Tiwi szołs
Norm Macdonald prowadził jakiś czas temu talk show na YouTube i wyglada to calkiem ciekawie. Tutaj odcinek z Merchantem, gdzie gadają m.in. o pedofilii, Jimmym Savile'u, transgenderyzmie itp. Historia Macdonalda o Matlocku mnie zabiła. :D W ogole calosc jest swietna - niezręczna i dziwna momentami bardzo mocno, ale rozwala mnie.

"WHO WAS THE BETTER MAN:
doctor Martin Luther King
or...
STALIN?"

:D

Odpowiedz
Mnie Norm bawił najbardziej gdy w tym programie zapłacono mu za promowanie jakiegoś gówna do grilla, a on nawet nie udawał że bierze to na poważnie :D

Odpowiedz
A widziales odcinek z Merchantem? No bo dla mnie jest absolutnie cudowny. Ale chyba wolalbym, zeby to byl swiadomy humor i on specjalnie robi to takie niezręczne - wtedy dodatkowo zabawne byloby to jak Merchant z niego zartuje. (Bo inaczej to jest smutne troche. :P)

A reklama tez super. Jak bede mial troche czasu to sobie reszte odcinkow obadam, bo mial paru ciekawych gosci.

Odpowiedz
Jak wczoraj trochę posprawdzałem (odcinek z Billem Haderem) i to są świadome zagrywki Norma.

Odpowiedz
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
(11-05-2017, 18:58)Snuffer napisał(a): Jak wczoraj trochę posprawdzałem (odcinek z Billem Haderem) i to są świadome zagrywki Norma.
Powiem tylko, że odcinek z Haderem też świetny. Bardziej normalny niż z Merchantem. :) Obejrzalem juz pare tych odcinkow i, kurde, szkoda, że nie ma nowych. :( Tym bardziej, że te nowsze - wlasnie Hader, Merchant - są IMO lepsze i bardziej zabawne.

Odpowiedz

Odpowiedz
Uwielbiam Terry'ego. A resztę serii Hot Wings, polecam.

Odpowiedz

Odpowiedz
Podoba mi się ten brytyjski sposób w jaki Charlie krzyczy "You dirty bahstaard!" :)
"What writer wants to make compromises with story? Story is the only reason you're in it."
David Simon

Odpowiedz
Wholesome Tom Hanks is wholesome.

"What writer wants to make compromises with story? Story is the only reason you're in it."
David Simon

Odpowiedz
Jeff Goldblum obchodzi dzisiaj 65 urodziny. My hero :).

Odpowiedz
Zaskakująco sympatyczny wywiad:

Odpowiedz

Odpowiedz
O czyli u Grahama dzisiaj Star Wars na całego :)

Odpowiedz
Ale Daisy wygląda znakomicie <3
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Nie wiem czy ktoś tu ogląda ale Sam Rockwell poprowadzi SNL 13 stycznia :)

Odpowiedz
Ja oglądam, ale od kilku tygodni SNL jest tak koszmarne, że nie jestem w stanie obejrzeć więcej niż kilkadziesiąt sekund skeczu. Czasami odpadam już po kilkunastu.

Odpowiedz
Ja na razie widziałam tylko peirwsze 3 odcinki tego sezonu, Gosling mi się najbadziej podobał uwielbiam jak nie może powstrzymać wybuchów śmiechu ^^

Ale Rockwell na pewno będzie super

Odpowiedz

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości