Z tego co się orientuję swoich obrazków się nie da importować.
-- Laozi
18-08-2015, 21:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-08-2015, 21:04 przez Hitch.)
|
Gry - pytania, dyskusje, popierdółki
|
(18-08-2015, 20:44)military napisał(a): Tzn. jest kilka domyślnych do wyboru, ale widzę że niektórzy tu kozaczą jakąś chińszczyzną albo piątką z GTA. Podzielcie się sposobem.Wchodzisz na PS Store i kupujesz :P Ale fakt, import własnego obrazka byłby najlepszym rozwiązaniem, może na PS7 się doczekamy? 18-08-2015, 21:49
Avatary do GTAV są aktualnie po złotówce, nie bądź sknera :D
Swoją drogą widzę że mam na koncie całe 12,50 zł, będzie szaleństwo zakupowe! 18-08-2015, 21:55
Gdybym miał złotówkę, życie bym sobie od nowa ułożył.
Mam na koncie 3 zł, wolę dołożyć dwie dychy i jakiegoś platformera z PSX sobie kupić.:) 19-08-2015, 08:16
Napisałem parę tygodni temu tekst o PlayStation, w którym chwaliłem m.in. pady do tej konsoli, i właśnie dostałem fanpocztę! Od fana Xboksa.
" Witam. Chyba zapomniałeś o wibrujących trigerach w padzie od XBOX one. Następnym razem matole jabany się przygotuj a nie wypuściłeś gówniany tekst i wydaje ci się że coś potrafisz. Jebane śmierdziele." Gościu nawet założył specjalne konto, żeby ze mną porozmawiać (adres to zachęta do udziału w innych czynnościach seksualnych), ale najwyraźniej w danych użytkownika podał z rozpędu prawdziwe dane i wyświetla mi jego imię i nazwisko. No cóż - dzięki, Mariusz, następnym razem będę pamiętał o wibrujących trigerach w padzie od XBOX one.:) Swoją drogą, trzeba mieć sporo zapału, żeby z tekstu na 10k znaków wziąć krótki fragment (w którym napisałem, że Sony 20 lat temu opracowało pad idealny, a dziś mamy same jego mniej lub bardziej wierne klony) i oprzeć cały hejt właśnie o niego. O wibrujące triggery. Podziwiam faceta, że mu się chce.:) 09-11-2015, 09:46
Poka linka do tekstu :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 09-11-2015, 09:54
http://puczynski.gadzetomania.pl/57849,playstation-zaraz-stuknie-20-lat-wspominamy-konsole-ktora-powstala-z-czystej-zlosliwosci
tzn. tak myślę, że o ten chodzi. Facet nie sprecyzował, jaki tekst ma na myśli, ale to chyba jedyny, w którym pisałem o padach. 09-11-2015, 10:01
Ogolnie fanatycy Xboxa to niezła sekta. Polecam temat Console Wars na największym konsolowym forum w Polsce. Na prawdę, za głowę można się złapać czytając ten bełkot, który tam wypisują. Teksty o tym, że posiadacze PlayStation to zwierzęta, podgracze, osoby lubiące być ruchane w dupę przez Sony to norma. Oczywiście, każda gra na PS'a jechana jest o góry do dołu. Przykładowo Uncharted to "samograj gdzie strzelasz kapiszonami" a The Last of Us "gra gdzie jedyne co robisz to przestawiasz palety i drabiny" itd., itp. Walczyć z taką zaciekłością i jadem żeby tylko wmówić sobie, że kawałek plastiku który się posiada pod TV jest lepszy od innych jest po prostu śmieszne.
10-11-2015, 15:45
Padło wcześniej pytanie o Video-recenzje i Jutubowych blogerów growych. Od siebie dodam George'a "SuperBunnyhop" Weedmana. Jednego z najfajniejszych dziennikarzy growych na tubie.
Przykłady:
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
12-11-2015, 21:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2015, 22:13 przez Proteus.)
Kaemefie - na szybko. Czemu lepiej poświęcić miesiąc:
Pillars of Eternity czy Divinity: Original Sin?
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
16-11-2015, 11:31 (16-11-2015, 11:31)Proteus napisał(a): Kaemefie - na szybko. Czemu lepiej poświęcić miesiąc: Zdecydowanie Divinity zwłaszcza, że wersja dircut naprawiła prawie wszystkie słabości. Lekkie, raczej prześmiewcze podejście do fantasy, piękna graficznie, a do tego najprzyjemniejszy i dający ogrom możliwości dla pomysłowego gracza system turowy. Nie możesz kogoś pokonać tradycyjnym fajerbolem? Teleportuj go do pokoju pełnego pułapek i odpal najbliższą. Zadaj mu obrażenia od krwawienia, jak będzie stał w kałuży własnej krwi to zamroź ją, niech się na niej pośliźnie. Na leżącego zrzuć beczkę smoły i podpal :) Dawno się tak dobrze nie bawiłem przy turowych potyczkach. 16-11-2015, 12:03
Jak już w temacie Divinity...
Razem z bratem (coop LAN) poświęciliśmy jakieś 80 godzin i byliśmy gdzieś zaawansowanie w II akcie. No ale czasu jakoś brakło, ciężko było się spiknąć by pograć itp. i tak minął prawie rok. Planowaliśmy powrócić, ale do biblioteki Steama wpadła wersja rozszerzona. Niby spoko, ale save pomiędzy obiema wersjami się nie przenosi. Więc pytanko- kontynuować w starej wersji czy nowa wprowadza na tyle istotnych zmian, że jednak warto zacząć od początku? 16-11-2015, 13:02
Gram sobie w Everything or Nothing - najlepszą grę o Bondzie, najlepszą grę na licencji filmowej i chyba jedną z najlepszych na PS2 - i właśnie przeszedłem etap, który po prostu wgniótł mnie w fotel, bo to pościg, w którym osiąga się prędkość nadświetlną:
Pytanie: czy znacie wyscigi, najlepiej na PS3, dające takie poczucie prędkości? 03-03-2016, 22:49
Oczywiście, cudny Wipeout HD. Od tej gdy jednak można się odbić, jeżeli nie poświęci się czasu na trening.
Fajny jest też np. Motor Storm Apocalypse, gdzie wyścigi odbywają się w tle apokaliptycznych kataklizmów :D Jeszcze kilka gier by się znalazło - Burnout Paradise, Split Second, inne gry z serii Motor Stom, Blur
What a bunch of a-holes.
--- KARTUNSY.PL - kreskówki, anime, bajki, animacja W wolnych chwilach - copywriting 03-03-2016, 23:58
Możliwe. :D Strzeliłem trochę z dupy, bo słabo grę pamiętałem. Kojarzyło mi się tylko, że to fajny tytuł był. Szczególnie w multi.
What a bunch of a-holes.
--- KARTUNSY.PL - kreskówki, anime, bajki, animacja W wolnych chwilach - copywriting 04-03-2016, 00:40
MotorStorm wygląda jak coś z mojej półki, a Wipeouta 3 mam wymasterowanego, więc problemu by nie było... ale jednak chodzi mi o swąd palonych gum i blask słońca odbijającego się od asfaltu.:)
04-03-2016, 07:09
mozesz sprobowac jeszcze Ridge Racer Unbounded, takie arcadowe wyscigi w stylu Burnouta, aczkolwiek trudne jak diabli. wg mnie gra bardzo fajna, ale ja ogolnie lubie te serie, popularnosci jednak wiekszej nie zyskala.
07-03-2016, 13:09 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |