Ankieta: Która część serii jest najlepsza?
The Fast and the Furious
2 Fast 2 Furious
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Fast & Furious
Fast Five
Fast & Furious 6
Furious 7
The Fate of the Furious
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Szybcy i wściekli
Trailer może trwać nawet 10 sekund, a ja już będę się jarał. Oczywiście jeśli w tych 10 sekundach pokażą jak Hobbs znowu wbija wielkie noże nad obojczyki i skręca karki oprychom. :D

1:15

Odpowiedz
Oficjalny amerykański tytuł to "The Fate of The Furious", czyli na nasze "Przeznaczenie Wściekłych".
Ciekawe czy u nas to przetłumaczą.

Odpowiedz
Bardzo mi się podoba. Justin Lin miał fajny pomysł na tytuły przy kręceniu "drugiej trylogii". Najpierw "Fast & Furious", później "Fast 5" i "Furious 6". Potem była część siódma, z którą mieli same problemy i z tytułem też się nie postarali. Cały czas reklamowali to jako "Furious 7", żeby ostatecznie na czołówce dać pełną nazwę.

Polski dystrybutor daje dupy w tym temacie odkąd postanowił zmienić "Szybka Piątka" na po prostu Szybkich i wściekłych 5. Podejrzewam, że i tym razem będzie to samo, tylko z ósemką, bo uznają widzów za idiotów, którzy nie wiedzieliby, że "Los/Przeznaczenie Wściekłych" jest kolejną częścią tej serii. :P

Na IMDb pojawiła się też 15 sekundowa zapowidź zwiastuna. Już wiem, że nie ma szans dorównać zajebistym trailerom do szóstki. Kiepska muzyka w tle, nagłów skopiowane z trailerów siódemki. :P

Odpowiedz
Czekam na "Furiously Gri11ing in the Backyard"

Odpowiedz
Cytat:Kiepska muzyka
Jakby w tej serii kiedykolwiek była dobra muzyka...

Odpowiedz
Jak na razie, jedyna pociągająca rzecz w "F8 of The Furious", to Charlize 'Hot as Hell' Theron. Innych plusów nadal nie dostrzegam i prawdopodobnie nie znajdę =/
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(10-12-2016, 11:45)Gieferg napisał(a):
Cytat:Kiepska muzyka
Jakby w tej serii kiedykolwiek była dobra muzyka...

Pisałem o trailerach. Zapowiedź do szóstki z "Fast Lane" to arcydzieło w temacie trailerów. Siódemka pod tym względem słabowała, ósemka chyba też będzie.

A co do piosenek w filmach - piątka miała bardzo fajne. Ale piątka odstaje na tle serii pod prawie każdym względem. Pozytywnie, oczywiście.

Odpowiedz
Cytat:piątka miała bardzo fajne

Ja bym powiedział "nieco mniej wkurwiające od poprzednich części", mimo to zastanawiałem się czy nie dałoby rady ich podmienić jak to zrobiłem z TF:ROTF :)

Odpowiedz
Juby, daj ten zwiastun do szóstki, bo nie kojarzę jakichś fajerwerków, a chętnie się przekonam
.

Odpowiedz
(10-12-2016, 09:34)Juby napisał(a): Cały czas reklamowali to jako "Furious 7", żeby ostatecznie na czołówce dać pełną nazwę.

W niektórych wersjach tytuł jest "Furious 7" więc nie zmienili na wszystkie rynki.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
A mogli dać Faster 7 ;)

Ostatnia część powinna się nazywać chyba The Fastest and The Most Furious ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(10-12-2016, 15:09)Gieferg napisał(a): Ja bym powiedział "nieco mniej wkurwiające od poprzednich części", mimo to zastanawiałem się czy nie dałoby rady ich podmienić jak to zrobiłem z TF:ROTF :)

"Danza Kuduro" i "How We Roll" pasują idealnie w swoich scenach. Nie zamieniłbym ich na nic innego.

(10-12-2016, 16:06)srebrnik napisał(a): Juby, daj ten zwiastun do szóstki, bo nie kojarzę jakichś fajerwerków, a chętnie się przekonam

Przeżyjmy to jeszcze raz (jeden z moich ulubionych trailerów ever)

Od 2:20!

Odpowiedz
Ten filmik przypomniał mi jak zajebista jest szóstka ;)
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
Hi hi. Pamiętacie jak ta seria była kiedyś o grupie kolesi kradnących telewizory z wmontowanymi magnetowidami? :)

Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
W 9, czy 10 części będzie kosmos. To w tym kierunku ta seria zmierza, nie może być inaczej. :)

Ciekawe, czy będzie scena w której Charlize będzie próbowała zabić kogoś z bohaterów i wtedy Vin Diesel zabiją, gdyż obudziły się w nim resztki dobra ;)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Charlize wyglądu tu bardzo seksownie z tym frycem >> Brałbym :D

Odpowiedz
Trochę taka z dupy ta fabuła.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
[Obrazek: tumblr_nn2a91Pd2R1unjmdwo1_500.gif]

Trailer jak trailer, do tych z szóstki mu jeszcze brakuje, ale jak dla mnie zapowiada się zajebisty film.
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
Od pierwszych sekund, kiedy przebijają samochodem ścianę: Co to było?
[Obrazek: ice-cube-wtf.gif]

1. Znowu (tak jak w pierwszym trailerze siódemki) minuta trailera to klip spoilerujący całą scenę akcji.
2. Efekty komputerowe bardzo komputerowe.
3. Po siedmiu filmach, w których Dom pierdzielił o rodzinie, wymyślili TAKĄ fabułę?! :O I jeszcze ta scena po tytule. :P
4. Czyli jednak Statham działa z resztą. Ciekawe czy przyjaciele Hana będą mieli z tym problem i będą chcieli mu dokopać, czy przejdą z tym do porządku dziennego?

Jest głupiej niż się spodziewałem. Nie podoba mi się to co zobaczyłem.

Odpowiedz
Cytat:W 9, czy 10 części będzie kosmos. To w tym kierunku ta seria zmierza, nie może być inaczej. :)

I okaże się, że seria jest tak naprawdę prequelem i genezą przygód Riddicka :D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości