Gorące wieści, plotki itp.
Guillermo del Toro nakręci Hobbity?
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties
And long-leggedy beasties
And things that go bump in the night,
Good Lord, deliver us!

Odpowiedz
Azgaroth napisał(a):http://www.filmweb.pl/Ponad+milion+dolar%C3%B3w+kary+za+kobiece+po%C5%9Bladki,News,id=40439

:)

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nagie pośladki? Bo pokazali je przed 22:00? BŁAGAM! Przed 22:00 to często i gęsto widzę ostrzejsze sceny, niż jakieś tam pośladki. A może w Stanach tak ochoczo przestrzegają tych zakazów?

Odpowiedz
Swoją drogą te wszystkie zakazy co można pokazać w kinie/tv są absurdalne. na takiej wikipedii, na którą może wejść każde dziecko, można sobie zobaczyć zdjęcie penisa we wzwodzie, waginę, zdjęcie (i filmik!) wytrysku, rysunek przedstawiający bez ogródek podwójną penetrację itd. :lol:

Odpowiedz
:lol: :lol: :lol:

Ale teraz i tak jest dobrze, w porównaniu z Kodeksem Haysa, który obowiązywał w stanach i mówił, co można pokazywac, a czego nie w kinie, np. jeśli scena miała miejsce w sypialni małżonków, to musiały tam stac 2 osobne łóżka, aby "podkreślac święty charakter małżeństwa". :P

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Żałosne!

Znowu odezwała się alfa i omega kinematografii. :lol: Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie: lubisz star treka? Tylko tyle chcę wiedzieć. Tak lub nie.

Odpowiedz
Wracając do zdjęć Zacharego Quinto jako Spocka:

majter napisał(a):
Mierzwiak napisał(a):Żałosne!

Znowu odezwała się alfa i omega kinematografii. :lol: Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie: lubisz Star Treka? Tylko tyle chcę wiedzieć. Tak lub nie.

Odpowiedz
majter napisał(a):Znowu odezwała się alfa i omega kinematografii.
Kolejna osoba nadająca mi jakiś tytuł. Może powinienem się zwrócić do jakiegoś organu państwowego z prośbą o ich oficjalne nadanie?

Nie, nie lubię Star Treka MIĘDZY INNYMI za wywołujące uśmiech politowania kostiumy.

PS. Jesteś "Attention whore"? Po co cytujesz swojego własnego posta minutę po tym jak go napisałeś?

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):PS. Jesteś "Attention whore"? Po co cytujesz swojego własnego posta minutę po tym jak go napisałeś?

Udajesz idiotę czy nim jesteś? Przecież to logiczne, że to błąd w edycji posta.

Skoro to takie logiczne, to trzeba było ruszyć zwłoki i poprawić. Do tego służą odpowiednie guziczki.

I lepiej, abyś od teraz był już dla wszystkich miły.

Odpowiedz
Logiczne byłoby poprawienie swojego posta.

majter napisał(a):Udajesz idiotę czy nim jesteś?
Udam że tego nie widziałem.

Odpowiedz
"I lepiej, abyś od teraz był już dla wszystkich miły."

Rozumiem zatem, że w chwili kiedy będę miał ponad 4000 postów będę mógł bez żadnych konsekwencji określić drugiego rozmówcę mianem "attention whore"?

Tak możesz to sobie wytłumaczyć. Jeśli się nie zgadzasz, to napisz do Amnesty International.

I nie musisz udawać, że nie zobaczyłeś mojej odpowiedzi. To nie iluzja - naprawdę Cie znieważyłem w odpowiedzi na Twoją chamską odzywkę.

Miałeś być miły. Do widzenia Ślepa Gienia.

Mierzwiak napisał(a):Kolejna osoba nadająca mi jakiś tytuł. Może powinienem się zwrócić do jakiegoś organu państwowego z prośbą o ich oficjalne nadanie?

A może warto zastanowić się nad źródłem problemu? Mała podpowiedź: newsy urozmaicaj bardziej konstruktywną krytyką (bynajmniej mi o to chodziło).

Wlaściwie nie jest to pierwszy raz kiedy się do Ciebie przyczepiłem. Starałem się znaleść przyczynę, rozwiązać odwieczną zagadkę "dlaczego tak Twoje wypowiedzi mnie drażnią?". Doszedłem do jasnych wniosków: czasami piszesz tak bezdennie głupie posty, że aż głowa boli. A najlepsze jest to, że okraszasz je fasadą ignoracji ze szczyptą ściemy z cyklu "znam się na tym".

Odpowiedz
Cytat:(bynajmniej mi o to chodziło).

"bynajmniej" oznacza dokładnie to samo co "wcale" i nie ma nic wspólnego z "przynajmniej". Warto zapoznać się ze znaczeniem słowa, którego się chce użyć zanim się to zrobi ;) To nie jest złośliwość ;)

A co do dopisku moda/admina czy kogoś tam (nie wiadomo kogo bo się jak zwykle nie podpisał), to nie rozumiem w czym rzecz, przeciez majter nie zaczął...

Prosiłem moderatorów już kilka razy i poproszę jeszcze raz o PODPISYWANIE SIĘ jeśli edytują moje posty. W innym wypadku dopiski będą wylatywać. NIE OBCHODZĄ MNIE ŻADNE ANONIMOWE DOPISKI, OSTRZEŻENIA CZY POGRÓŻKI. Nie odpowiada mi takie traktowanie, uważam to za niekulturalne i lekceważace. jeśli ktoś coś do mnie mówi to chcę wiedzieć kto to jest, jeśli dostanę z tego powodu bana, to dajcie od razu na stałe bo po powrocie nic nie ulegnie zmianie w moim nastawieniu do sprawy.

Mówisz, masz.

Odpowiedz
EDIT: Dzięki adminie, szczerze i pokornie [mówię naprawdę serio] przyznaję, że muszę czasem zatkać swoje ząbki jadowe.

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/%22Max+Payne%22+pocz%C4%85tek+zdj%C4%99%C4%87+w+marcu,News,id=40581

Wahlberg jako Max Payne? Zdjęcia rozpoczną się w marcu? Wolne żarty.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Hitch, trochę zaspałeś, Wahlberg jako Payne to już mocno nieświeży news :wink:

Byłem do tego nawet nieźle nastawiony, ale teraz myślę że w najlepszym wypadku to może być coś w rodzaju Hitmana. No i ciekawi mnie czy będzie bullet time. W grze to było fajne. W filmach w 99,9% wywołuje mdłości od jakichś 7 lat. Zresztą sam film jest MOCNO spóźniony.

Odpowiedz
Dziwisz sie? Nie mialem neta 3 miesiace :)
--
Laozi

Odpowiedz
Oh. My. God.

Na twoim miejscu popadłbym w obłęd, zarósł kłakami i zaczął poruszać się na 4 kończynach. Jak przetrwałeś?! :P

Odpowiedz
Na szczescie komputer to maly procent mojego zycia i czasu :)
--
Laozi

Odpowiedz
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=43347
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties
And long-leggedy beasties
And things that go bump in the night,
Good Lord, deliver us!

Odpowiedz
Paczcie no:

LINK