Cytat:Niech zarobi 1/10 tego co ostatnia część to będzie sukces.
ŻCK?
01-02-2019, 21:55
|
Szybcy i wściekli
|
|
Idris Elba jako universal soldier, The Rock i Statham jako Tango & Cash - głupie to jak but, ale skłamałbym, gdybym powiedział, że nie miałem banana na ryju przez większość tego trailera.
01-02-2019, 23:53
Czytam te wpisy tutaj i na hataku. I... członki mi opadają. Co wy kuwa widzicie w takim syfie? Po 1 idiotyczne, po 2 idiotyczne, po 3 - CGI. Przecież to jest kaszan "prosto na dvd" tylko z 10 razy większym budżetem więc pójdzie do kina.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 02-02-2019, 01:59
Hmm, może na przykład obietnice wzorowego spełnienia podstawowego celu kina czyli dostarczenia świetnej rozrywki? nawet głupiej.
Zresztą nie wiem jak kogoś może wizja starcia całej trójki nie jarać. 02-02-2019, 02:14
Ale jakiej rozrywki? Przegiętych, nierealistycznych akcji robionych na komputerach? Rozwałek gdzie idzie koleś i bije 40 innych i... wiadomo, że każdego pobije? Pojedynków, gdzie nieśmiertelne typy o stalowych szkieletach będą rzucać się po ścianach, bez żadnego uszczerbku? Stalowych szkieletach... zapomniałem, że dodali tu "cyborga".
Jakiej trójki konkretnie? Gościa, który od części 6 robi za nieśmiertelną papę, która wszystkich rozstawia po kątach, gościa, który chciał zamordować tego pierwszego (jak i jego partnerkę) ale teraz robi za zioma i... właśnie... Kolesia z implantami, pseudosuperbohatera, tzn łotra. To nawet dobrze nie wygląda. Zbieganie ze ściany na green screenie. Jackie Chan robił to 15 lat temu NA ŻYWO. Albo to ja się starzeje albo inni infantylnieją na stare lata.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 02-02-2019, 03:06
A Shamar oczywiście jak zwykle będzie bóldupić zamiast zwyczajnie olać temat. To samo pierdolenie od dekady.
02-02-2019, 07:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2019, 09:45 przez Gieferg.)
Podobno Diesel, po obejrzeniu tego zwiastuna, poszedł do scenarzysty następnych części, rzucił na stół Marvelowskie "Secret Invasion", a następnie zażądał, żeby 9 i 10 była nieformalną adaptacją tegoż komiksu. Zamiast Skrulli mają być Reptilianie, a Han i Gisele wrócą, po tym jak okaże się, że byli uśpionymi agentami wroga.
#takByło #niesciemniam #fast&furiouswkosmosie
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
02-02-2019, 11:21
O boziu, zapowiada się must-see w kinie. Oby wyszło bezpretensjonalne złoto :)
Ps. Czy widoczna w zwiastunie hala fabryczna to nie ta sama z Expendables (chyba 3)? Ps2. Czekam na kwik o #toxicmasculinity ;) 02-02-2019, 12:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2019, 12:58 przez Badus.)
Jakoś tym razem wątpię. The Rock + Statham + sexiest man of the year Elba = film genetycznie zaprogramowany, by nawilżać waginy. Panie za bardzo będą się ślinić, żeby narzekać.
02-02-2019, 13:11
Dla mnie miłym zaskoczeniem w trailerze jest Vanessa Kirby, jakoś umknęło mi że będzie w HaS. A wygląda że będzie miała dużą rolę. Niedawno pojawiła się w MI Fallout i świetna była, a w HaS wnioskuję po trailerze będzie występowała też w scenach akcji. Utalentowana angielka po rolach dramatycznych postanowiła pójść w kino akcji i super.
02-02-2019, 13:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2019, 13:55 przez michax.)
Powtórka FF zakończona:
Szybcy i wściekli [blu-ray/lektor] polubiłem ten film dopiero po powrocie do niego po obejrzeniu 5-6-7, wcześniej był dla mnie tylko imitacją "Point Break", teraz ogląda mi się go całkiem nieźle (tak z 7/10 mogę dać), choc to w dużej mierze zasługa tego, do czego jest wstępem. Gdyby nie to, pewnie nigdy by nie trafił na moją półkę. Część drugą i trzecią jako nieistotne i słabe zapychacze standardowo olewam (nie mam w kolekcji, widziałem raz, więcej nie zamierzam). Szybko i wściekle [blu-ray + Olejniczak, lektor z blu jest niesłuchalny] tu też jest słabo, ale w przeciwieństwie do 2 i 3 jest istotny dla całości więc czasami wracam tylko dla zachowania ciągłości w fabule i rozwoju relacji Dom-Brian - poza tym nie ma absolutnie nic do zaoferowania, marne sceny akcji (pościg w tunelach to marnośc nad marnościami), nudna fabuła, mam wrażenie jakby nie mógł się skończyć, choć jest jednym z krótszych w serii. 3/10 FF5 - [Blu-ray/lektor] - film, który przekonał mnie do tej serii i który widziałem najwięcej razy wciąż się trzyma, choć znajdzie się tu kilka niezbyt szczęśliwych a miejscami absurdalnych rozwiązań scenariuszowych, nic to, sceny akcji i The Rock wszystko rekompensują. 8/10 FF6 [Blu-ray/napisy] - pierwszy film serii na który wybrałem się do kina. Poziom poprzednika utrzymany, kto wie, może jest nawet odrobinę lepiej? Tylko samochody coś brzydkie i szkoda kilku postaci. 8/10 FF7 [Blu-ray/napisy] - z tym filmem miałem z początku problem, w kinie nie wszedł tak dobrze jak poprzednik ale powtórki na BD przyniosły poprawę odbioru. Poza tym oglądając go nie mogę przestać się zastanawiać nad tym gdzie jest prawdziwy Paul Walker, a gdzie CGI. Końcowa akcja dość chaotyczna, ale epilog świetny, nawet rapowanki mi w nim nie przeszkadzają. 7/10 FF8 [Blu-ray/napisy] - powrót do formy z 5 i 6, fabuła jak zwykle naciągana, a wątek Stathama chyba zawsze będzie mnie raził, ale jakoś to przeżyję, bo to fajna postać. Sceny akcji - miód, czekam na wyścig na księżycu w FF10. 8/10 13-03-2019, 22:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2019, 22:05 przez Gieferg.) (13-03-2019, 22:02)Gieferg napisał(a): Poza tym oglądając go nie mogę przestać się zastanawiać nad tym gdzie jest prawdziwy Paul Walker, a gdzie CGI To akurat miejscami jest dosyć widoczne (na scenach zbliżen). Co nie zmienia faktu, że jest to mistrzostwo, ktore zasługiwalo na Oscara. Co do ocen - 6, 7, 8 spuszczam w kiblu. Wolę już 2 i 3.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 14-03-2019, 03:45
Najdroższy w historii skecz SNL ;) "Black Superman" - lol.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
18-04-2019, 19:30
Wiem że będę tego żałował ale jestem na premierze, banan na ryju cały trailer. Jestem ciekaw co wymyśla w kolejnym FF bo to będzie ciężko przebić...
18-04-2019, 21:18
No jeszcze w kosmosie nie byli i nie ścigali się po pierścieniach Saturna. Wszystko przed nimi.
19-04-2019, 01:08
Jeszcze mógłbym zrozumieć minimalnie podniete jeśli to wszystko to byłaby kaskaderka, efekty praktyczne ale... rzucają ludziom CGI gownem a ci się jaraja.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 19-04-2019, 02:51 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |