Dusqmad napisał(a):A "Powrotem do przyszłości" też waćpan gardzi? :>
Azaliż powiadam tobie, gardzić nie gardze, ale urokliwości w nim nie widziałem nadzwyczajnej :wink:
26-11-2005, 14:14
|
Co w TV...
|
Dusqmad napisał(a):A "Powrotem do przyszłości" też waćpan gardzi? :> Azaliż powiadam tobie, gardzić nie gardze, ale urokliwości w nim nie widziałem nadzwyczajnej :wink:
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
26-11-2005, 14:14
Dzisiaj na TVN o 21.30 Szybcy i wściekli dla każdego fana N4SP:Underground :wink:
30-11-2005, 15:04
Jutro 0 21.40 na TVN amerykańska wersja "Ring". Z ciekawości zobaczę, aczkolwiek pewne obawy mam ;)
Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net
O filmie na poziomie - Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy! 02-12-2005, 22:05
Dobry film. Miejscami lepszy od japonskiego pierwowzoru, choc kilka razy slabszy. Ale warto bardzo!
02-12-2005, 22:56
Rzadko ktos tu poleca dobra klasyke. A dzis okazja ku temu wyborna, bo na Polsacie Dziecko Rosemary o 23.50. Ja sie skusze.
02-12-2005, 23:10 Jakuzzi napisał(a):Rzadko ktos tu poleca dobra klasyke. A dzis okazja ku temu wyborna, bo na Polsacie Dziecko Rosemary o 23.50. Ja sie skusze. Ja ciągle sie łamię. Po ostrym tygodniu jakoś nie śpieszno mi zarywać noce, ale chyba również nie będę potrafił sobie odmówić... Ach te słabości.
Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net
O filmie na poziomie - Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy! 02-12-2005, 23:24 Dusqmad napisał(a):Jutro 0 21.40 na TVN amerykańska wersja "Ring". Z ciekawości zobaczę, aczkolwiek pewne obawy mam ;) no Dusqmad sam ocenisz, ale mnie sie nie podobala (kicha na maksa), za to amerykanska dwojka byla duzo lepsza od pierwszej amerykanskiej czesci :wink: (moja ocena)
Mądrzejszy ustępuje głupszemu i jak ten świat wygląda...
03-12-2005, 01:21
no ja na dzisiaj polecam "czas zabijania" na dwojce o 22:40 na pewno nie przegapie, oczywiscie + ksiazka :D
Mądrzejszy ustępuje głupszemu i jak ten świat wygląda...
03-12-2005, 01:24
dzisiaj 20.45 na polsacie LEON ciekawe czy puszczą wersje reżyserską jak przed laty :D
05-12-2005, 19:08 *Zosia napisał(a):Wrog u bram w sobote na TVN, 21:40.W moim prywatnym rankingu zaimuje jedno z czołowych miejsc. W kategorii "beznadziejne". ;) 05-12-2005, 20:20 romeck napisał(a):*Zosia napisał(a):Wrog u bram w sobote na TVN, 21:40.W moim prywatnym rankingu zaimuje jedno z czołowych miejsc. W kategorii "beznadziejne". ;) Maruda :P Ale przyznasz, ze Ed Harris jest swietny? :) 05-12-2005, 21:24
A w Call of Duty grali? ^^ Pierwsza misja Sovietów to pixel w pixel "Wróg u bram" - przeprawa przez Wołgę (Stalingrad).
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."
05-12-2005, 21:29 *Zosia napisał(a):Maruda :PEee nieee, ja naprawdę uważam ten film za denny. I to w zasadzie jest to wina scenariusza, bo cała reszta jest nawet niezła. Aaa no i ciągnie się jak flaki z olejem przyprawiane do tego mdłym romansidłem. *Zosia napisał(a):Ale przyznasz, ze Ed Harris jest swietny? :)Jako aktor ogólnie, czy jako mjr Koenig? ;) Akaki napisał(a):A w Call of Duty grali? ^^ Pierwsza misja Sovietów to pixel w pixel "Wróg u bram" - przeprawa przez Wołgę (Stalingrad).Nie grali, ale czy to coś zmienia? :) 05-12-2005, 21:39
A i właśnie - Bob Hoskins był dla mnie w umie miłym zaskoczeniem w tym filmie ^^.
Swoją drogą, Harris jako Koenig jest ujęty w artykule o ostatnich chwilach... ^^. No i muszę powiedzieć, że mi film bardzo się podobał. Może poza sceną... err... łóżkową? (bueheheh). Ogólnie, myslę że ze względu na to że Hollywood po macoszemu traktuje ten temat (żeby nie było niejasności - temat wojny niemiecko-radzieckiej ^^, nie scen łóżkowych ^^).
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."
05-12-2005, 23:57 romeck napisał(a):*Zosia napisał(a):Wrog u bram w sobote na TVN, 21:40.W moim prywatnym rankingu zaimuje jedno z czołowych miejsc. W kategorii "beznadziejne". ;) Lepsze od nudnego niemieckiego "Stalingradu" :wink:
06-12-2005, 19:02 Azgaroth napisał(a):Lepsze od nudnego niemieckiego "Stalingradu" :wink: Oj bracie, toś pokalał klasykę! :wink: :D Co się zaś tyczy "Wroga u bram" to uważam, że jest to film dobrze zrobiony pod względem technicznym. Fabuła też niczego sobie, poza wątkiem romantycznym, rzecz jasna. Ja kibicowałem, jak zwykle w tego typu filmach, honorowemu, konserwatywnemu, człowiekowi po przejściach tj. majorowi Koenigowi (swoją drogą świetna rola Harrisa).
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |
06-12-2005, 20:01
Tak tak, wielu było takich "honorowych i konserwatywnych" Niemców. Do tego stopnia honorowych, że nie potrafili sprzeciwić się władzy i porządkowi, który nieraz jawnie postrzegali jako zbrodnicze. Pomyliła im się wierność państwu, z wiernością reżimowi... Koniec luźnej dygresji ^^
06-12-2005, 21:15 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |