Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe
Normalnie się wyświetlają też. Tylko po prostu ten gościu co to zrobił nie komentuje :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
No ok, rozumiem. Jestem tylko ciekaw czy te komentarze pojawiają się po prawej stronie czy pod oceną ;)

Odpowiedz
[Obrazek: YBqkXNZ.png]

Odpowiedz
Dzięki! :) Nie jest najgorzej ogólnie, choć i tak poprzednia wersja była lepsza.

Odpowiedz
Heh, Filmweb próbuje naprawiać ostatnie zmiany. Efekt? Profil w zasadzie już nie wygląda jak profil. Nawet nie wiem, jakimi słowami określić to... coś.

Odpowiedz
Jedno pytanie: po co?
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Najlepsze jest to rozgraniczenie pomiędzy najwyżej ocenianymi i ulubionymi. No wiecie, bo przecież najwyżej przez was oceniane niekoniecznie są ulubionymi. Na przyklad u mnie najwyżej ocenianymi serialami są The Wire, The Shield i Breaking Bad, ale już ulubionymi Atlanta, Peep Show i American Vandal (innymi słowy, seriale, które ostatnio oceniłem i dodałem do ulubionych). Strasznie żle to wygląda.

Odpowiedz
U mnie to dopiero dramat, bo serduszko służy mi jako "połówka" do oceny, np. 6.5/10. I teraz jednym z moich ulubionych filmów jest "Botoks", który oceniłem na 3.5/10 XD

Odpowiedz
Aż wszedłem z ciekawości i eee, teraz w ogóle nie ma na stronie profilu ostatnio obejrzanych? Dobrze widzę? wtf :D

Odpowiedz
Musisz kliknąć w "Aktywność".

Odpowiedz
Tyle to ja wiem :) Nie ma na głównej stronie profilu ostatnio ocenionych = całkowite rozwalenie profilu.

Odpowiedz
Główna strona profilu jest teraz totalnie bezużyteczna. Serio nie ogarniam co oni sobie myślą jak wprowadzają te zmiany - żeby chociaż dało się edytować to, co się wyświetla, ale nie - po co. Na samej górze mam "wiekopomne" recenzje, które napisałem jak miałem 13 czy 14 lat (chciałem je kiedyś usunąć z portalu - i co? NIE DA SIĘ, lol, więc teraz będą mnie najwyraźniej straszyć aż do śmierci), niżej filmy, którym dałem np. serduszka (po co mi to na głównej?). Kolejny bubel, szkoda, że nie ma się gdzie przenieść... Letterboxd jest super, z fajną społecznością i designem, ale z jakiegoś dziwnego powodu nie ma tam seriali... Tzn niektóre są BO TAK (np. Terror czy 3 sezon Twin Peaks), a inne już nie BO TAK.

Odpowiedz
A wy się dalej szarpiecie z tą syfiastą stroną? :)
Jedyne do czego filmweb się jeszcze nadaje to sprawdzanie gdzie kto zagrał.

Odpowiedz
(29-05-2018, 22:54)Gieferg napisał(a): Jedyne do czego filmweb się jeszcze nadaje to sprawdzanie gdzie kto zagrał.

I to tak średnio bym powiedział, bo teraz sama strona główna Google robi to lepiej ;)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Czy tylko u mnie aplikacja filmweb (Android) od kilku dni kompletnie nie nadaje się do użytku? Po tym jak naprawili błąd przez który po ostatnich aktualizacjach nie dało się nawet zalogować wszystko śmigało lepiej niż kiedykolwiek, a teraz ciągle wywala błędy albo w nieskończoność myśli po polubieniu czyjejś oceny.

Odpowiedz
Czy na Letterboxd do każdej wystawionej oceny obowiązkowe jest napisanie czegoś? Piszecie tam po angielsku, po polsku? Można komentować cudze oceny?

Odpowiedz
Nie :)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Obowiązkowe nie jest. Nie pisałem nic, ale chyba tylko angielski ma sens. Można komentować oceny, ale chyba tylko jeżeli są traktowane jako "recenzje", więc musi więc być jedna z dwóch rzeczy - rozwinięcie słowne, albo data seansu. Bez tego nie wiem, czy jest opcja skomentowania
.

Odpowiedz
(24-08-2018, 00:32)srebrnik napisał(a): Obowiązkowe nie jest. Nie pisałem nic, ale chyba tylko angielski ma sens. Można komentować oceny, ale chyba tylko jeżeli są traktowane jako "recenzje", więc musi więc być jedna z dwóch rzeczy - rozwinięcie słowne, albo data seansu. Bez tego nie wiem, czy jest opcja skomentowania

https://letterboxd.com/film/hurricane-2018/

Zoba, tutaj jakiś gościu sobie po polsku dwa zdania dał. Po wejściu w komentarz jest na dole możliwość skomentowania, ale samej głównej stronie profilowej filmu w sekcji z opiniami już nie. Tak przynajmniej mi się wydaje.

https://letterboxd.com/icenumerocinq/film/hurricane-2018/

Odpowiedz
Tak. Wygląda na to, że komentować można tylko recenzje, samych suchych ocen się nie da raczej. Chyba, że są z datą obejrzenie, bo wtedy robi się z tego wpis do dziennika i one już możliwość skomentowania mają.

Przynajmniej tak to wygląda w aplikacji.
.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon