DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
Kilka newsów z DC Fandome:

1) Walter Hamada oficjalnie potwierdził, że Battinson nie jest częścią DCEU, dzieje się w osobnym uniwersum jak Joker i akcja ma miejsce w drugim roku jego działania, zaś przyszłe tego typu produkcje oderwane od głównej linii czasowej też są planowane.
2) Filmowy Flash wziął swój przydomek po spotkaniu serialowego Flasha, to jest część kanonu multiversum i wszyscy są otwarci na kolejne tego typu crossovery filmowo - serialowe.
3) [Obrazek: EgC47IlXsAA2rd0?format=jpg&name=4096x4096]
4) [Obrazek: EgC5LbvXgAE_PAP?format=jpg&name=large]

Odpowiedz
Cytat:że Battinson nie jest częścią DCEU

Starają się jak mogą, żeby mnie ten film jak najmniej interesował :)

Odpowiedz
Jak chcą crossy telewizja-kino to ja bym rozważył na ich miejscu Shippa w filmowym Flashu :P pasowałby. A Flash 90 wcale nie musi być martwy po Kryzysie.

Odpowiedz
Concept Art nowego stroju Flasha:

[Obrazek: 9jggqkbgoli51.jpg]

[Obrazek: 2nsg0zj3oli51.png]

Odpowiedz
Na tym wygląda ciekawie. Coś jak u Gustina.

Batman <3

Odpowiedz
Na jakiś teaser "The Batman" nie ma co liczyć?
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Jeszcze nie było panelu, podobno ma być teaser, scena rozmowy battinsona z Gordonem na dachu, ale nie wiadomo czy to prawda. Teraz jest panel Suicide Squad.

Odpowiedz
(22-08-2020, 20:45)Gieferg napisał(a):
Cytat:że Battinson nie jest częścią DCEU

Starają się jak mogą, żeby mnie ten film jak najmniej interesował :)

Dla mnie wprost przeciwnie - do hypemobilu! :)

Odpowiedz
Oj tak. +100

Odpowiedz
Idris Elba gra niejakiego Bloodsporta w The Suicide Squad, nic takiego, ani nie ma recastu Deadshota, ani to nie Vigilante.

Odpowiedz
Tylko którego Bloodsporta?

[Obrazek: bloodsport-vs-bloodsport-1020048-1280x0.jpg]

Odpowiedz
(22-08-2020, 20:40)marsgrey21 napisał(a): Kilka newsów z DC Fandome:

1) Walter Hamada oficjalnie potwierdził, że Battinson nie jest częścią DCEU, dzieje się w osobnym uniwersum jak Joker i akcja ma miejsce w drugim roku jego działania, zaś przyszłe tego typu produkcje oderwane od głównej linii czasowej też są planowane.

To w tym miał grać chyba Affleck a teraz spuszczają to w kiblu.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Filmy Afflecka i Reevesa nie mają ze sobą nic wspólnego. Nie w tej fabule miał grać Ben. To chyba oczywiste

Odpowiedz
(22-08-2020, 21:18)shamar napisał(a):
(22-08-2020, 20:40)marsgrey21 napisał(a): Kilka newsów z DC Fandome:

To w tym miał grać chyba Affleck a teraz spuszczają to w kiblu.

[Obrazek: confused-travolta-original-pulp-fiction-...ed-gif.gif]

Odpowiedz
(22-08-2020, 21:15)Gieferg napisał(a): Tylko którego Bloodsporta?

[Obrazek: bloodsport-vs-bloodsport-1020048-1280x0.jpg]

Na pewno nie białego

Odpowiedz
Muszę przyznać, że przyszłość DC maluje się bardziej intrygująco niż MCU. Zwłaszcza otwartość na pozauniwersowe projekty jak "The Battinson" czy "Joker". A i nawet Biedawersum zdaje się już kompletnie olało Marvelowski model i każdy projekt to własna bajka... co jest fajne.

Odpowiedz
(22-08-2020, 20:45)Gieferg napisał(a): Starają się jak mogą, żeby mnie ten film jak najmniej interesował :)

To samo :)

Odpowiedz
A ja mam wywalone na DCEU, chce zobaczyć dobrego Batmana. A potem Batmana z Batmanem w filmie o Flashu.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
(22-08-2020, 23:27)Huntersky napisał(a): A ja mam wywalone na DCEU, chce zobaczyć dobrego Batmana. A potem Batmana z Batmanem w filmie o Flashu.

Ojj tak tak byczq +sog
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Dokładnie. DC i WB w końcu jakimś cudem zdają się oferować projekty podchodzące do tematu z każdej strony. Batmanowie komiksowi wchodzący w crossy, gdzie indziej oddzielny, niezależny Gacek. Coś dla każdego. Bez przejmowania się o jakieś ciągłości, formy.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości