O filmie na poziomie - Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy!
10-12-2005, 17:39
|
Co w TV...
|
|
Z filmów na dziś polecam wszystkich "12 Małp" Terrego Gillama (TVP2 22.40). Pod wieloma względami doskonały film. Aktorstwo (Pitt, Willis), nieprzeciętna fabuła i przede wszystkim przygnębiająca wizja, a wszystkio to ubrane w gorzką, niecodzienną otoczkę.
Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net
O filmie na poziomie - Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy! 10-12-2005, 17:39
Wczoraj na "ale kino!" był "Niewidzialny", obejrzałem z ciekawości co tam Szwedzi nakręcili :lol: Rewelacja, obraz godny polecenia, oczywiście na tym kanale filmy są puszczane po kilka razy i radzę czychać na projekcję 8)
get ready for suprise...
14-12-2005, 11:48
15 Minut, tvn, 21:30. Calkiem niezle, glownie dlatego, ze nie jest kiczowate do bolu. No i Edward Burns. Mniam.
14-12-2005, 17:50 *Zosia napisał(a):Calkiem niezle, glownie dlatego, ze nie jest kiczowate do bolu. Inaczej mowiac: niezle, bo nie zle. Ciekawa opinia. ;) 14-12-2005, 21:00 Jakuzzi napisał(a):*Zosia napisał(a):Calkiem niezle, glownie dlatego, ze nie jest kiczowate do bolu. Oj, nie chce zdradzic co sie stanie, a wytlumaczyc inaczej 'niezlosci' nie potrafie ;) 14-12-2005, 22:19
No ja tez bym nie potrafil, zwlaszcza ze 15 Minut jest filmem bardzo przecietnym. :P
14-12-2005, 23:12
Oj tam :P
Podobalo mi sie jak sie sprawy potoczyly z de Niro. W wiekszosci takich filmow, skonczyloby sie jego slubem z ta laska, zli by trafili do wiezienia, Ed Burns bylby z ta Ukrainka(?) itp itd. A tutaj przynajmniej sie wysilili, zeby chociaz odrobine byc oryginalnym :P 14-12-2005, 23:50
15 min to ścierwo totalna kompromitacja De Niro ;] który i tak bdb. gra jak na te role, ale kto mu to zaproponował ;/
15-12-2005, 01:32 *Zosia napisał(a):A tutaj przynajmniej sie wysilili, zeby chociaz odrobine byc oryginalnym :P Nie zawsze jednak oryginalnosc jest pozytywem i tak jest w tym przypadku. Losy De Niro nie ratuja raczej slabego filmu. 15-12-2005, 01:34
Największa sensacja dzisiejszego dnia:
"Kevin sam w domu" - Polsat - 19.30 Myślałem, że poczekają do świat ;). Widać telewizja idzie z duchem supermarketów ;).
O filmie na poziomie - Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy! 16-12-2005, 19:39
22;40 tvn austin powers i złoty członek
A single pussy hair can pull a battleship through the desert
16-12-2005, 19:49 Cytat:Największa sensacja dzisiejszego dnia:W święta dadzą coś lepszego - poniedziałek, 26.12, godz. 10.05 Miasteczko Halloween Polsat Oczywiście w okresie świątecznym nie mogło zabraknąć Szkalnej Pułapki 25 grudnia o 23.20 Ale większy falstart zrobiła TVP nadając wczoraj (czwartek) "To wspniałe życie" - godzina emisji dostosowana dla osób cierpiących na bezsenność :roll:
Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)
16-12-2005, 21:15 Q napisał(a):W święta dadzą coś lepszego - poniedziałek, 26.12, godz. 10.05 Miasteczko Halloween Polsat Że lepszego to nie unika wątpliwości. W końcu "Kevin..." przejadł się już prawie każdemu przy zdrowych zmysłach ;P. Swoją drogą to mam nadzieję, że za kilka lat obowiązkowym filmem świątecznym będzie "Zły Mikołaj" :P.
O filmie na poziomie - Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy! 16-12-2005, 23:24
a w Wigilię na tvn leci przezabawna i co rocznie emitowana komedyjka przez wszystkich lubiana Witaj Święty Mikołaju
17-12-2005, 16:29 Predator895 napisał(a):a w Wigilię na tvn leci przezabawna i co rocznie emitowana komedyjka przez wszystkich lubiana Witaj Święty Mikołaju Ja już sie gubię w tych wszystkich 'mikołajowych' tytułach ;) Jutro o 19.30 na Polsacie "Kevin sam w Nowym Jorku". :P
O filmie na poziomie - Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy! 22-12-2005, 12:11
qrcze skakam p okanałach i włąsnie na tvp1 zaczyna się Blown Away IMO film warty polecenia nie tak jak inne filmy ktore do tej pory serwowały nam nasze kochane stacje
doskonałą rola t.l.dżonsa ( bad guy :twisted: ) i niezła muzyka zwłaszcza moment z u2 w tle
A single pussy hair can pull a battleship through the desert
25-12-2005, 23:10
Jeden z moich ulubionych filmów :D doskonała muza Alana Silvestri gra aktorska nic dodać nic ująć najlepsza scena filmu Jeff Bridges biegnie ostrzec swoich kumpli przed eksplozją w slow motion :) Czekam na ten film na dvd już od 5 lat i lipa Kochany Imperial czasem chce im dać mocnego kopniaka na szczęście w nowym roku ;]
26-12-2005, 01:31
Na sylwestra najlepiej zapowiada się "Skandalista Larry Flint" na Polsacie i "Jackass: Świry w Akcji" :twisted: na TVN. Pytanie tylko kto będzie oglądał tv na sylwestra?
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
29-12-2005, 11:20
Dziś na TVP1 o 01:05 Conan Niszczyciel. Coś w sam raz dla tych, którzy nie mają zamiaru wyspać się przed nadchodzącym Sylwestrem :P.
Poza tym na TVN o 21:55 "Ciśnienie" Davida Twoh'ego. Mam dziwne wrażenie, że film okaże się podobną szmirą, jak "Pitch Black" (nie jestem w stenie pojąć tego fenomenu) i "Kroniki Riddicka".
O filmie na poziomie - Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy! 30-12-2005, 12:28 Dusqmad napisał(a):Dziś na TVP1 o 01:05 Conan Niszczyciel. Coś w sam raz dla tych, którzy nie mają zamiaru wyspać się przed nadchodzącym Sylwestrem :P.W niedziele na Tele 5 też będzie Conan Niszczyciel o 17.15, wsam raz dla tych co wstaną po sylwestrze :P
Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)
31-12-2005, 21:10 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |