Amazon, Apple TV+, Disney+, HBO, Netflix i inne serwisy streamingowe
No to jestem w HBO Go :)

- aplikacja na moim TV to koszmar. Wolna, zbugowana, zawieszająca się. Listę rzeczy do obejrzenia stworzyłem na telefonie, ta ba TV nadaje się tylko do oglądania.
- jakość obrazu taka se, raczej Showmax niż Netflix
- po cholerę na filmach logo HBO w prawym górnym rogu? :/

Oferta filmowa jednak bezkonkurencyjna, zwłaszcza jeśli chodzi o nowości.

Jest i Twin Peaks!

Odpowiedz
Ktoś korzysta z GO przez PlayStation?

Odpowiedz
Korzystam
.

Odpowiedz
MIerzwiak - apka w TV to gówno. Polecam tę na PS4 ::)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Apka na Tv to na jaki system? Bo android tv kilka dni temu tego chyba jeszcze nie miał.
.

Odpowiedz
Ja korzystam z apki na SmartTV Samsunga i do samej szybkości działania nie mam specjalnych zarzutów. Obraz wydaje mi się lepszy na Netflixie.

Natomiast bez porównania HBO Go przegrywa jeżeli chodzi o User Friendly - ciężko coś wyszukać, przeglądanie list jest mało wygodne, brakuje tytułów odcinków przy serialach oraz opisów (każdy epizod ma ten sam, ogólny opis serialu), przewijanie jest ciulowo zrobione itp. itd. Szału nie ma, ale biblioteka pozycji które chciałem nadrobić w serialach dużo wynagradza + niektóre kinowe nowości.

Poprawić i doszlifować apkę i będzie git. :)
What a bunch of a-holes.
---
KARTUNSY.PL - kreskówki, anime, bajki, animacja 
W wolnych chwilach -  copywriting

Odpowiedz
Ja mam TV LG - webOS. Normalnie w smart TV jest.

Jak ktoś ma PS4 i chce korzystać z HBO Go to serio - nie męczcie się z apką na telewizorze. Pamiętam, że z jakiś rok czasu często molestowałem HBO mailami z zapytaniem o to kiedy będzie apka na konsole. Jak się pojawiła byłem wniebowzięty :)

Odpowiedz
Samsungowski Tizen.

@Pelivaron
Obadam :)

Odpowiedz
Mierzwiak co do logo - również mnie to zastanawia i... wkurza. Ale co ciekawe nie we wszystkich filmach/serialach to logo się pojawia, niektóre nie posiadają. Dziwne.

Odpowiedz
Włączyłem dzisiaj na moment Spider-Mana Homecoming, sądziłem że jest na wszystkich. Jeśli nie to OK choć to wciąż nie OK :P

Odpowiedz
I warto się podzielić jeszcze jednym "bólem dupy" - apka nie ma materiałów w 4K :( :(

Napisy polskie w produkcjach HBO też mocno takie sobie, stare tłumaczenia dla wersji z neta np. dla "The Wire" było z 20 razy lepsze.

Odpowiedz
Słynne tłumaczenie joozka do "The Wire" to arcydzieło w swojej dziedzinie. Nie ma szans, żeby oficjalne wersje stały choćby obok.
.

Odpowiedz
A jak apka do PS3, daje radę?
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Utworzyłem nowe konto HBO Go bo umknęło mi że w PLAY mam to za 25 zł / m-c, też z pierwszym miesiącem gratis :)

PS. Aplikacja na PS4 tak samo zbugowana i dodatkowo wolniejsza niż na telewizorze!

Odpowiedz
No to nie wiem :o U mnie wszystko ładnie śmiga. Pamiętam, że jak przeniosłem się z apki telewizyjnej na tę z PS4 byłem bardzo zadowolony.

Odpowiedz
Ja od kilku dni katuję HBO GO na konsoli i nie mam żadnych problemów. No, dobra, tylko "Moja lista" jest zbugowana, ale to pryszcz.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
U mnie apka i na TV i na konsoli wariuje gdy przeglądam np. kategorię filmy obyczajowe. W pewnym momencie nie da się już przewijać w dół mimo że jest tam jeszcze masa tytułów. Wejście w jakąś pozycję a następnie cofnięcie się owocuje z kolei zniknięciem wszystkich miniatur. Pojawiają się z powrotem wraz z przewijaniem, ale np. ta zaznaczona zawsze jest niewidoczna.

Totalna padaka, gdyby nie apka na telefonie chyba nigdy nie stworzyłbym sobie listy do obejrzenia.

Odpowiedz
Potwierdzam ten problem na PS4 pro. U mnie dzieje się dokładnie to samo przy przeglądaniu list gatunkowych.
.

Odpowiedz
Ja z kolei nie mogę dobrać się do apki na telefon, bo HBO GO w Anglii jest zakazane. Udało mi się założyć konto na kompie tylko dzięki magii VPN. Konsola po weryfikacji problemów nie sprawia, ale wersji na telefon nie pokazuje mi nawet w sklepie Google. Jak wchodzę po linku to jest tylko informacja, że w moim kraju zawartość jest zablokowana.

EDIT:

Dobra, udało się. Wystarczy ręcznie pobrać plik APK i zainstalować w telefonie. Angole i ich zabezpieczenia :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Natomiast duży minus dla Go za brak opcji pobrania.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości