Gry - pytania, dyskusje, popierdółki
Mój był do wyboru po prostu :P

Z tego co się orientuję swoich obrazków się nie da importować.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
(18-08-2015, 20:44)military napisał(a): Tzn. jest kilka domyślnych do wyboru, ale widzę że niektórzy tu kozaczą jakąś chińszczyzną albo piątką z GTA. Podzielcie się sposobem.
Wchodzisz na PS Store i kupujesz :P

Ale fakt, import własnego obrazka byłby najlepszym rozwiązaniem, może na PS7 się doczekamy?

Odpowiedz
KUPUJESZ obrazek do avatara?

Dobra, to ja zostanę przy arbuzie.

Odpowiedz
Avatary do GTAV są aktualnie po złotówce, nie bądź sknera :D

Swoją drogą widzę że mam na koncie całe 12,50 zł, będzie szaleństwo zakupowe!

Odpowiedz
Gdybym miał złotówkę, życie bym sobie od nowa ułożył.

Mam na koncie 3 zł, wolę dołożyć dwie dychy i jakiegoś platformera z PSX sobie kupić.:)

Odpowiedz
Napisałem parę tygodni temu tekst o PlayStation, w którym chwaliłem m.in. pady do tej konsoli, i właśnie dostałem fanpocztę! Od fana Xboksa.

" Witam.

Chyba zapomniałeś o wibrujących trigerach
w padzie od XBOX one.
Następnym razem matole jabany się przygotuj
a nie wypuściłeś gówniany tekst i wydaje ci się że coś potrafisz.
Jebane śmierdziele."

Gościu nawet założył specjalne konto, żeby ze mną porozmawiać (adres to zachęta do udziału w innych czynnościach seksualnych), ale najwyraźniej w danych użytkownika podał z rozpędu prawdziwe dane i wyświetla mi jego imię i nazwisko. No cóż - dzięki, Mariusz, następnym razem będę pamiętał o wibrujących trigerach w padzie od XBOX one.:)

Swoją drogą, trzeba mieć sporo zapału, żeby z tekstu na 10k znaków wziąć krótki fragment (w którym napisałem, że Sony 20 lat temu opracowało pad idealny, a dziś mamy same jego mniej lub bardziej wierne klony) i oprzeć cały hejt właśnie o niego. O wibrujące triggery.

Podziwiam faceta, że mu się chce.:)

Odpowiedz
Poka linka do tekstu :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
http://puczynski.gadzetomania.pl/57849,playstation-zaraz-stuknie-20-lat-wspominamy-konsole-ktora-powstala-z-czystej-zlosliwosci

tzn. tak myślę, że o ten chodzi. Facet nie sprecyzował, jaki tekst ma na myśli, ale to chyba jedyny, w którym pisałem o padach.

Odpowiedz
Ogolnie fanatycy Xboxa to niezła sekta. Polecam temat Console Wars na największym konsolowym forum w Polsce. Na prawdę, za głowę można się złapać czytając ten bełkot, który tam wypisują. Teksty o tym, że posiadacze PlayStation to zwierzęta, podgracze, osoby lubiące być ruchane w dupę przez Sony to norma. Oczywiście, każda gra na PS'a jechana jest o góry do dołu. Przykładowo Uncharted to "samograj gdzie strzelasz kapiszonami" a The Last of Us "gra gdzie jedyne co robisz to przestawiasz palety i drabiny" itd., itp. Walczyć z taką zaciekłością i jadem żeby tylko wmówić sobie, że kawałek plastiku który się posiada pod TV jest lepszy od innych jest po prostu śmieszne.

Odpowiedz
Padło wcześniej pytanie o Video-recenzje i Jutubowych blogerów growych. Od siebie dodam George'a "SuperBunnyhop" Weedmana. Jednego z najfajniejszych dziennikarzy growych na tubie.

Przykłady:

Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Kaemefie - na szybko. Czemu lepiej poświęcić miesiąc:

Pillars of Eternity czy Divinity: Original Sin?
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
(16-11-2015, 11:31)Proteus napisał(a): Kaemefie - na szybko. Czemu lepiej poświęcić miesiąc:

Pillars of Eternity czy Divinity: Original Sin?

Zdecydowanie Divinity zwłaszcza, że wersja dircut naprawiła prawie wszystkie słabości. Lekkie, raczej prześmiewcze podejście do fantasy, piękna graficznie, a do tego najprzyjemniejszy i dający ogrom możliwości dla pomysłowego gracza system turowy.

Nie możesz kogoś pokonać tradycyjnym fajerbolem? Teleportuj go do pokoju pełnego pułapek i odpal najbliższą. Zadaj mu obrażenia od krwawienia, jak będzie stał w kałuży własnej krwi to zamroź ją, niech się na niej pośliźnie. Na leżącego zrzuć beczkę smoły i podpal :)

Dawno się tak dobrze nie bawiłem przy turowych potyczkach.

Odpowiedz
Jak już w temacie Divinity...

Razem z bratem (coop LAN) poświęciliśmy jakieś 80 godzin i byliśmy gdzieś zaawansowanie w II akcie. No ale czasu jakoś brakło, ciężko było się spiknąć by pograć itp. i tak minął prawie rok. Planowaliśmy powrócić, ale do biblioteki Steama wpadła wersja rozszerzona. Niby spoko, ale save pomiędzy obiema wersjami się nie przenosi. Więc pytanko- kontynuować w starej wersji czy nowa wprowadza na tyle istotnych zmian, że jednak warto zacząć od początku?

Odpowiedz
Gram sobie w Everything or Nothing - najlepszą grę o Bondzie, najlepszą grę na licencji filmowej i chyba jedną z najlepszych na PS2 - i właśnie przeszedłem etap, który po prostu wgniótł mnie w fotel, bo to pościg, w którym osiąga się prędkość nadświetlną:

Pytanie: czy znacie wyscigi, najlepiej na PS3, dające takie poczucie prędkości?

Odpowiedz
Oczywiście, cudny Wipeout HD. Od tej gdy jednak można się odbić, jeżeli nie poświęci się czasu na trening.

Fajny jest też np. Motor Storm Apocalypse, gdzie wyścigi odbywają się w tle apokaliptycznych kataklizmów :D

Jeszcze kilka gier by się znalazło - Burnout Paradise, Split Second, inne gry z serii Motor Stom, Blur
What a bunch of a-holes.
---
KARTUNSY.PL - kreskówki, anime, bajki, animacja 
W wolnych chwilach -  copywriting

Odpowiedz
Blur? Uwielbiam gierkę, ale poczucia prędkości to tam brak :)

Odpowiedz
Możliwe. :D Strzeliłem trochę z dupy, bo słabo grę pamiętałem. Kojarzyło mi się tylko, że to fajny tytuł był. Szczególnie w multi.
What a bunch of a-holes.
---
KARTUNSY.PL - kreskówki, anime, bajki, animacja 
W wolnych chwilach -  copywriting

Odpowiedz
MotorStorm wygląda jak coś z mojej półki, a Wipeouta 3 mam wymasterowanego, więc problemu by nie było... ale jednak chodzi mi o swąd palonych gum i blask słońca odbijającego się od asfaltu.:)

Odpowiedz
mozesz sprobowac jeszcze Ridge Racer Unbounded, takie arcadowe wyscigi w stylu Burnouta, aczkolwiek trudne jak diabli. wg mnie gra bardzo fajna, ale ja ogolnie lubie te serie, popularnosci jednak wiekszej nie zyskala.

Odpowiedz
Zobaczymy, dzięki.:)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości