Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Justice League (2017)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Nie wiem jak tam ze stanem umysłowym fanów Snydera, ale ze wszystkich rakotwórczych fandomowych akcji, to wydaje się całkiem pozytywne. Ludziom widocznie zależy, że są skłonni coś takiego zorganizować, no i nawet jak w końcu dopną swego (co jest wątpliwe), to przecież nikomu by to nie wadziło. Przynajmniej w przeciwieństwie do klawiaturowych wojowników, zamiast obrzydzać wszystkim życie w internecie, to są skłonni coś faktycznie działać w tym kierunku.

Odpowiedz
Pozytywna czy nie pozytywna, w tym momencie, 1,5 roku po premierze, jest to imo już wyłącznie upierdliwe a zbliża się do bycia zwykłym trollingiem.

Patrząc zresztą na to jak Snyder wciąąąąż publikuje zdjęcia i ciekawostki ze swojego niedoszłego arcydzieła nie zdziwiłbym się gdyby okazało się że stoi za tym nie kto inny jak on sam.

Odpowiedz
Aż w końcu to wydadzą lub wycieknie i będzie wielki zawód.Bo serio, czy tak wiele zmieni kilka dodatkowych oraz przemontowanych scen?

Nieee
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Z tego co czytałem to różni się bardzo, a to czy jest lepsze to już kwestia gustu, fanom Snydera się spodoba, innym pewnie nie.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
W pierwotnej wersji filmu miał się pojawić Martian Manhunter i był nim generał Swanwick który wystąpił w MoS i BvS.

[Obrazek: ZVZIRrEqDRhMXTStKNghtTNZ48vkI6YF_FCS1wvp...a5380a08a0]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Ilekroć Zack publikuje coś nowego na ten temat przypominam sobie tę scenę z Death Becomes Her i wyobrażam, że zamiast Goldie Hawn jest Zack Snyder mówiący "I would like to talk about... Justice League":

Odpowiedz
Superman Magnum wygląda zajebiście.

Trzeba było to tak zostawić, albo poprosić Cavilla by zostawił trzy dniowy zarost i by było cacy, a tak skończyło się na najbardziej absurdalnym użyciu CGI w historii.

[Obrazek: sh1o7m06x8s31.jpg]

EDIT:

Kolejne screenshoty ze Snyder Cut:

[Obrazek: nm0x0kqxcby31.jpg]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
No nieźle się na Twitterze w kwestii wersji Snydera dzieje. Nie dosyć, że samych wiadomości po kilka tysięcy codziennie to wraz z Fisherem i Momoą do "ruchu" dołączyła dziś Gadot. Snyder też coraz zuchwalszy ostatnio.

Nie zdziwi mnie Snyder Cut jako bonus na HBO MAx. A w tym wszystkim najbardziej cieszyłaby mnie reakcja Stelmacha.

Odpowiedz
Na Twitterze trwa skoordynowana akcja, stąd ten zalew hashtagów.

Będzie śmiesznie jak Snyder Cut, o ile ujrzy światło dzienne, okaże się jeszcze gorszy niż to co było w kinach :)

Odpowiedz
Oj, teraz to na pewno :) nie wiem co oni mogą wydać, ale bazując na tym co wiemy o Snyder Cut..to byłaby zdecydowanie ciekawsza porażka. Film pewnie byłby zły, ale byłby JAKIŚ.

Najlepszą aktorską Lige nadal ma CW i długo to się nie zmieni, niestety.

Odpowiedz
Mnie by nie zdziwiło. Choć ten SnyderCut to nadal nie jest wersja bazująca na pierwotnym scenariuszu do JL. Snyder już o tym mówił. A szkoda, bo bardziej to chciałbym zobaczyć, nawet i wyłącznie w formie scenariusza.

(17-11-2019, 23:11)Kuba napisał(a): Nie zdziwi mnie Snyder Cut jako bonus na HBO MAx. A w tym wszystkim najbardziej cieszyłaby mnie reakcja Stelmacha.

Hmm, a czemuż to? Co tam Stelmach miał do powiedzenia na ten temat?
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Uczucie łączace Stelmacha z fanami Snydera, zwolennikami Snyder Cut czy BvS można porównać do gorącej miłości Lawrenca-zarząd LucasFilmu :) wygląda to prawie identycznie.
Generalnie traktuje twitterowych fanów Zacka (którym trzeba oddac to ze oni od 3 lat walczą) jak debili i bande maniaków, regularnie sie z nich wyśmiewa i jest święcie przekonany, ze w ogóle nie ma czegoś takiego jak Snyder Cut (a myśle ze jak Momoa i Gadot się odzywają to znaczy, że coś jest)

Odpowiedz
No, czyli tak jak myślałem. Jeżeli chodzi o Snydera i jego film, nic mądrego po głowie Stelmacha nie chodziło.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(17-11-2019, 23:27)Kuba napisał(a): jest święcie przekonany, ze w ogóle nie ma czegoś takiego jak Snyder Cut
Czyli nie ma zielonego pojęcia jak powstają takie duże, pełne efektów produkcje.

Odpowiedz
(17-11-2019, 23:18)Mierzwiak napisał(a): Będzie śmiesznie jak Snyder Cut, o ile ujrzy światło dzienne, okaże się jeszcze gorszy niż to co było w kinach :)
A wątpisz? ;) Mysle, ze w najlepszym wypadku to będzie dobry double feature z tym co było w kinach w ramach seansu "Najgorsze Dżastis Ligi Świata" :p

Odpowiedz
Ja to mam wrażenie że Warner już dał zielone światło dla Snyder Cut, a to co teraz się dzieje to po prostu forma promocji.

Odpowiedz
Czy wątpię? Nie wiem szczerze mówiąc, na pewno jak już kiedyś pisałem chciałbym, jak w każdym tego przypadku, zobaczyć oryginalną wizję reżysera, jaka by ona nie była.

Przewagę ta wersja ma na pewno jedną: Cavilla z normalną twarzą i lepszą rolę Afflecka, bo w tym co nakręcił Whedon jest straszny.

Odpowiedz
Affleck podobno był bardzo zły na ostateczną, skleconą wersje Whedona, porażka filmu i negatywny odbiór jego roli przypieczętowały los jego Batmana. Dziwie się, że sam nie przoduje w walce o Snyder Cut :P
Powinno też być więcej Slade'a, Lennix jako Martian, Snyderowska Iris, Vulko, bogowie..sporo ciekawostek. Nie widze serio problemu czemu nie dać tego na HBO Max jako wersji alternatywnej.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon