Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Blade Runner 2049 (2017) reż. Denis Villeneuve
Filmik bez szału, doceniam pomysł, ale wykonanie mogło być lepsze.

Jak czas się sprawdzi to czeka nas dłuuugi film :D No, ja nadal czekam choc hype pewnie podskoczy tuż przed premierą.

Odpowiedz
Próbowałem obejrzeć tego shorta. Nie dałem rady.

Dzięki, Jared!

Odpowiedz
http://people.com/movies/jared-leto-blind-blade-runner-2049/

LOL po prostu :P

Odpowiedz
A wystarczyło patrzeć w jedno miejsce, nie trafiając wzrokiem w rozmówców.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Mam nadzieję, że w filmie wytłumaczą jaokś dlaczego w świecie, w którym inżynieria genetyczna posunęła się na tyle, że można tworzyć całe istoty ludzkie, ich twórca nie może sobie zrobić sprawnych oczu.

Odpowiedz
(08-09-2017, 12:44)zdzichon napisał(a): Mam nadzieję, że w filmie wytłumaczą jaokś dlaczego w świecie, w którym inżynieria genetyczna posunęła się na tyle, że można tworzyć całe istoty ludzkie, ich twórca nie może sobie zrobić sprawnych oczu.

"bigos, dys ys maj czois" - takie będzie wyjaśnienie.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Obawiam się że tak

Odpowiedz
Albo to jedna z tych rzeczy, że gdyby widział to by kufa nie było filmu.

Odpowiedz
Ostatnim razem gdy metodę aktorską Leto hajpowano w newsach i wywiadach skończyło się na... Sami wiecie :)

Odpowiedz
A ja nie mam problemu z takim podchodzeniem do roli, nawet szanuję wszelakie przygotowania Leto do ról, bo to naprawdę świetny aktor. On miał potencjał na zrobienia genialnego, komiksowego w 100% Jokera, moim zdaniem klęska tej postaci w SS to nie wina Jareda a scenariusza. W "Blade Runnerze" nie spodziewam się raczej niczego ponad standardowego villaina, ale kto wie, może się miło zaskoczę.

Odpowiedz
Ale to nawet chyba nie jest problem, że tak się Leto zachowuje, dopóki to się sprawdza w filmie. Chyba większy jest problem, jak się z tym obnosi, irytując innych, w tym i niektórych pracujących z nim aktorów.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Dla mnie żenujące są komentarze Denisa, to że Leto się tak zachowa to każdy wie, ale żeby Denis bredził o Jezusie przy okazji to dość niespodziewane

Odpowiedz
Meh.

Odpowiedz
O akurat ten clip mi się nawet podoba, choć nie żeby był czymś niesamowitym.
Villeneuve faktycznie troche przesadza z rozpływaniem się nad technikami Leto. W ogóle mam wrażenie, że gość faktycznie jest pełen obaw przed premierą, jak zreszta kiedyś mówił, że ma duży stres, ale z widmem porażki sie pogodził.

Odpowiedz
Denis Villeneuve o pracy nad sequlem Blade Runnera napisał(a):Failure is not an option

:)
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Wklejałem ten cytat już ze dwa razy. Też mi utkwiły w pamięci te słowa, uwierzyłem, później zobaczyłem trailer.
Polski już nie ma.

Odpowiedz
Jakby film okazał się mega wtopą artystyczną, liczę na jakieś koszulki z tym tekstem :P
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Liqueur is not a potion.
Polski już nie ma.

Odpowiedz
(10-09-2017, 12:33)zombie001 napisał(a):
Denis Villeneuve o pracy nad sequlem Blade Runnera napisał(a):Failure is not an option

:)

Mnie trochę ten tekst przeraża i mam nadzieję, że Villeneuve nie postąpi zbyt honorowo wedle np. Japońskiej tradycji, gdyż mimo wszystko liczę na Diunę.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
No bez przesady xD Zreszta Villeneuve zapowiadał, że tak czy siak robi sobie wolne po "Blade Runnerze" aby się w 100% zregenerować po ostatnim okresie bo cisnął przecież 3-4 filmy jeden po drugim (z czego większość/częśc to cuda :D) a jak sam mówi, "Diuna" to jego marzenie i nie chce spaprać. Więc sądzę, że ewentualna klęska BR nic nie zmieni, chyba, że filmowi dostanie sie jak BvS i zawali BO, wtedy Legendary może jeszcze raz przemyśleć swój wybór, w końcu Denis z takim tematem, budżetem jeszcze nie działał.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon