Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Avengers: Endgame (2019)
Cytat:Po napisach, na samiusieńkim końcu, jest kilka ciekawych dźwięków. Zapewne fani będą nad nimi debatowali całymi tygodniami :) 
Czyżby w końcu Wdowa rozdziewiczyła Kapitana? :O 
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
(24-04-2019, 10:57)Badus napisał(a):
Cytat:Po napisach, na samiusieńkim końcu, jest kilka ciekawych dźwięków. Zapewne fani będą nad nimi debatowali całymi tygodniami :) 
Czyżby w końcu Wdowa rozdziewiczyła Kapitana? :O 

Ech... :D Cytując Magdę Gessler: "Uspokajam i zarządzam spokój" :)

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Jezus piękne <<<<3333333

Odpowiedz
Moment z Grootem, z Lee, ze wszystkim. Całość w punkt. Trochę przypomina się piosenka z Hasselhoffem ze Strażników ;)

Odpowiedz
Swietne:=)
Jeszcze trzy godzinki:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
(24-04-2019, 16:28)Pelivaron napisał(a): Moment z Grootem, z Lee, ze wszystkim. Całość w punkt. Trochę przypomina się piosenka z Hasselhoffem ze Strażników ;)

Mnie tu najbardziej rozwala wyraz twarzy Rennera a Lee na koniec...no super pomysł.

Odpowiedz
Internet to skurwysyństwo jednak, w najmniej spodziewanym miejscu pieprzną Ci spoilerem. Fuck.
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Na co się wpakowałeś i gdzie?
.

Odpowiedz
Powiedzcie mi czy Łukasz Stelmach byłby w stanie rzucić celowo spoilerem? Bo dodał dziwne zdjęcie na fb. Wydaje mi się że aż takim gnojem nie jest, ale z tymi youtuberami wszystko możliwe. W każdym razie ja do seansu unikam jego aktywności.

Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz
Ja już o 8 rano na wykopie w zwykłym poście bez ani jednego komiksowego tagu widziałem, że ktoś wrzucił całą finałową bitwę i dwa duże spoilery.

Odpowiedz
Po seansie. Dla mnie IW lepsze. Miałem iść jutro drugi raz, ale mam jakieś takie mieszane uczucia. Jest kilka naprawde zajebistych momentów, ale nie leżę na łopatkach jak po IW. 7/10 na pewno obejrzę jesscze raz, ale jakaś przerwę muszę mieć.

Odpowiedz
Ile tu się zmieściło pomysłów... Ja pierdoleee. Reszta później. 10/10.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Czas oznaczyć ten temat jako spoilerowy :)

Laski u mnie płakały na seansie :D też tak mieliście?

Odpowiedz
Haha dokładnie, ciągały nosem i szlochały. Szanuję.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Napiszę krótko, że "Infinity war" było lepszym filmem, płynniejszym i zwartym. Tutaj trochę widać szwy i szczególnie pierwsza połowa nie jest idealnie skomponowana, ale patrząc na ogrom materiału jaki udało się tutaj wpakować, na wątki które udało się zszyć i na ambicję twórców, mogę wybaczyć lekkie potknięcia w rytmie. Poprzedniej części dałem 10/10, to tej dam chyba 9. Więc trochę gorzej, ale to opus magnum w serii.

Odpowiedz
Też mam wrażenie że jest trochę gorze niż na IW.
Mnóstwo fanserwisu. Ale też ładnie to zamyka te lata
Nie wiem o jakie dźwięki po napisach chodzlo bo u mnie nic nie było
tak że o.

Odpowiedz
Fajny jako podsumowanie, znakomity w dostarczaniu fan-serwisu, zabawny (chociaż chwilami wychodzi mu to bokiem), oddaje sprawiedliwość chyba wszystkim najważniejszym bohaterom, całość jednak mocno rozczarowuje. Jest tutaj jeden genialny moment niemal na samym początku, potem ze dwa dobre w finale, poza tym raczej letnio. Przede wszystkim zawodzi jako kino akcji - nie ma tutaj chyba ani jednej naprawdę godnej zapamiętania sekwencji. Emocji również niewiele, nie czuć powagi wydarzeń, brakuje ciężkości, tonacja zbyt często zanurza się na zbyt długo w komediowym sosie.

Do IW nie ma podjazdu w żadnym aspekcie, Thanos potraktowany wręcz po macoszemu względem tego, jak dobra postacią był w poprzednim filmie.

Odpowiedz
(24-04-2019, 23:05)f.lamer napisał(a): Nie wiem o jakie dźwięki po napisach chodzlo bo u mnie nic nie było

Jest w tym filmie jeden totalnie zjebany wątek dla mnie.

Odpowiedz
Moment, w którym po raz pierwszy i ostatni zaliczyłem opad szczęki na seansie:

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon