarówką z jedynki. Tam była góra, śnieg i podróż w dół, tutaj rwąca rzeka i podróż w dół.
No i czy te statki z początku, łudząco podobne do inwazji w Transformners 3 to nie jest jakiś wstęp do Kranga i wymiaru X?
Fajnie, że jest Baxter :)

Odpowiedz
Jakoś tak dziwnie zmontowany, strasznie dużo odsłaniający pierwszy trailer.

Jak wyjdzie wersja HD w sieci to obejrzę. Gorsze od poprzednika chyba nie może być, a trailer pozostawił raczej pozytywne wrażenie.

PS
CJ powinien mieć długie włosy.

Odpowiedz
Fajne? Podoba się? ZAJEBISTE? Co jest z wami nie tak? Przecież to jest wybitnie śmierdząca kupa. :/
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Już zapomniałem o Star Warsach :)

Jaram się :D

Odpowiedz
Lecz się :)

Odpowiedz
Bebop i Rocksteady na wielkim ekranie to coś na co czekałem od 1991 roku :) W dodatku zrobili ich w wersji classic, jakby żywcem wyjętych z serialu animowanego. How sweet is that?

No i wygląda na to, że Klan Stopy też zaczyna bardziej siebie przypominać. Tylko wypadałoby jakoś wyjaśnić dlaczego Shredder odmłodniał... dobra, wracam do oglądania zwiastuna :P

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon